- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Magisk
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mathiassa
tag
Sziasztok!
Nem oly régóta van egy C715 TV-m (50-es, de úgy látom, nagyob változatai gyakoriak ennek a típusnak a fórumon), és felmerült bennem pár kérdés, amire így a fórumon kutatva nem vagy csak tört választ találtam:1) Valahol elérhető egy jó kalibrálási útmutató a képminőséghez, mit érdemes ki/be/átkapcsolni? (Tudom, ez szubjektív valamennyire.) Eddig a Movie beállítás és egy francia review paramétereit használtam, ez tetszik, de hátha van elfogadottabb.
2) Hogyan érdemes (ha egyáltalán) frissíteni a TV szoftverét? Jelenleg v606 van rajta, nagy gondom nincs, de néha nagyon lassú tud lenni, pl. a G assisstant is nagy gondolkodás után jön elő csak. Látom, hogy már van v638 is talán, de ezek mik? Béták, más ország stabil OTA-i? Be lehet állítani, hogy ezeket ne manuálisan kelljen ráimádkozni a TV-re?
3) Van olyan felesleges szoftveres rész, amit érdemes letiltani, (mert nem ér semmit), ha gyorsabb rendszert akarok? PL. nekem jack-es sztereó AMP van hangként a TV-re kötve, így gondolom, hogy a Dolby nyalánkságok nagyja feleslegesen van engedélyezve nálam. (Vagy mégse?)
4) A gyári távirányítóval (sokgombos, RC802N) valahogy elő lehet csalogatni a G asszisztenst "Ok, Google" rikácsolás nélkül? (Néha olyan hangos a TV, hogy nem tudom túlordítani. Meg meglepően gyakran hall random szövegeket felszólításnak a mikrofonja.)
Ha nem, akkor látok Ali-n RC802V távirányítót, amit néhol kompatibilisnek írnak ehhez a TV-hez, és ezen van G ass. gomb. Ezek az olcsó remote-ok nem a méregdrága bluetooth-os/mikrofonos változatok elvileg, hanem IR-esek, de ennek a TV-nek ugye megvan a saját mikrofonja, szóval elvileg nem gond. Kérdés, nem vak-e rajtuk az asszisztens gomb teljesen.5) Az Android TV azért lassú ennyire, mert 4K a felület? (Pl. a HBOgo sokszor használhatatlanul lassú, de az egész döcögős egy fullHD tv-re kötött Mi Box-hoz képest.) Vissza lehet ezt a TV-t venni fullHD-re valahol, vagy adb-n keresztül kellene szórakozni hozzá garivesztés terhe mellett?
Bocsánat a sok kérdésért. Előre köszönöm, ha valaki időt szán egyik-másik megválaszolására.
Egyébként meg vagyok elégedve a TV-vel, a gyenge feketéktől féltem, de szerintem VA LED panelhez képest nem rossz, jó beállítások mellett.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Autós topik
- Hardcore café
- Xbox Series X|S
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Honor 200 , 8/256GB , Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN S3 TG CM 700W
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5550 üzleti -Intel Ultra 7 165U16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest