- Apple iPhone 17 - alap
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Bemutatta a Huawei a Band 10 okoskarkötőt
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Milyen GPS-t vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Swenk
aktív tag
válasz
F.B.I. #27905 üzenetére
Én feltettem a C805-re már régebben a 098-at, de napjainkban utolérte az OTA-s 098-as frissítés, persze nem ajánlkozott az ota az ugyanolyan verzíóra, de igy most gyári szoftver van rajta.
Nekem nincs vele különösebb problémám,csak azért nem tudom teljes értékű média lejátszóként használni, mert sajnos nem tudja átereszteni az AVR felé True HD 7.1 hangot. Az meg nagyon gyakori. -
BlueSteel
tag
válasz
F.B.I. #27905 üzenetére
M999v1,v6, v8 voltak, amelyek az én szememnek jobbak voltak a többinél, de embere válogatja. Valaki nem lát semmit egyiknél sem, de összességében azt kell mondanom, hogy a V028 óta egyik firmware sem teljesen jó. V062, R090, V127 nekem azonnal felejtős volt, töröltem is őket egyből.
Ha DV tartalmakat sűrűn nézel, lehet, hogy mindenképp szükséged lesz külső lejátszóra. Ugyanis a legújabb KODI-val is vannak DV tartalmak, amelyek szürke sávokkal jelennek meg (vagy HDR10-ként játszod le, úgy nincs ez a gond).
Új hozzászólás Aktív témák
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- GYÖNYÖRŰ iPhone Xs Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3537, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3015
- Lenovo Tab M10 HD 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest