Hirdetés
- Magisk
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Akciófigyelő: Ajándék is jár a cserélhető akkus Xever 7 és 7 Pro-hoz
- Apple iPhone SE - se vele, se nélküle
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
vargalex
félisten
válasz
boborján2
üzenetére
Itt szerintem az AI sem azt mondja, hogy a natív lejátszó közös, hanem csak annyit, hogy a hardware-os dekódolás azonos. Ez nyilván így van, mert a hardware nem változik. Az már más kérdés, hogy melyik lejátszó mennyire használja a hardware-t dekódolásra, mi van a HW képességekből egyáltalán megvalósítva benne.
-
zsolt501
nagyúr
válasz
boborján2
üzenetére
Hardver szinten nagy különbségek tudnak lenni a készülékek közt, nagyon nem mindegy milyen licenszeket vesznek meg a gyártók a készülékhez , és az se mindegy milyen a szoftver tudása kodek szinten.
Volt már több lejátszóm, mert sokszor nem voltam megelégedve a TV-k lejátszó képességeivel, illetve képmegjelenítési tudások is eléggé gyengék voltak.
Az első jobb média lejátszóm egy WD TV LIVE volt ezt váltotta egy Popcorn A100-as lejátszó, most a TV-hez megtartottam egy Google Chromecast with Google TV 4K készüléket, eddig ez hozza az elvárt szintet nálam, pedig már nem mai darab, és esélyes hogy a szoftveres támogatás ennél el fog halni lassan. Igaz erre is kijött az Android TV 14-es verzióval.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN
- JBL Charge 5
- BESZÁMÍTÁS! MSI A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RTX 3060TI 8GB Zalman Z1 Plus XFX 650W
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3159
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Vhiktor