- Díjnyertes okosgyűrű érkezik júliusban
- Yettel topik
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Mobil flották
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iGO Primo
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
ρσгτσ
addikt
Ehhez kapcsolódóan annyit megegyeznék, hogy ez is pont olyan alkalmazás, amit a telefonon lévő Play Áruházból nem lehet a TV -re telepíteni.
Ezt elfelejtettem megemlíteni, amikor múltkor azt írtam, hogy én amúgy is mindent telefonról telepítek. Nem bogarászok a TV -n a storeban.
Illetve lehet telefonról is, csak akkor be kell lépni weboldaon keresztül, és onnan már mutatja a TV -t is.
Tehát ha valaki a hozzászólásod után telefonról keresné, akkor inkább innen telepítse a TV -re.
Szerk.:
Linkre hosszan rányomva, "Megnyitás új lapon". Vagy valami hasonló szöveg, attól függ ki melyik böngészőt használja. Akkor nem az alkalmazást nyitja meg, hanem a weboldalt. -
MEXX_85
tag
Helló!
Tegnap felkerült pendriverol a v420 as frissítés.
Működik! Ami első elsőre feltünt, mintha természetesebb lenne a mozgás. Eddig a mozgásjavitókat csak kikapcsolva tudtam nézni a tvt... Mert borzalom volt a gyors mozgásnál a szaggatott képkihagyós effekt ha csontra rávettem a a vibralas csökkentés aztán szappan opera lett belőle. Egyik állásban sem volt jó a mozgás.. Most viszont 7-s vibralas csökkentésen egész jó.. Így van értelme a javítónak... 😉
Jöttek új beállítási lehetőségek a fénybeallításokban.... [kép]
Szóval nekem tetszik az új szoftver.. Jobb a kép mérföldekkel mint előtte. Élesebb meg dinamikusabb árnyaltabb... Pedig a színekhez, kepmodokhoz nem nyúltam, a mozgás kifejezetten javult..
Viszont tvműsor focináll megjelent a ghosting effekt.. Ami elég zavaró. Nem állandó.. Gyorsabb mozgás és kamera pasztazasnal jön elő. És halványan vibrálva látható a ghost
[kép]
De ha kikapcsolom a képjavítast akkor nem csinálja... 4k stream filmben nem láttam ghostingot. Legalább is abba a párban amit gyorsan meccs után néztem, hogy fenn áll e a probléma gyorsmozgasnal.. De ha kikapcsolom a mozgás javítást akkor is jobb a kép mint előtte volt... Remélem majd egy újabb frissítéssel javítják ezt is..
De amúgy pozitív csalódás Összességében a frissítés. -
gab1ka
senior tag
Én nem kérdeznék de egy észrevételem volna, remélem nem veszed rossz néven. A korábbi tapasztalatok alapján akik akadozásra/röccenésekre panaszkodtak, nekik sem a youtube-on jelentkezett ez, hanem a streamingen (amit te nem használsz) és egyéb videólejátszás közben (24p) innen onnan mindenféle lejátszókombóval, tehát a filmeknél. Pont úgy, ahogy te leírtad. Ezen sajnos a külső ssd sem fog segíteni.
Ui: Elképesztően király lehet 75"on simezni, én riget azért nem, de egy kormányt tuti beszerzek majd.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új, bontatlan dobozos Bose Smart Soundbar 2 év garanciával
- Epson EH-TW610 Full HD Projektorok, eredeti lámpával, kevés lámpaórával!
- Schiit Magni 3 fejhallgató erősítő
- Jamo HCS 606 5.1 házimozi hangfalszett
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650 R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070 8GB MSI MPG Gungnir 100 Enermax 750W
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest