- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Tokba kerülnek a Pixel 10 mágnesei
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Garmin topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
adrian14
tag
válasz
adrian14 #20192 üzenetére
Megosztanám a rövid tapasztalatomat a C745-ös tv-ről. Az első tv ugye panelhibás volt és adtak helyette egy újat. A második már tökéletesen működik. Számomra a kép minősége ebben a kategóriában brutálisan durván néz ki, tényleg nagyon szuper. Maximum csak akkor tudnám egy felsőbb kategóriás tévétől megkülönböztetni, ha ott lenne mellette. Ebből a szempontból a készülék nagyon jó.
Viszont a szoftveres részén látszik, hogy alsó/középkategóriás tv-ről beszélünk. Az jó, hogy van rá mindenféle app, viszont nagyon lassú a rendszer. Van, hogy elindítom a Netflixet és altatom a tv-t, akkor másodjára már nem indul el, hanem teljesen ki kell kapcsolnom a készüléket. Vagy pl.: tegnap szerettem volna ps-ezni, de nem találta a hdmi jelet. Azt hittem, hogy a ps-sel van a probléma, de csak újra kellett indítani a tv-t. Nem is reagál olyan gyorsan, ha az appok között szeretnék váltani, van egy kis delay. Egyébként nekem bevált ennek ellenére is és együtt tudok a szoftveres részével élni. Viszont a feleségem nagyon utálja. Ő inkább, megnézi a telefonján a youtube videókat, csak ne kelljen bekapcsolnia a tv-t. Neki a szoftver számít sokkal többet ér, mint a kép minősége.
Új hozzászólás Aktív témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Steam Deck
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Honda topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hardcore café
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ProArt Z790-CREATOR WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest