Hirdetés
- iPhone topik
 - Légből kapott hírünk van képekkel
 - Vivo X200 Pro - a kétszázát!
 - Yettel topik
 - Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
 - Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
 - Ennyiért vehetjük meg az első vízhűtéses gaming mobilt az EU-ban
 - Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
 - Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
 - Google Pixel topik

Új hozzászólás Aktív témák
- 

batorpeti
tag
Értem, akkor a shortból való kistoppolódás után azért figyeljük a counter trendet hogy mikor lehet visszalépni short irányba. Ez olyan mint amikor ráépítenék, csak itt a nagy counter trend miatt ideiglenesen kiszállok hogy ne adjak vissza sokat a piacnak.
De akkor ezek szerint ez is meglehetősen szubjektív dolog, ki hogyan látja. - 

batorpeti
tag
Ja, értem, de akármekkora értékekre változtattam ezt a mágnes érzékenységet, nem változott a helyzet.
Nekem Tadawul és Admiral Markets demo számlán csinálja ezt, máshol nem próbáltam. Viszont most hogy írtad végigpróbáltam az összes elérhető US részvényt Tadawulnál, és valóban nem mindegyiknél csinálja ezt. Nálam #CAT, #GE, #JPM, #WMT pl jó, a többi rossz. - 

person
senior tag
Lehetséges, hogy úgy van ahogy mondod.
Pár napja nyitottam egyet mikor beszéltünk róla, azóta használgatom eddig semmi furcsát nem tapasztaltam. 500Eur-val indítottam 1:100 áttéttel. Sajna így azért van kockázat de talán még belefér kis szerencsével. Volt összesen 180Eur-s profitom de sajna bent maradt egy longom ami most -64-en áll. Tehát így csak 615-ön állok 680 helyett.
 - 

person
senior tag
 - 

person
senior tag
Tadawul-nál szeretnék nyitni eddig is ezen gyakoroltam, megszoktam és a felülete is normálisnak és gyorsnak mondható androidon.
Megfogadtam a tanácsod nyitottam egy új demot ami a tervezettel azonos: mini 500Eur, 1:100 áttét. Próbálom óvatosabban kezelni, és remélem mindenben megegyezik az éles számlával. 0.05 loton én is vacilláltam ezért is néztem meg oandát de az meg nagyon nem fekszik nekem droidon. Próbálkozom még tadával.
Kösz a hsz-t.
 - 

Fecdzo
senior tag
Sztem nincs értelme sok devizapárt figyelni, hiszen a korrelációk (azonos lábak) miatt legtöbbjük vagy ugyanúgy, vagy egymás tükörképeként mozognak. Persze ez legfőképpen attól is függ, hogy milyen TF-en dolgozik az ember. Én inkább swing párt vagyok (nagyobb stopp) ott meg elég nagyok a hasonlóságok...
 - 

brd
nagyúr
Én, saját szemmel egyszerre kb. 3-4-et vagyok képes érdemben figyelni. Viszont írtam egy egyszerű EA-t, ami nagyobb mozgásoknál szól, vagy akár pozíciót is nyit, ha olyanok a feltételek (beállítás kérdése), ez az érdekesebb devizapárok chartjai-ra "rá van téve", így kb. 10-12 vel foglalkozom összesen.
 - 

Új hozzászólás Aktív témák
- Dell XPS 13 9310 i7-1185G7 16GB 512GB 13" FHD+ 1 év garancia
 - Új monitor állvány- elegáns megoldás a dupla A/4-es papírcsomag helyett - csak össze lett szerelve
 - GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3540
 - BESZÁMÍTÁS! MSI H310M PRO i5 9600K 16GB DDR4 240GB SSD 2TB HDD RTX 2060 Super 8GB NZXT Source 600W
 - Dell Precision 7920 Tower Dual Xeon Gold 6132 (28C/56T) 128GB DDR4 2666MHz Workstation

Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

és batorpeti-nek is!
 Tudja valaki esetleg? Tadawul Mini számla konkrétan.

de régen ugy csináltam