Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• alien_

őstag

Jó a topic! Azok a régi szép idők... =)

Lássuk csak..:

-C64 -en a Treshold nagyon jó móka volt, de haladni kellett a korral, így szereztem egy
    -486sx33 @dx66 -ot =) Sok jó gamet tolam rajta végig, Full Throttle, Doom 1/2, WarCraft 1/2, sőt, még a StarCraft-ot is ezen a gépen nyomtam.
    -Következő állomás egy 333Celeron''A'' volt, eredetileg a Q3A nevű csodát volt hivatott futtatni, de sajna a videókártyára nem nagyon futotta, szóval egy intel i740-es videó karival nagy nehezen döcögött medium beállításokkal 30-40fps-el....Viszont a StarWars: Racer-t tökéletesen futtatta, ami egy nagyon jó kis game, akkoriban a leggyorsabb játék volt...aki játszott vele, tudja miről beszélek!
    -Köv config egy p3 800 volt, egy gf4 (?)-el, 256 memóval, ezen már be lehetett lőni q3a-hoz a fix 125fps -t, ment a multimóka =) GTA Vice City is vígan futott már ezen.
    -Majd hosszú csend után megjelent a Doom3, és az NFS:U2.... hihetetlen szép grafikájuk volt, főleg a kis 800as gép után, és addig piszkált a gondolat, amíg végül meg nem vettem az új configom:
    -abit nf7rev2 (sux), barton2800+, 256ram, XpertVision 9800SE 128mb/256bit....Nem egy erőmű, de 800x600 ban mediuban vitte amit kellett=) később még ment bele memó.
    Aztán nem is egy játék miatt, inkább egy jó alkalmi vétel keretében beledobtam egy
    -Abit AV8, A643200+, 2x512 ddr400 GeiL ValueKit felállást, de videókártya maradt, ami nem picit vesz vissza az erejéből, viszont agp -s karira már nem akarok költeni;) Ez a jelenlegi gépem.
    -Most épp fejlesztés előtt állok, Full csere...s939 ->lga775, ddr->ddr2, agp->pcie....Fel kell készülöm a Hellgate:London // Crysis // StarCraft2 // QuakeWars -ra, és még sok egyéb jó kis gamére, ezzel a jószággal, ha összejön...:
    asus p5b, e4300@csillagos ég >:), 2x1gb ddr5400 corsair xms2, asus 8800gts 320mb.

Játékok nélkül hol lenne a hardware ipar....? =)

Új hozzászólás Aktív témák