- Magisk
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
spect80
senior tag
Ebben a kérdésben nem jelenthető ki, hogy neked vagy nekem van igazam. Mindenki a saját használati szokásai és tapasztalatai alapján alkot véleményt.
Én az egyszerű, átlátható intuitív rendszereket részesítem előnyben. kb 8 évvel ezelőttig az egyértelműen az IOS volt "az operációs rendszer", míg az androidok lassú, romolgatni való használhatatlan bughalmazok voltak.
Csakhogy azóta az Android nemhogy feljött használhatóságban, de több tekintetben le is hagyta az IOS-t. És ezek szerint a prémium szegmensben nem lehet megmaradni 2015-ös feature set-tel, ha az Apple is elkezde fejleszteni az IOS-t.
Hogy ez teljesítménycsökkenéssel jár, az sajnos velejárója, de lehet úgy voltak vele, hogy ezzel vesztenek kevesebbet, mintha nem nyúlnának hozzá.
Btw, az androidnak is jót tett hogy zártabb lett és nincs rootolgatás.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Bluetooth hangszórók
- Linux kezdőknek
- Hisense LCD és LED TV-k
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Gaming notebook topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bitcoin miner Bitmain Antminer S9 S9I 13.5 - 14 Th 1250W eladó
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest