- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
freeland0806
tag
válasz
Bogyi007 #39104 üzenetére
Huhh pedig én nagyon gyári beállításokat használok, nincs benne túl sok változtatás a gyári beállításokhoz képest.
Először is HDR és SDR módban is minden mesterséges képjavító funkciót kikapcsolok. SDR-ben ritkán játszom, de ha igen akkor ott nálam ez vált be: 70%os fényerő, csúcsfényerő: szabvány , színhőmérséklet: 3 ,gamma: 2.2, helyi fényerőcsökkentő: közepes, élesség: 0HDR: 80-100 a fényerő, attól függően mennyire van sötét a szobában, gamma 2.4, csúcsfényerő: szabvány, viszont itt én a dinamikus hangtérképezésnél a "prioritás részletes leírását" választottam, olyan mintha jobb lenne a kontraszt tőle. Helyi fényerőcsökkentő: közepes, színhőmérséklet itt is 3, hogy ne legyen se túl meleg se túl hideg. Az élesség nekem itt gyárilag 10, ahhoz nem nyúltam de gondot nem okozott.
Hát nem tudom mennyire tudtam segíteni. Csak saját felelősségre próbáld ki ezeket a beállításokat
Ilyenek, hogy VRR, ALLM be vannak kapcsolva természetesen az Xboxon és a tévén is. Amúgy érdemes egy képkalibrációt is csinálni az Xboxon belül: beállítások - általános - tv és kijelző beállításai - HDR kalibrálása a játékokhoz
Új hozzászólás Aktív témák
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Apple asztali gépek
- iPad topik
- Küszöbön az androidos PC-k
- Viszonylag olcsó, 26,5 hüvelykes QD-OLED monitor bukkant fel az MSI kínálatában
- BestBuy topik
- Automata kávégépek
- PCI bővítőhelyet elfoglaló Icy Dock mobilrack M.2-es SSD-knek
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3464, 96% Akkumulátor
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- BESZÁMÍTÁS! ASUS C246M i5 9400F 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 Super 6GB Zalman N4 Zalman 600W
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3231
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest