Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Elgépelte a Nubia, hogy Air
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
MEXX_85
tag
Igen megy a downgade a 486 ról.. De elég ideg tépő... Minden szempontból... Én max ha jön ki újabb verzio azt kiprobalom.. Ennyi. De ezt még 1x tuti nem... Kimaxoltam... 🤣 Nem jött be.. Menüje tetszett pedig.. Meg a mozgása talán szebb volt.. De olyan mintha 1 lila plexi mögül néztem volna.. Reszletesség 75 és így is homályos volt a kép nem volt aza hibám meg de fasza.. De ugye 1 tv csatornán belül is más kép volt mindig.. Stúdió képek tiszták, de fekete kiégve.. És ha volt esetleg magenta megvilágítás akkor lila volt minden de sokszor még fehér megvilágításnál is. Világos jelenetek legtöbbször fakok.. Sötétek meg korom feketék.. Nem volt köztes állapot akár merre bilentettem a fényerőt.. A gammat.. A kontrasztot.. Local dimming pl 1 modban a dinamikusba volt csak.. De ezek a 8 bites árnyékok pixelekkel.. Ezek nem javultak max kepsimitassal sem csak és mosott pixeles hátteru jelentek voltak.. Én azthittem higx a 486 ez isten királyság lesz.. De nem.. A movemaker mód.. Megint nem nekem való.. A 420nal a mozi módot se szerettem.. 🤣 Szóval.. Ennyi.. Mindenkinek más a szép és a szemének megfelelő színdinamika de én ezt nem tudtam olyan rá beállítani mint a 420nal van... Ott is volt allítgatas.. De aztán meglett.. Kb 2 hétig finomitgattam. Mire kb minden tvcsatornanal számomra megfelelő képet csináltam.. De a 486 az totál más.. A 420nal nemvolt az alap beállításokkal sem ilyen rossz a kép.. .. merem mondani hogy pl a Disney plusz avatar 2 ennél is észrevehetően jobb képet lehet kihozni a 420nal.. Nézem és húzza a szemem mert annyira részletgazdag és élettel teliek a színek és arra gondolok hogy ez egy baromi jó tv... . Szóval így imádom a tvt... 😉 486nal lehet a mozgás picit finomabb, meg a menüje jobban bejövős.. de más jót nem tudok mondani... 4-5 nap elég volt belőle..es imatkoztam hogy a 420 valahogy viszsa kerüljön úgy hogy a tvt ne tegyem tönkre. Ha ilyen lett volna a képe mint a 486 alatt vásárláskor, akkor nem lett volna vásárlás..

Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- XPEnology
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Hálózati / IP kamera
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- SAMSUNG (QE75QN95A) 190CM 4K NEO QLED PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- LG 55QNED86T3A / QNED / 55" - 139 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- Philips 20PF4110/01 LCD TV monitor 20"
- SAMSUNG (QE75LS03D ) FRAME ! 190CM 4K SMART CSÚCS TV ! 2024 MODELL! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE65QN800b) 165CM 8K NEO Q-LED PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T4 Plus A-data 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3847, 100% Akkumulátor
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Vhiktor