- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
Aktív témák
-
lwolf
csendes tag
Üdv!
FTP progit ugyan nem ismerek, de én anno az ipxcopy.exe progit használtam nagy erőkkel. ( LSL.COM, hálókártya_MLID_driver.COM, IPXODI.COM és kész az IPX/SPX stack ami kell neki)
Akár DOS <-> WIN95, de DOS <-> OS/2 között is tudtam így két gép között másolgatni.
De ha ragaszkodsz a TCP/IP -hez, akkor az MS Lan Manager és az MS Client 3.0 is (mindkettő DOSos) tud effélével kapcsolódni Microsoft hálózatokhoz (Win 3.1 - Win XP -hez)
Ha nem, akkor van egy packet driver alapú (ezt talán könnyebb találni, meg használni is) NOS nevű progi, amivel egész korrekten lehet másolgatni gép-gép között, és Norton Commander feelingje van a fájlpaneljának.
Aktív témák
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Antivírus szoftverek, VPN
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 15 128GB Zöld ÚJ! 12 Hó Jótállás!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest