- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Kedden érkezik a Galaxy S25 Edge
- iPhone topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jelentem a tévé vígan működik, annyi volt a titok, hogy a keresés menüben a speciális-t, teljes keresésre kellett állítani. Voila. Idióta upc technikus...
-
-
Jó, akkor viszem a saját TV kártyám és kipróbálom benne. Az működhet?
-
Van itt TCL tulaj UPC előfizetéssel. Haverékhoz kimentek és közölték hogy a TCL tévével nem kompatibilis a media card, miért nem vett samsungot vagy lg-t. Létezik?
-
válasz
interstate76 #1807 üzenetére
Nem azért kell betenni, mert a TCL tévének ez szokott a heppje lenni, hanem mert a plex szar. Az oled lg tévém is csak akkor látja, ha be van állítva. Plex TV app szintén hektikus. Ugyanez embyvel vagy minidlnaval ugyanazon a Debianon simán működik, windows alól serviioval szintén, androidos appal dettó. Voltam olyan rendes leírni, hogy ha nem megy a népszerűek plex valakinek, akkor tudja mit kell beállítani.
Szerintem örülj hogy megvan honnan tudod elérni a funkciót, vagy írj a TCL supportnak, hogy a következő frissítésnél tegyék logikusabb helyre. Illetve logikus ahol van, egyszerűen a menü elnevezés rossz, nem pendrive hanem "külső eszköz" pl szerencsésebb lenne. Lehet a az angol vagy a kínai nyelven jobban hangzik.
-
válasz
interstate76 #1800 üzenetére
"Nem azért, hogy magamat mentegessem, de hogy lehet így elrejteni a hálózati funkciókat?"
Nem azért hogy titeket hibáztassalak, de ez a neten is le van írva (magyarul is) , és ugye ez nem egy lg, Samsung árkategória. A dlna szerveretek valószínűleg nem megfelelően volt konfigurálva. Szóval legalább annyi user error, mint kínai hülyeség.
-
válasz
interstate76 #1795 üzenetére
TCL 50DP600 tévéd van?
Ugye elvárt igények:
- Hálózat (én wifin próbáltam, azon tuti megy)
- Felkonfigurált DLNA szerver (18192-es porton), a TV-vel azonos ip tartományon.
- Felkonfigurált SMB vagy FTP szerver (vagy lokális fájl hozzáférés a szervernek)
- Plex esetén pl. a tévé IP címét az azonosítás alól felmentett címekhez hozzá kell adni.Tesztelni így érdemes:
1. TV-t wifi hálózatra feltenni.
2. Androidos telón a Play áruházból ezt az appot feltenni: [link]
3. Appnak jogokat adni, a + gombbal pl. DCIM könyvtárt megadni SD kártyán.A tévén megjelenik a teló, böngészhetők a képek, zenék, videók.
-
válasz
ChillDown #1786 üzenetére
Szóval DLNA lejátszás a telekomos TCL tévén:
Home -> TV -> Adathordozó menük kiválasztása:
A hálózaton elérhető eszközök és csatlakoztathatóság megjelenik:
Ezután a szokásos dlna könyvtárszerkezet elérhető (recently added, all videos stb. ):
A TV már nem nálam van hanem a kollégám anyukájánál, így nem volt Plex, egy Sony mobiltelefonra telepítettem egy DLNA server appot, wifin érték el egymást.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650 R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070 8GB MSI MPG Gungnir 100 Enermax 750W
- BESZÁMÍTÁS! Asus M5A99FX PRO R2.0 990FX chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus B350 R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB Cooler Master CM 690 III TT 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged