- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Mobil flották
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jigli
csendes tag
Sírok! Ma kipróbáltam a SteamLinket a TV-n (75C765) és tökéletesen működik
SteamLink app a store-ból fel majd TV-re csatlakoztattam az Xbox kontrollert bluetooth-on keresztül és gyönyörűen viszi. Persze nem kell csodára számítani! A technológia hibái itt is jelenn vannak szóval ne így akajatok kompetitív game-elni viszont egy kalandjáték-hoz vagy bármilyen olyan játékhoz ahol a válaszidő nem a legfontosabb tökéletes. God of War-ral, Tell My Why-al és Shadow of the Tomb Raider-rel tesztelve.
-
Jigli
csendes tag
Ahogy néhány hete olvasgatom ezt a fórumot egyre inkább az kezd körvonalazódni, hogy leginkább a processzor vásárláshoz hasonlít a TCL TV-k vásárlása: Ahogy egyre mélyebben nyúlsz a zsebedbe úgy arányosan egyre kissebb eséllyel nyúlsz bele hibás készülékbe - mint ahogy az intel CPU-knál az OC potenciál, minél drágább annál jobban tudod overclockolni vagy hatékonyabban undervoltolni. Persze ez csak az én szubjiektív véleményem
#34263-os bejegyzésemre nem láttam senkit reagálni. Létezik hogy egyedül nálam van ez az anomália?
HDMI energiaellátást lehet vezérelni win11 alatt? Ha igen hol van? Nem találok sehol ilyet :/
-
Jigli
csendes tag
válasz
DrHouse #34257 üzenetére
Szia! Nálam is eltelt 3 hét aztán írtam egy e-mailt az illetékeseknek (claims@elpromotion.eu ,angolul írtam nekik viszont figyelmesen magyarul kaptam a választ, persze ők is és én is deepl-el fordítottunk
) és másnapra jött is a válasz benne a csatolmánnyal a sikeressen meghosszíbbított gari igazolására.
Egyébként nem gondolnám hogy probléma lenne ha csak januárban kaptok választ vagy csak akkor írtok nekik mivel a feltételek között szerepel hogy vásárlást követő 30 napon belül kell reggelned a terméket majd dec 31-ig tudod reggelni a kibővített garit. Vagy is ha te ezeket időben megteszed a dátumokkal tudod ezt igazolni.
-
Jigli
csendes tag
Észre vettem valamit a C765-ön:
- Rá van kötve a PC-m (3080 és a TV game módban megy a gamebar miatt, ezt PC módban nem lehet bekapcsolni) a TV-re ( [link] ). A TV-n engedélyezve van a gyors bekapcsolás funkció. Miután kikapcsolom a TV-t és bekapcsolom a gépet onnantól kezdve kb fél percenként elkezd ezerrel villogni mind a 2 monitorom (amik displayporton vannak rákötve a VGA-ra és csak a TV megy HDMI-ről) mint amikor rádugsz a gépre még 1 kijelzőt vagy elkezded állítani a HDR-t vagy a kijelzők felbontásait.Ja és ha be van kapcsolva a TV és a gép is minden tökéletes. Nincs villódzás...Működik a VRR, A HDR és 4k 120 hz minden játék alatt 12 bites színmélység mellett.
Próbáltam kikapcsolt CEC mellett is de ugyan az. Kikapcsoltam a TV-n azt is hogy semmi ne menjen amikor standby-ban van a kicsike de nem oldódott meg a gond. Amit még nem próbáltam az a VRR kikcspolása a TV-n bár ez nem hiszem hogy befolyásolná mivel az nvidia controlpanelben próbáltam ezt is kikapcsolni de úgyan úgy villogott fél percenként.
Eddig 2 megoldást találtam:
1. kihúzom a HDMI-t (ami annyira nem buli hosszú távon)
2. kikapcsolom a TV-n a gyors indítás funkciót (ami megint csak zavar mivel így nagyon lassú a boot minden indításnál)Ezekből én azt szűrtem le hogy a TV fél percenként jelet küld a HDMI csatira még standby-ban is és emiatt a gépem (vagy is a driverek) folyamatosan frissítik a monitorokat. Azt elfelejtettem leírni hogy a gépen engedélyezve van a HDR mind a 3 kijelzőn a windowsban.
Van esetleg valakinek tipje hogy mit próbálhatnék még ki? A legjobb az volna ha reg adatbázishoz lehetne valahogy ki/be kapcsolni a HDMI csatlakozó teljes áramellátását és azzal ki lehetne váltani a kihúzást. Persze fogalmam sincs arról hogy van e ilyen opció és azt hol találom :/
-
Jigli
csendes tag
válasz
MEXX_85 #33548 üzenetére
Szia!
V420 OTA firmware telepítő tutorial az alábbi modellekhez (V8-T653T01-LF1V420.001513):
98P745/98P755
C745X2/ C755/ C765
C805/ C845X2/ C855
C955/ X955
Ezen az oldalon böngészem a frissítéseket: [link]Konktéran a 306-os komment kell neked de itt a link ha nem találnád: [link]
Bal felül letöltés erre a gépre gomb aztán keress egy pendrive-ot, formázd meg fat32-re majd tedd a főkönyvtárba a zip-et. Nem kell kicsomagolni, majd a TV intézi. Nem lényeg hogy más is van e a pendrive-on.
Frissítés mente:
Beállítás->rendszer->névjegy->rendszerfrissítés és válaszd az USB frissítést majd kezdj el imátkozni hogy ne a következő 5 percben legyen áramszünet! Nekem csak ez járt a fejemben közbenBéke
-
Jigli
csendes tag
Sziasztok!
Túl vagyok az első 1 hét használatán az Alzából vásárolt 75C765-al. A gyári beállítások hát elég furák. Rting.com-ról lemásoltam az amerikai modell kalibrációs bállításait. Nem minden egyezik a 2 model esetén viszont nem találtam jobbat amíg túl nem esek a "rendes" kalibráláson (By Viktor). Így mérföldekkel szebb, valósághűbb lett a kép.
Én nem tapasztaltam semmi akadozást youtube-on amit több helyen is olvastam. Nálam minden AI alapú beállítás ki van kapcsolva. Egyedül a beszédhang felerősítését használom mivel csak a napokban készülök el az 5.1-es telepítésével és a gyári mélyet ha közepesre állítom akkor elveszik a beszédhangerő.
420-as firmware-t tettem fel. Minden más a legfrissebb. Sajnos sportot nem nézek vodafone tv-n illetve streaming platformokat sem szóval ezek minőségéről nem tudok nyilatkozni.
4k videók alatt észrevettem, hogy ha pendrive-ról (16GB USB 3.0 DataTraveler I G4) vagy külső vinyóról [link] nézek filmet akkor van egy furcsa "röccenés" néha-néha. Ezt betudom annak hogy mind a 2 eszköz lassú úgy hogy itt még nem mondanék ítéletet. Úton van egy gyorsabb külső SSD.
PC-vel sajnos pórul jártem a Thunder 25 méteres 8k kábele kontaktos volt úgy hogy abból is úton van egy másik. Amikor ép volt kontakt (egyszer sikeült 1 órára úgy forgatni a kábelt) akkor 12 bites színmélységgel és 120 Hrz-en patikán működött a HDR game és a filmek is. (a kövi projekt egy simulátor rig építése a TV elé)
A végére hagytam a legfurább dolgot: a netkapcsolat. Vezetéken 100 mbit a teteje. Wifin viszont nagyon érdekes, hogy nem látta a router 5g kapcsolatát, a mobilomról osztott netet 5g-n és a PC-ről osztott 5g frekvenciával ugyan úgy nem jelent meg. Ma jöttem rá, hogy ha aktív a DFS (Dynamic Frequency Selection) és 140 vagy magasabb számú csatornát választ akkor nem jelenik meg a TV-n az 5g-s wifi. Ha 100-140 közé esik akkor 120-130 mbitet mértem és ha 36-64 közé állítom a csatornát akkor érem el a maximumot: 280 mbitet. A router a TV alatt van közvetlenül. Valahol itt lehet a TV maximuma mivel a telefonomon 500-at mértem. Itt megjegyezném hogy nem túl telített a környékemen az 5g-s wifihálózat. 2 db routert látok összesen a sajátomon kívül...
Ha van valakinek valami kérdése, kérése kivele. Talán végre én is tudok másoknak segíteni és nem csak kérdezni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Anime filmek és sorozatok
- Kuponkunyeráló
- Bittorrent topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- PlayStation 5
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Formula-1
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO RL valódi bőr Gamer Szék
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest