- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- MIUI / HyperOS topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nokia X30 - a frissesség ígérete
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
turho
addikt
válasz
kokokka #35174 üzenetére
Na de ez se normális. (Sok átlagember nem tudja ám ezeket a dolgokat, illetve nem is kötik az orrára a lehetőségeket). Befejezetlen tv, épphogy elégséges meghajtó hardver, nulla support, hackelni kell jobbra-balra,.túrni a netet,.még saját honlap sincs, pláne nem download szekcióval. Egyedül a kijelző az, ami elég jó.
De összességében ez gáz.
Megvettem 2022-ben szép pénzért, de isteníteni nem tudom, fentiek fényében. Rossz értelemben vett kínai termék, a támogatás és a stabilitás kritikán aluli... -
ρσгτσ
addikt
válasz
kokokka #35174 üzenetére
C805 -nél kipróbáltam pár régiót, például a UK -t is, de egyáltalán nem talált új FW -t. Pedig van. Persze nem bánom, mert most minden rendben van, de kíváncsiságból én is elutaztam néhány országba.
Aztán lehet nála talál valamit, de úgy tűnik ez is elég random módon működik. Lehet van olyan, akinél működik, másnál meg semmi jelentősége.
Új hozzászólás Aktív témák
- VGA kibeszélő offtopik
- Elemlámpa, zseblámpa
- Vezetékes FEJhallgatók
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Call of Duty: Black Ops 7
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- LEGO klub
- Építő/felújító topik
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z170 i7 6700K 16GB DDR4 512TB SSD RX 480 8GB DEEPCOOL D-SHIELD ADATA 600W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN S2 TG Cooler Master 700W
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12GB RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- 0% THM 6 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest