- Magisk
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fefe29
csendes tag
Sziasztok!
Na megvettem last minute a 65c728-at euronicsből. Ki is próbáltam, eddig elég meggyőző de nincs nagyon összehasonlítási alapom. Az előző tv-hez képest ennek a hangja egy kész sorround rendszer (de ez inkább az előző tv-t minősíti nem ezt
).
Néztem 4k hdr videókat, nagyon patent, hbo netflix szépen mennek és a mi tv box s-hez képest sokkal gyorsabb a rendszer. Ahogy néztem a képe rendben van, de ekkora felületen nehéz lesz megtalálni pixelhibát.
Asszonynak beadtam, hogy most le van nyomva 75 ezerrel és amúgy is van, ahol 420, úgyhogy ez jó üzlet, és amúgy is, így legalább látni fogja a feliratokat rendesen.
Most ő is elégedett. -
Fefe29
csendes tag
válasz
rainman72 #10455 üzenetére
Igen, direct Ledre gondoltam, nanocellt is néztem, de sokan írták, hogy lutri hogy milyen panellal szerelik.
Ami ebben van direct Led, akkor olyan, hogy lekapcsolja a megvilágítást ha teljesen fekete elem van a képernyőn, vagy akkor az most a local dimming vagy full array local dimming csinálja?Bocsi a hozzá nem értésért, csak annyi kifejezés, típus, saját technológia és különböző értékek vannak ezeknél az új tv-knél, hogy már belezavarodom
-
Fefe29
csendes tag
Sziasztok!
Totál hozzá nem értőként kezdtem az elmúlt napokban egy megfelelő 65” TV után nézelődni, és hosszas keresgélés után - az igényeknek megfelelően - nagyon megtetszett a 65c728, főleg hogy most 275 ezerért kínálják.
Fontos szempont a 100/120Hz (néha rákötném a gépet), illetve a 65” méret és megfelelő képminőség. Ezért leszűkült a kör a QLED típusú TV-kre illetve olyat kerestem ami dimming zónás (tehát nem edge lit).
Kérdésem a következő:
Ebben a 250 - nagyon max 300 ezres kategóriában van hasonló tulajdonságokkal rendelkező másik TV? Vagy kb ez a legjobb vétel amit ilyen áron találhatok?(Így is a takarón túl nyújtózkodok, eredetileg nem akartam 200-nál többet költeni, de ahogy nézem, sok más alternatívát nem találtam az igényeimnek megfelelően)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- MSI Cyborg 15 A13VF - 15.6"FHD 144Hz - i7-13620H - 16GB - 512GB - RTX 4060 - Win11 - 1,5 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged