Hirdetés
- iPhone topik
 - Légből kapott hírünk van képekkel
 - Vivo X200 Pro - a kétszázát!
 - Yettel topik
 - Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
 - Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
 - Ennyiért vehetjük meg az első vízhűtéses gaming mobilt az EU-ban
 - Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
 - Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
 - Google Pixel topik

Új hozzászólás Aktív témák
- 

WiZARD
veterán
válasz

Dr.F.E.R.I.

üzenetére
						Régen én is így gondoltam, hogy egy tuti stratégiát nincs az a hülye, aki megosszon. Aztán sokat gondolkoztam rajta, és most már máshogy látom.
Ha nincs kellő tőkéd, akkor hiába a tuti stratégia, nagyon keveset fog hozni, és nagyon sok idő kell, hogy valóban meggazdagodj belőle. Viszont arra számíthatsz, hogy nem lesz örökké jó a stratégia, tehát addig kell learatni a profitot, amíg működik.Na meg sose tudhatod, hogy a tuti stratégia tényleg még évekig müxik-e. A jelenben egy működő stratégiát el tudsz adni tanfolyamon, robotként, stb. De ha elromlik holnapután, akkor már se eladni nem fogod tudni, se pénzt nem fog termelni neked.
 - 

Ferdzsoo
addikt
válasz

Dr.F.E.R.I.

üzenetére
						Nem tudok teljesen egyet érteni az első mondatoddal, nagyon sok minden más is mozgatja ezt a világot a pénzen kívül, persze ez az én szerény véleményem.

- 

WiZARD
veterán
válasz

Dr.F.E.R.I.

üzenetére
						Nem, ő a BUX-ról beszélt, én konkrét részvény határidőről.
Neked nem kell foglalkozni vele, te alapvetően a prompt részvényt kötöd, csak szólni kell a brókernek, hogy kösse át határidőre, mert tartani akarod. - 

WiZARD
veterán
válasz

Dr.F.E.R.I.

üzenetére
						Miért ne engedné a BÉT?
T+3 elszámolás miatt napon belül tökmind1 mit csinálsz, de ha napon túl menne az ügylet, akkor valakitől kell kölcsönpapír, hisz csak akkor tudsz shortolni, ha van mit eladnod.
De ha van kölcsönpapír, akkor már semmi gond az ügylettel... (gyakorlatban te nem a prompt részvénnyel maradsz shortban, hanem short pozid lesz az adott részvényből a határidős piacon) - 

WiZARD
veterán
válasz

Dr.F.E.R.I.

üzenetére
						Equilornál simán lehet shortolni a bluechipeket, napon túl is, de sok kisebb papírra is tudnak kölcsönpapírt szerezni.
Nyilván más költségekkel megy, mint az online cuccok, de a szolgáltatások se ugyan azok...
 - 

Maximum1
őstag
válasz

Dr.F.E.R.I.

üzenetére
						Tőkeáttétel, 10x szorzó, minimális fedezet.
Itt nem kell részvényt venned és a pénzedet beletenni, elég csak fedezetet lerakni.
Bonyolultnak tűnik, de ha veszel 1 kontraktust akkor ráfogsz érezni a lényegére.
Legalábbis nekem akkor vált érthetővé az egész olvasatom.A Forexel is szemezek régóta, de az nagyon nagy falatnak tűnik, de az lesz a következő.
Ezzel a határidővel évi 10-15%-ot simán lelehet szedni akár 1 jó pozival.
Nem sok, de a jelenlegi kamatok mellett qva sok. - 

Maximum1
őstag
válasz

Dr.F.E.R.I.

üzenetére
						Szia!
kb. másfélévé befejeztem a részvényekkel.
Nagy tőke, kevés nyereség és amit mondtál napon belüli short ami miatt letettem róla.
Volt hogy 1,5évig beragadtam egy részvénnyel, kiültem és mást kerestem.
Azóta BUX-ozom, vagyis határidő, BUX1412 így keresd.
A KBC equitas-nál vagyok, itt ingyenes fél éve a pozinyitás-zárás, tehát nincs brókerdíj a határidőre.
Idei egyenlegem kb. 3x több mint amit bármikor is elértem részvényekkel való bohóckodással.
Az meg külön pozitívum hogy ez tőkeáttételes így sokkal kevesebb tőkével értem el a mai egyenlegemet.
A lényeg ami Téged érdekel, shortolható hosszútávon is, hátránya nem annyira likvid mint egy OTP, de szerintem egyre többen fognak rákapni és javulni fog ez is. - 

Dzoli
tag
válasz

Dr.F.E.R.I.

üzenetére
						Más tészta a részvény tőzsde, és más tészta a forex.
A tőzsde egy kőkeményen szabályozott piac, erős felügyeleti hatósággal. Ott minden pontosan dokumentálva van, és ha átvernek mehetsz az MNB-hez, akik a 2000 Ft-os lenyúlásért is súlyosan büntetnek.A forex brókerek viszont úgy gondolják bármit megtehetnek (sokszor meg is tesznek). Mehetsz te reklamálni a jó Istenhez is, akkor sem fognak pénzt visszaadni, ha nem akarnak.

Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 Pro 16 Gamer notebook - i7 13700HX 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4060 8GB W11
 - HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3670 100% Akkumulátor
 - BESZÁMÍTÁS! MSI B760 i5 13400 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB ÚJ Zalman T4 Plus FSP 650W
 - Xiaomi Redmi 14C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
 - Samsung Galaxy S21 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával

Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest