- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Külföldi SIM-ek itthon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kiskutya
veterán
válasz
Drpesti1985 #3155 üzenetére
Igen, börszin már nagyon kellett végére a 379-en is jó a börszin!
-
Kiskutya
veterán
válasz
szatyor1972 #3135 üzenetére
-
Kiskutya
veterán
Nagyon jól sikerült a 376fw. Gyorsabb lett a menü és végre a hdr10-es filmeknél normális lett az emberek arca nincs túlszaturálva, YouTube-on és saját lejátszójával egyaránt. Netflixen a Dolby vision akadozás ritkábban jön elő és egy idő után magától elmúlik, dv sötét módban sokkal finomabb és gyorsabb az átmenet sötét és világos helyszínek között ahogy a fényerő változik. (65c715) egyébként ma néztem már van 379 is de azt még nem teszteltem.
-
Kiskutya
veterán
Lehet csak a Ps4 kompatibilitással van valami bibi de hogy ez a tcl vagy a sony hibája nem tudom és azt sem hogy kinek kellene javítani ezen hogy működjön. Egyébként mind a kettőnknek igaza van te tudod használni a te boxoddal ami igaz is de hidd el ugyan így nekünk is igazunk van hogy Ps4 esetében nem megy.
-
Kiskutya
veterán
A DTS ügyvezető alelnöke és Brian Towne vezérigazgató szerint:
Manapság a fogyasztóknak több mint pár módja van a szórakoztató tartalmakhoz való hozzáféréshez és azok élvezetéhez. A fogyasztók milliói támaszkodnak a játékkonzoljukra, amelyek a digitális tartalomszolgáltatások elérésének központjaként szolgálnak, elvárva, hogy ezek az eszközök ugyanolyan minőségű video- és hangélményt szolgáltassanak, mint amit játék közben vagy Blu-ray lemezek nézésekor kapnak. A DTS új DTS- HD Master Audio | 7.1 technológiájának felhasználásával a PS4-tulajdonosok ugyanazt a nagyfelbontású 7.1-es surround hangélményt élvezhetik, amelyet Blu-ray-n kaptak a streaming és a VOD szolgáltatások.
Világossági értelemben ez az új dekóder 512 Kb / másodperces bitsebességet tesz lehetővé akár optikai adathordozókról, mint például a Blu-ray, vagy az internetes szolgáltatásokról, ami szinte veszteségmentes hangélményt tesz lehetővé. Bár valószínűtlen, hogy sok streaming szolgáltatás, például a Sony saját Music Unlimited, a sávszélesség korlátai és a fogyasztók bizonytalansága miatt hamarosan kihasználnák ezt a funkciót, valószínû, hogy elkezdjük látni a Blu-ray filmeket az audio formátum támogatása.
A DTS- HD Master Audio | 7.1 a legújabb szállítási profil a DTS- HD technológiai portfóliójában, a fejlett audio megoldásokkal a következő generációs tartalmak számára. Úgy tervezték, hogy a lehető legjobb minőségű térhatású élményt nyújtsa mind a fizikai, mind a digitális adathordozókról. Ez az új dekóder támogatja a DTS- HD kódolású hangsávokat tartalmazó streamelt és letöltött tartalmakat , valamint az összes DTS formátumban - beleértve a DTS- HD Master Audio. -
-
Kiskutya
veterán
Ezt értem de nem gondolom hogy ezt a sony-nak kellene javítani pont azért mert minden más készüléken jó. Az bosszant engem is hogy a tévén is ott a dts logo mégsem működik csak bizonyos korlátok között. Ott van pl a plex vagy a vlc is tudom ott meg az alkalmazás lesz a hibás hogy nem küldi ki nem hogy a dts-t de még az 5.1-et sem az erősítőre. Arra mondjuk kíváncsi lenné hogy egy androidos sony tévén a plex vagy vlc megy e 5.1-be. Lehet sony fórumon rá is kérdezek.
-
Kiskutya
veterán
Nem gondolom hogy 100millió darabot adtak el abbol a boxból ami neked van a ps4 eladásai már felette vannak ezért kellene kicsit odafigyelni hogy ha már dts-t tudja a tv akkor a ps4-el is működjön és mivel minden más eszközön jól működik nem hinném hogy a ps4 hibája lenne.
-
Kiskutya
veterán
válasz
kenwood #3085 üzenetére
Szerintem nem volt rossz döntés a philipset megnéztem azt se tudtam kideríteni hogy ips vagy va paneles vagy hogy edge vagy direct ledes. A rendszerét meg nem ismerem de pl hbo go tuti nincs rá! A másik meg a méret én már 65 alatt tuti nem vennék tévét. Jó lesz ez a tcl csak majd rakd fel az új frissítést. Még mindig vannak hibái de ha utána olvasgatsz szinte minden tévének van még az oledeknek is. A pozitívum hogy a frissítéseken látszik foglalkoznak vele.
-
Kiskutya
veterán
válasz
Botika89 #3077 üzenetére
Ezért nem értettem én se mert nem mai gyerek vagyok és eddig amire rá volt írva hogy dts az tudta is. Volt már pár olyan cuccom ami kezelte a dts-t de soha nem volt még olyan hogy tudja de ezért vagy azért mégsem. Az tény hogy a tv is hdd-röl lejátszott filmnél saját lejátszóján kijelzi hogy dts de Ps4 hdmi-in keresztül nem. Azért nem gondoltam én sem a Ps4-re mert mindenhol eddig ment a dts csak itt nem. Amúgy meg nem gondolnám hogy a ps-nek kellene alkalmazkodni minden tv-hez hanem pont fordítva.
-
Kiskutya
veterán
Várj, ha nem adja ki az előző tévén hogy szólt? Lehet én vagyok hülye vagy lehet rosszul fogalmazol. Ps menüben is felajánlja a dts-t és aktív is csak a tévén nem szól! Tudom hogy már tegnap privátba beszéltük csak még mindig érdekes. Hétvégén letesztelem ahogy írtad erősítőre kötöm majd úgy tévén kíváncsi leszek jó lesz e.
-
Kiskutya
veterán
válasz
Drpesti1985 #3069 üzenetére
Tomp szerint a Ps4 hibája.
-
Kiskutya
veterán
válasz
Drpesti1985 #3066 üzenetére
-
-
Kiskutya
veterán
-
Kiskutya
veterán
válasz
Makszimusz #3033 üzenetére
Ennyi! Sajnos tisztelet a kivételnek de a legtöbb telekomos vagy upc műszakis ember semmit nem ér.... Ha te nem nézel utána a dolgoknak akkor azt hiszed hogy ennyit tud mert bizol a "szakemberben". 3 éve szívok a netemmel többen voltak kint meg több műszakissal is beszéltem telefonon 10-11mb/s volt a netem hogy nem lehet e kicsit húzni rajta, mindenki azt mondta ennyit bír a hálózat. Majd egyszer egy szomszédos településen előttem tankolt egy telekomos kocsi gondoltam rákérdezek. Elmondom mi a gondom azt mondja pill előkap egy telefont állítgat valamit majd mondj menjek haza felhúzta nekem a sávszélességet 16m-re. Adott egy számot ha nem lenne jó hívjam és visszaállítja. Láss csodát bírja a hálózatom. Nyilván ez is fos de legalább a netflix így jön normálisan.
-
Kiskutya
veterán
Távirányító jó áron! [link]
-
Kiskutya
veterán
válasz
Drpesti1985 #3004 üzenetére
Nálam csak a netflixen szaggat a dv. A külső driveról nemtom tesztelni nincs anyag hozzá még net sávszélesség se.
-
Kiskutya
veterán
válasz
Drpesti1985 #3001 üzenetére
Hdr valószínű javulni fog a következő frissítésekkel remélhetőleg. A dv szaggatás nálam is van pause majd play megoldja egy darabig, nagyon remélem ezt is javítják majd.
-
Kiskutya
veterán
-
Kiskutya
veterán
Úgy igen de gondolom hdr esetében egy adott pontba nem tud olyan max fényerőt adni mint egy nagyobb kategóriás tv. A mi esetünkben 300-400 cd/m2 között mozog vannak tévék ahol ez a szám 1000-1500. Mindjuk kíváncsi lennék egymás mellett mennyire lenne látványos a különbség de az összes teszteken ezt hozzák ki gyenge pontnak tehát csak valami valóság alapja.
-
Kiskutya
veterán
válasz
MikaVejneGI #2972 üzenetére
Új frissítést mindenképp rakd rá! Amiket felsoroltál megy minden annyi hogy a ps4 egyelőre csak dd 5.1-be megy hiába tudja a tv a dts-t. Remélhetőleg szoftveresen javítva lesz. Szerintem a mozgás megjelenítése is ok van külön sport mód is!
-
Kiskutya
veterán
válasz
belashx #2934 üzenetére
Csak hdr 10-nél tapasztalom eco ki van kapcsolatban azért köszi. Tuti hogy szoftveres a probléma csak azt nem értem ezekre miért nem figyelnek. Lenne egy tök jó tv aminek tényleg szép a képe erre vagy szaggat vagy túlexponalt a kép a hang meg csak saját lejátszóján 5.1 a többin csak sztereó... Nova szintén átengedi az 5.1-et de azon meg a kép szaggat.... Remélem valamikor legalább valami jól fog menni!
-
Kiskutya
veterán
válasz
Drpesti1985 #2929 üzenetére
Nekem a netflix dv jól néz ki viszont külső hdr filmek esetében nekem is túlexponáltnak tűnnek dolgok, főleg arcokon lehet észre venni de valamikor a környezet is olyan de van hogy 1-2mp után helyrejön. Bízom benne hogy idővel javítva lesz ez is.
-
Kiskutya
veterán
Nekem kb 15-20 percenként. Gondolom külső lejátszó eseten ilyen nincs? Erősen gindolkodom hogy vagy veszek valami média boxot mellé vagy rákötöm pc-re. Kényelmesebb lenne ha a tv saját lejátszóján meg appjain keresztül használnám de már kicsit unom hogy valami szaggat valami meg nem kezeli a hangokat normalisan.
-
Kiskutya
veterán
válasz
darius09 #2918 üzenetére
Kipróbáltam csak miattad és összekötöttem a pc-vel. Hát én nem tudom ki mit bénázik de úgy hogy se a gépen se tévén semmit nem állítottam nekem leesett az állam a látványtól. Erősen elgondolkodtam azon hogy veszek normális hdmi kábelt mert ami van régebbi és nem kezeli a hdr-t de pl a netflix így is sokkal szebb és folyamatosabb volt mint a tv saját alkalmazásán!!! Aki panaszkodik a minőségre vagy a gép szar vagy a kábel. Azt kell hogy mondjam ez a tv pc-hez is tökéletes.(65c715)
-
Kiskutya
veterán
Nálam olyat csinál a netflix alatt hogy dv filmek kb 10-15 perc után elkezd beszaggatni. Nem szoktam megvárni meddig tart de ha leállítom a filmet majd ismét elindítom megy tovább folyamatosan. Elég idegesítő mert kb 15 percenként megcsinálja. (sajnos minden fw ezt csinálta nálam)
-
Kiskutya
veterán
válasz
Fantomas80 #2908 üzenetére
Frissetted a szoftverét?
-
Kiskutya
veterán
válasz
Piftuka #2842 üzenetére
U7qf-röl volt szó fentebb. Az kb c715 kategória. Egyébként meg mindenki a fényerőt nézi meg azt hogy 100hz a tv de élőben az összhatás színek kontraszt mozgás megjelenitèse hogy mutat az egy másik dolog. Akinek elég az 50hz és nem arra megy hogy mekkora fényerőt tud magából kipréselni egy tv annak jó választás a c715, mert jól mutat az összkép szobai körülmények között. Este én már igy is a fényerőt eco módban használom mert kiég a szemem.
-
Kiskutya
veterán
válasz
kenwood #2832 üzenetére
Szerintem kb hasonló kategória a 2 tv annyi hogy az ep660 va paneles a uj634 meg ips. Va panel jobb fekete. Meg szerintem a színek is szebbek lesznek. Nekem volt uj630 és nem volt nagy szám. Örültem is amikor panelhibás lett. Majd vettem egy uk6950-et az már sokkal jobb volt mint a régi. Ep660 képét nem láttam csak tippelni tudok. Az biztos a 65c715 tcl veri mindkettőt minőségben.
-
Kiskutya
veterán
válasz
ricshard444 #2821 üzenetére
Örülök hogy teszik, egy dolgot nem értek a felskálázást mire érted mert a kisebb felbontású jeleket tuti felskálázza. Igaz nekem a 65-ös modell van de szépen látható az eredmény. Nekem PS4 slim van ami ugye 1080p max de gyönyörű a tévén. Volt már hogy olyan monitorra kötöttem ami tényleg nem csinált semmit hát valami brutál ocsmány volt a kép. Szóval észre venném ha semmit nem csinálna a tv. Egyébként ez előző LG tévén se volt külön opció a felskálázásra hanem magától csinálta a tv.
-
Kiskutya
veterán
válasz
Drpesti1985 #2819 üzenetére
Általában igen megmarad bár velem egyszer előfordult hogy eltűntek a beállításaim frissítés után. Tcl oldaláról a hivatalos vagy külföldi oldalakról lehet béta frissítéseket is letölteni. (Ezeket csak saját felelősségre)
-
Kiskutya
veterán
válasz
Bobby G. #2815 üzenetére
Tizent nem tudom de a webos frissül én webos 4-el vettem most már 5 felett jár. Visszafelé viszont úgy tudom nem lehet frissíteni. Szerintem 5 éven belül úgy is le lesz cserélve. Mostanság a mennyiségre nem a minőségre mennek a gyártók. Még úgy is kitalálnak valamit ami miatt érdemes lesz lecserélni.
-
Kiskutya
veterán
válasz
sztomi1981 #2812 üzenetére
Én nem látok különbséget a minősége a netflixhez képest mind a 2 tévén rosszabb volt.
-
Kiskutya
veterán
válasz
Bobby G. #2811 üzenetére
Meg van az előnye hátránya mind a két rendszernek. A webos is be tud lassulni az tény hogy stabilabb főleg az új tévék esetében. A c715-ön nagyon gáz volt a rendszer de sokat javult ahogy jöttek a frissítések. Androidra több app van meg visszafelé is frissíthető legalább is tcl tévék esetében. Én más előnyt nem nagyon látok. Tudom nem tőlem kérdezted de mivel LG tévéről váltottam gondoltam leírom az én véleményem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- DELL PowerEdge R630 rack szerver barebone - 2xSocket 2011v4 , 24x DDR4 DIMM, H330 RAID, 39369Ft+ÁFA
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged