- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Magisk
- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
- LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
Új hozzászólás Aktív témák
-
LML
tag
Sziasztok!
Adott egy TCL 50ep640 TV.
A legújabb szofttal vásároltam, ami V8-R851T02-LF1V179.008029.Horizon GO futna rajta kizárólag, ami 5 másodperc után megakasztja a képet. Hang fut tovább, az alk nem fagy le, mert tudok orientációt, műsort stb-t váltani. 3 buildet kipróbáltam, mindegyik csinálja. Előzeteseket tudok vele nézni, de az "éles" adás nem megy. Egy szobával odébb egy Sony Androidos TV-n tökéletesen fut, tehát csak a TCL TV szoftvere maradt mint hibaforrás.
Próbáltam orosz, olasz,ausztrál fórumról összeszedni más szoftvert, de semmit nem találtam amit fel tudtam volna rakni a TV-re (2 pendrive, minden usb slot, szoftverből és bootloaderből, ) mindenhonnan az az üzenet hogy nem talál a TV-vel kompatibilis elérhető szoftvert.
Kérdés: Tudtok-e elérhető olyan szoftvert linkelni amivel tudok próbálkozni (régebbi és újabb egyaránt érdekes lehet). A TV soha semmi másra nem lesz használva mint a horizon go futtatása (esetleg netflix, hbo go) tehát nem érdekel ha a szoftver miatt nem fog menni a tv tuner, vagy a médialejátszás stb.
Van értelme szenvednem vele, vagy vegyek inkább egy boxot és ne kínlódjak tovább. (bár akkor teljesen feleslegesen vettem androidos tv-t)
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Milyen videókártyát?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Autós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- OLED TV topic
- Mini-ITX
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy S23 , 8/128GB, Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged