- iPhone topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Videón vagánykodik az ultrakecses Motorola Edge 70
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Érdekes eszközzel készül a HMD holnapra
- Október 14-től kapható a Telekom T Phone 3 Pro
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyaxi
csendes tag
válasz
Vhiktor #29165 üzenetére
Szia!
Köszönöm, elálló végül a tvtől, vissza fogják adni a pénzt.
280-ert sikerült venni a 75c645 típust, max ebben az árban tudsz ajánlani olyat, ami valószínűleg nem lesz csalódás? Lehrt egy alap LG is (eddig is az volr, 65uk6400), tudtam nézni a filmeket, most hogy ekkorát csalódtam a qled-ben, bár lehet csak egyedi hiba ez a készülék... És lehet 65 colos is, csak legyen már jó tvm... -
st6969
őstag
válasz
Vhiktor #29165 üzenetére
Az enyém C805 és felhős a panel eléggé. Én is meglepődtem, mert sokáig nem láttam, de aztán egyszer csak észrevettem (fixen mindig ugyanazokon a területeken), és onnantól nem is kellett, hogy extra sötét legyen a jelenet, akkor is látható volt. Aztán rájöttem, hogy a local dimming kikapcsolódott. Azt visszakapcsolva szerencsére a felhősödés eltűnt. Szóval miniled, de ha nincs megfelelően beállítva, akkor alapból felhős lehet ez is.
#29172 Celtis
Ha a v098-at visszarakjuk, akkor nem fog ismét automatikusan frissíteni a mindenkori legújabbra?
Új hozzászólás Aktív témák
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Battlefield 6
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Gyorsan cáfolta az Xbox hardverek lelövéséről szóló pletykákat a Microsoft
- Házimozi belépő szinten
- Gitáros topic
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6900XT 16GB ZALMAN Z1 Plus EVGA 750W
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- AKCIÓ! ASUS ROG G16 (2025) G615LR 16 - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB WIN11
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 Ultra 5 135U , 16GB , 512GB , Win11 SZÁMLA GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest