Hirdetés
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Milyen okostelefont vegyek?
- A középkategória egyik legjobb vétele - Dreame L40 Ultra AE
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gino20
őstag
válasz
Vhiktor
üzenetére
+ Saccco, kiskutya, mikrofin, rainman..............
Érdemben nem tudok hozzá tenni és természetesen OFF-nak sem szánom csak szimplán egy hsz-ecske
Ha nem tévedek ez igazából a NEM FALD kijelző miatt ilyen csúnyácska és valóban minden gyártónál előfordulhat, így Én kimondottan sajnálom, hogy a C728 nem az lett (FALD), mert mozgatta a fantáziám 75"-ban. Tudom FALD esetén meg ott a blooming lehetősége, ami a rommá istenített Sony-nál szerintem kegyetlen tud lenni (XH9000-et láttam otthoni körülmények között), de persze lehet ez is csak lottó kérdése volt (mondjuk 75"-hoz 32 LD zóna szerintem szó szerint vicc és ezt be is bizonyította a TV), viszont a szaros samu 65Q70R-emből szinte nyomokban sem tudok előcsalni bloomingot + nincs ilyen bevilágítás / foltosodás sem és a samu-ra ráhúzott fekete részletvesztés is egész jól orvosolható, ellenben mozgásmegjelenítésben a sony-tól biztosan jócskán elmarad és sajnos DV-t sem tud, vagyis a konklúzió számomra, hogy a franc kivan, mert nincs a piacon egy olyan "megfizethető" 75" LCD (FALD kellő zónával, 120Hz,.....), amire a szaros samumat lecserélném.
Amúgy a TCL-en kívül a Hisense-ben bíztam még, de a 2021 IPS panelra való váltással számomra egyenlőre meghaltak.Már csak azt lenne jó tudni, hogy TCL / Hisense mi a francért nem hozza ide ugyan azt a minőséget/terméket, amit pl az USA piacon forgalmaz
Ha ezt megtenné, lehet már rég ezek birtokában lennék.
Új hozzászólás Aktív témák
- SAMSUNG (QE55QN85D) 140CM NEO Q-LED SMART + AKCIÓ UJ MODELL!
- SAMSUNG (QE55Q95T) 140CM Q-LED 100HZ SMART 4K PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- LG 55" 4K UHD AI Smart tv GARANCIÁVAL
- LG 55SM9010PLA 4k Nanocell TV! 55"/Nano IPS/Dolby Vision/Atmos/4k-120hz/Freesync/HDR10/"Gaming TV"
- Sony Bravia XF85 43" 4K Ultra HD 100 Hz LED Android Smart TV (KD-43XF8577)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i7 11700 16GB DDR4 500GB SSD RTX 3060 Ti OC 8GB Zalman Z1 PLUS ADATA 600W
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 240GB SSD I 14" HD+/FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo Thinkbook 16 G6 WUXGA IPS Ryzen7 7730U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Ha ezt megtenné, lehet már rég ezek birtokában lennék.