- Yettel topik
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iOS alkalmazások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
balkoger
tag
válasz
Vhiktor #8471 üzenetére
Én annó használtam Kodit, a nagy különbség akkor a Plex-hez képest, hogy a Kodi adatbázisát a kliensen építed fel, és ha több klienset használsz?
Vagy nem stabil a hálózati elérés, vagy nem elég erős a kliens?
Az adatbázis frissítés akkor ment végbe, amikor a klienst indítottam.
Ehhez képest a Plex sokkal egyszerűbb saját szerver adatbázisát bármelyik eszközről eléred, én jelenleg 4 teljesen különböző eszközről használom.
Ha azóta más a kodi, akkor boccs. -
Levente1991
tag
válasz
Vhiktor #8471 üzenetére
Tudom, annak idején külső winchesterről azzal néztem a filmeket, sorozatokat, aztán jött a Plex. Kodinál nem tudom beállítani a hálózati részét, hogy lássa a gépem tartalmát, - ezért is szeretem jobban a Plexet saját tartalmakhoz, számomra egyszerűbb, átláthatóbb - a PlexKodiConnect kiegészítőt meg nem találom Matrix alatt. A Kodit a különböző online tartalmak miatt használom napi szinten.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3535
- ÚJ Lenovo ThinkPad T16 Gen 4 - 16" WUXGA - Ultra 7 255U - 32GB - 1TB SSD - Win11 - 3 év garancia
- LG 34GN850P-B - 34" Ívelt Nano IPS - 3440x1440 - 160Hz 1ms - G-Sync - FreeSync - HDR 400
- CORSAIR K100 AIR
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Edge Prémium dizájn, AI-élmény a zsebedben 12/512 GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest