- One mobilszolgáltatások
- 65 órányi zenét ígér az Audio-Technica új TWS fülese
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vhiktor
nagyúr
HDR10+ is tartalmaz dinamikus metaadatot, a sima HDR10 valóban nem.
De ez csak egyik része a megjelenítésnek, ha nem jól van implementálva a DV a TV-n, akkor még lehetnek nagy bajok (annak ellenére, hogy marketing szerint minden tv-nél közreműködik a dolby, hogy a lehető legjobb legyen (inkább csak licensz díj kérdése az egész, perkálsz vagy nem)).
Illetve DV esetében sem kötelező a dinamkius metaadat, mint ahogy a 12 bit sem, nagyon sok DV anyag csak sima HDR10.
-
Vhiktor
nagyúr
A legtöbb probléma szimpla user error.
Ami viszont ten,, hogy annyi pénzért nem kapsz jobb képminőségű tvt.A sony xe 90 kanyarban sincs ezekhez a tvkhez képest.
Egyébként meg azon akár be van kapcsolva a local dimming akár nem, nagyjából semmit nem számít, mert nem sokat nővel a kontraszt aranyon és feketét sem tud megjeleniteni. Így esetleges bevilgaitas probléma sem lesz vagy nem annyira látható.Ha mindenre érzékeny vagy akkor egyértelműen oledet kell venni.
-
haxxika
senior tag
Minden fórumban lesz valaki, akinek sajnos nem jönnek be a dolgok, többet vár a pénzéért. Sajnos hiába a technológia, mindent is nem lehet megcsinálni apróért, vannak dolgok amikkel együtt kell élnünk.
Kollégám egy átlag tv user, most vett egy c835-öt és szerinte megváltás volt a korábbi régi samsungja után, dolgozik és játszik rajta minden probléma nélkül, pedig ha valami idegesítené arról már tudnék.
Nekem majd 2 éves a c728, szoftverfrissítésekkel egyre jobb lett, mostanság semmi panaszom nincs rá.
Hogy egy fekete sáv picit világosabb egy képen én azzal teljes mértékben együtt tudok élni, nekem nem ér meg kétszer annyit az oled emiatt, tudom másra is költeni azt az összeget.
Vedd meg, teszteld ki 2 hét alatt, ha nem jó úgyis vissza tudod küldeni, mást úgyse tud senki tanácsolni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3070 8GB ZALMAN Z1 Plus Be quiet! 650W
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- SZÜNETMENTES TÁPOK
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged