Hirdetés
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Kecses és filléres Apple Watch klón a Redmitől
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Windows 10 Mobile (Windows Phone) szakmai topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
-
Mobilarena
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
fuze
őstag
válasz
LilProphet90
üzenetére
Nekem az 500-as után jobb lett az összkép, de nem tökéletes. v511
Windowson működik a HDR. Ilyen nekem még sohasem volt, állandóan zöld glitcheket, vagy fakó képet kaptam. Sajnos játék indításakor elveszti a jelet. A HDR-t kikapcsolva nincs ilyen gond, de ez már így is egy nagy előrelépés.
HDMI továbbra sem látja mindig a jelet, még mindig ki kell húzgálni.
Instant power on működik.
HBO is, de lefagyott egyszer.
Az Android jó.
Párszor nem akart előjönni a settings menü.Ami viszont boirzasztóan károsnak tartok, az a kikapcsolhatatlan szappanopera effekt. Félek, hogy ez a büdös életben nem lesz javítva, mert egyszerűen nem tartják hibának.
Sajnos a TCL tv-knél az összes képjavító technológia kikapcsolása az a Game Mode picture preset. Igen ám, de ez csak HDMI-n keresztül érhető el, az androidon futtatott appoknál nem. Csak reménykedem benne, hogy az oroszoknak sem tetszik és valamikor megberhelik. Borzasztóan egyszerű és kényelmes lenne, ha ez a Game Mode mindenhol elérhető lenne. Ez csak engem zavar ennyire? Pl HBO Go-t kénytelen vagyok a hdmi-n keresztül böngészőből nézni, mert az appból, vagy chromecastból élvezhetetlen a film. Nem lehet komolyan venni ezzel a szappanopera mozgással.Szerk.: Én egyedül az alapjéán tudtam beazonosítani, hogy jobban működik az 511 az 500hoz képest és most először sikerült telepítenem pkg-t. Érdemleges infót én sem látok. Szerintem ez nincs rögzítve, főleg ilyen béta cuccoknál.
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Házimozi belépő szinten
- Interactive Brokers társalgó
- Androidos tablet topic
- Battlefield 6
- Arc Raiders
- Melyik tápegységet vegyem?
- Mesterséges intelligencia topik
- Xbox Series X|S
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- További aktív témák...
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7500 / GTX 1050Ti / 16GB DDR4 / 128SSD+1TB HDD
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 (DisplayLink)
- Gamer szék ASUS ROG Destrier Ergo SL400
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3847, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Vhiktor