- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Netfone
- Körvonalazódnak a Xiaomi 16 specifikációi
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
Új hozzászólás Aktív témák
-
Saccco
nagyúr
Hát a 65C825 is akciós 479eFt vs 529eft ÁK!
-
Saccco
nagyúr
-
Saccco
nagyúr
válasz
Brandynew #7818 üzenetére
Hát, most úgy gondolom, hogy inkább nem éri meg. Mondjuk nem olyan drága. Netflix-en a legnagyobbat kértem, ha már lúd, akkor 4K.
Saccco
nagyúr
4K tartalmakat nézve áll eldobós ez is. Én is az U8QF-et néztem korábban. Majdnem meg is rendeltem. Aztán akciós lett a 65C728 így egyből rá is rendeltem. 279 volt a legjobb ára a 65U8QF-nek, ezt viszont megkaptam 275-ért. FALD nincs, lemondtam róla. Bántott, hogy vajon mennyire lesz gond, hogy nincs 1000nit. Amit tud az nekem bőven elég, max fényerőn így is bántja a szemem. A monitorom tud 400-at és azt is csak 20-35% között használom.
Nekem is monitorként is üzemel. Arra érdemes figyelni, hogy egy 4GB RX480 4K-n csak 60Hz-en tudja hajtani. Korábban leírtam már itt, hogy hány frekvenciát támogat, plusz ott van a VRR.
A FullHD teljesen jól néz ki rajta.
De csináltam képet egészen kicsi kép felkonvertálásról. A feliratos Netflix 1080p, a kicsi 480p vagy 5xxp. A képeket egymáshoz képest nézd, telefonnal készültek.
-
Saccco
nagyúr
válasz
Kiskutya #7737 üzenetére
Én szoktam olvasgatni. Azt szűrtem le, hogy összeségében nem döntöttem rosszul azzal, hogy lemondtam a FALD-ról és helyette a számomra jobban megfelelő szoftvert választottam.
Ár-érték arányban a 65C728 275-ért jelen (/vásárláskori) piaci körülmények között verhetetlen. Nem vagyok a tárcám ellensége. Miattam azt is ráírhatták volna, hogy LTC, CTL, stb.Ha az amerikai piacra szánt készülékeik is kaphatóak lennének nálunk, akkor egy tudatos az igényeivel tisztában lévő vásárló nem igen válogatna más márkák termékei között. Vsz.
-
Saccco
nagyúr
válasz
Levente1991 #7626 üzenetére
C728-at tudom mondani, az bitang gyors. Gyakorlatilag azonnal vált a bemenetek között. A csatornaváltás 1-2 másodperc. Előfordul, hogy újabb 2-3 másodperc kell, hogy kisimuljon a kép, amíg cache-el.
Nekem 95%-ban PC monitor és Netflix megy rajta, ott hibátlan mind képminőség, mind mozgás szempontból.
Túl sokat nem állítgattam. Nem láttam számomra zavaró dolgot, amit babrálni kellett volna. Kivétel a fényerő, azt lehúztam 30-40 közé.
Tegnap bluetooth fülessel néztem filmet, hogy ne zavarjak mást és halljam is a lényeget. Marha jó! Tetszik! Elfogult is vagyok!
Promóztam is a TV-t eleget azt hiszem.szerk.: Simán megvenném megint. Főleg, hogy olvasgattam a Hisense topikot ott is van kisebb morgás. Persze hozzá kell venni, hogy a fórumokon sírás megy mindig. Akinek jó az nem hangoztatja.
-
Saccco
nagyúr
Néztem YT-ról egy focis videót, alapbeállítások (standard képmód) mellett sem láttam semmilyen képszétesést. Nem volt nyúlás és zavaró képi hiba. Jó vétel volt a 65C728!
-
Saccco
nagyúr
Most megnéztem 20-ra van állítva a fényerő, YT és Netflix alatt is. Indítottam egy YT HDR videót, megjelent a HDR10 felirat és az égbe küldte a fényerőt (100). Ha ilyenkor leveszem mondjuk 50-re, akkor egy új HDR videó indítása után, csak addig emeli.
Ha bent van az adaptív fényerő, akkor gondolom hajnalban nem küldi ki a szemet.
-
Saccco
nagyúr
válasz
mr.tamasbiro #7290 üzenetére
A HDMI csatlakozó mindig ugyanolyan a szoftver változik.
-
Saccco
nagyúr
-
Saccco
nagyúr
Most nézem az TCL 55C725 ára is akciós lett.
199eFt, eddig 220eFt volt. -
-
Saccco
nagyúr
válasz
domjántibor #6975 üzenetére
A gyári beállításhoz a jelszó: 1234.
Amúgy, ha most nem is tudod frissíteni gyanítom, hogy lesz rá új verzió, ahol ezt javítják.
-
Saccco
nagyúr
válasz
domjántibor #6967 üzenetére
Egy gyári beállítás visszaállítás és beállításokból frissítést csinálnék rajta. Nem egyből a külsős mókát.
Fogaskerék > További beállítás > Eszközbeállítások > legalul Gyári beállítások visszaállítása
Fogaskerék > További beállítás > Eszközbeállítások > Névjegy > Rendszerfrissítés > Hálózati
-
Saccco
nagyúr
-
Saccco
nagyúr
279eFt a TCL 65C728 !
szerk.: Franc, csak üzletben...
-
Saccco
nagyúr
-
Saccco
nagyúr
Szerintem valamelyik képjavító teszi bele a pöttyöket. Tippre a tömörítős. Fejből nem tudom mi a neve.
A távirányító gyors mozgása megszokást igényel. Ha tudod mire számíts, akkor szerintem hasznos.
Nekem elemet kellett cserélni az egyik távirányítóban, mert nem voltak jók. -
Saccco
nagyúr
válasz
laci1892 #6856 üzenetére
YouTube Vanced-et kell keresni. A hogyant még keresem. Telefonon használtam eddig csak.
Hm... Találtam egy ilyet: [SmartTubeNext]
-
Saccco
nagyúr
Most látom BB topikban, akciós 65C728, 299eft.
-
Saccco
nagyúr
válasz
mr.tamasbiro #6791 üzenetére
Automata, ha bekapcsolod az automata frissítést.
-
Saccco
nagyúr
Feltelepítettem a Google Play-ből a Kodi-t, nézem a felbontást 1080p-re engedi állítani...
-
Saccco
nagyúr
Felfedeztem, hogy van egy billentyűzet gomb a kisebbik távirányítón, amit a C728-hoz adtak. Benyomva megjelenik a kijelzőn egy kiegészítés a távirányítóhoz, számgombok, meg egyéb amúgy fizikailag nem elérhető lehetőségek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H330 RAID v ZFS
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged