- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- iOS alkalmazások
- iPhone topik
- Nem lesz iPhone 19
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
-
Mobilarena
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
vonSux
őstag
válasz
szana8 #24508 üzenetére
Emag rendelés volt, a kiszállítást követően három napon belül jeleztem a hibát (egy hibásan működő pixel) és cserét kértem. Ha nem cserélték volna, akkor elállok a vásárlástól és vettem volna egy korábban már bevált márkától egy kisebb méretű, drágább oled panelt. Két napra rá elszállították (érdemes dokumentálni a készülék állapotát).
Az ügyintézés három hét volt, mert korábban kedvezménnyel vettem, és ennek az érvényesítése több időt vett igénybe (ha sima pénzvisszatérítést kértem volna, három nap alatt meg van).
De kalandvágyó vagyok és adtam még egy esélyt a márkának🙂 Eddig oké, az ismert limitációkon belül hiba nélkül működik. A 75” méret továbbra is impozáns 3 méteres távolságról nézve.
Új hozzászólás Aktív témák
- Socket AM5
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- iOS alkalmazások
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- iPhone topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Kompakt AIO-val használható rackmount ház jött a Chieftec fémjelzésével
- Windowsos tablet topic
- Modding és elektronikai kérdések
- További aktív témák...
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- Samsung Galaxy A16 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Ganacia / BONTATLAN NULL Perces!
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3573, 99% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest