- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
Aktív témák
-
Vertic
aktív tag
válasz
Zethepolee #2 üzenetére
ahhh, igen, erre nem gondoltam. segített, köszi :) bár nemtom mi lehetett a gond
-
Vertic
aktív tag
Hi!
Kénytelen vagyok most linux alól netezni, mert a windows a mai boot után nem volt hajlandó csatlakozni a szolgáltatóhoz, és fura hibaüzenetet adott.
Kipróbáltam linux alatt, minden oké volt, tehát nem a hálókártya hibás gondolom. Ezután megnéztem még pár rebootot win alatt, hátha csak vmi ideiglenes baromság. De nem. Ezután megnéztem a két hálókártyámat a kapcsolatoknál, és az adataiknál az volt, hogy nem érhető el az adat. Kezdett fura lenni. Persze LAN se megy. Megnéztem az eseménynaplót, és a rendszernél olyan hibaüzenetek vannak, hogy a TCP/IP szolgáltatást nem sikerült elindítani, mert a rendszer nem találja a megadott fájlt. :F Hogyan lehet ezt újrarakni? Aszittem, hogy az xp-ben van vmi mechanizmus, hogy nyomon kövesse ezeket a cuccokat, és újrarakja magának. Viszont régen volt vmi sfc.exe vagy mi a rák ilyen esetekre a win98-ban, ezt most nem találtam. Egyáltalán mit kéne újrarakni, meg ilyenek? Asse értem, hogyan veszhetett el, mikor semmi szörnyűség nem történt, tegnap normál rendszerleállás volt. Igaz outpost firewall-t frissítettem, de az csak nem zavar ilyen mélységben be, meg azután is volt már reboot. :( registryben tdtcp-re találtam bejegyzést csak, de ez a dll megvan, és megvan a tcpip.sys is. szal nem értem.
Nem, nem akarom újrarakni emiatt a windowst, szal ennél építőbbet várok.
Köszi
Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- iPhone topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Futás, futópályák
- OTP Bank topic
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xbox tulajok OFF topicja
- Hisense LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Asus E510M 128GB SSD, 4GB RAM, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest