Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Ismét az Apple veheti át a piacvezető pozíciót
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- One mobilszolgáltatások
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- A Vivo S50 Pro mini is beáll a sorba
-
Mobilarena
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
flash-
veterán
válasz
rumkola
üzenetére
tcl c725 -ön a Prey-t (dv sl,) néztem na,ez volt eddig a legjobb talán amit dolby visionben vagy hdr ben néztem
de maga a film is hozza az igazi Hollywood képi világot.nem az a telefonnal felvett színtelen ,életlen netflix stílus ami a filmek 99%-a..
de már azon is látszott hogy jó lesz, hogy a vimu információs szövegek vakítóan fehérek voltak
ha szar a forrás akkor a vimu szöveg is halvány ,alacsony kontrasztú (meg a tv bealliasokban a szöveg ) -
szkutyi
addikt
válasz
rumkola
üzenetére
Hát ez tényleg botrányosan sz@r...
Csak most a képeket megnézve rá nwgyitva látni hogy azért van csillag....csak nem annyi mint oleden...nos nekem is van csillag és látom is hogy veszik el pár db .....
Ha a 935 olyan mint a 835 akkor 3gyertelmurn megveszem!de ha tényleg eltűnik minden csillag, az botrányos.xd
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 55QNED80T3A 4K UHD Smart AI TV MAGIC MOTION TÁVIRÁNYÍTÓVAL!
- ÚJ, BONTATLAN Samsung Neo QLED 4K Smart TV-k 2025 - GYÁRTÓI garanciával, AJÁNDÉKKAL
- LG 55" 4K UHD AI Smart tv GARANCIÁVAL
- Hibátlan, 32" (81 cm) méretű Panasonic Viera LCD tv eladó
- LG 55SM9010PLA 4k Nanocell TV! 55"/Nano IPS/Dolby Vision/Atmos/4k-120hz/Freesync/HDR10/"Gaming TV"
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kuriózum: Ozark Trail (amerikai) fejlámpa 600 lumen
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Universal Dock UD22
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Vhiktor