- Két nap múlva itt a Xiaomi 17, van egy pár hivatalos fotó is róla
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
darius09
tag
válasz
hardwareguru #4074 üzenetére
jó árban van kár hogy már megrendeltem külföldről... persze még nem jött meg
-
darius09
tag
válasz
Deadpool73 #3986 üzenetére
Nekem csak egy 500gb-os van de eddig gond nelkul ment minden.
-
darius09
tag
válasz
Deadpool73 #3929 üzenetére
Igen ez egy nagyon zavaró volt nekük is..
-
darius09
tag
válasz
Deadpool73 #3925 üzenetére
Én sem értettem.. isszonyatosan zavart pont amit írrtál te is filmnél... de még az asszonyt is
-
darius09
tag
válasz
Deadpool73 #3913 üzenetére
[kép] ez volt a samu...
-
darius09
tag
válasz
Deadpool73 #3901 üzenetére
En a samsungot 2 x csereltettem. 1 nel be világítás a szeleken plusz felhő... A második felhő... Es a keretnel atszurodo háttér világítás... Kiskutya nagyon sokat segített és hallgattam rá. Nem bántam meg vannak hibái de ezekkel együtt is ezt jó tvnek gondolom. A kép dv filmeknel eszméletlen a feketék jók. Ne várj sokat ragd fel majd az uj rendszert sokat javulnak a dolgok. Sok a segítséged a srácok nagyon rendesek itt szivesen segítenek :)
-
darius09
tag
válasz
Deadpool73 #3893 üzenetére
Nekem is volt samsung keményen felhős volt.... Tcl c715-re váltottam nem bántam meg csak azt hogy elsőre is ezt kellet volna választani. nekem ennél is volt nagyon minimális felhő de törölgettem a tv-t mert ugye kel azt is
és megszünt
de jelzem elötte sem volt zavaró ha nagyon figyeltem a sarkoknál láttam de azóta sincs
-
darius09
tag
válasz
Kiskutya #3824 üzenetére
Tesztelgettem azért a tv hanszóróinál jobb
van mély is nem ablak rezgető de azért hallani hogy van nem rossz filmeknél meg kifejezetten jó
még azért agyalok rajta igazából azon hogy kel e ennél több és jobb.
Még ezzel szemezgettem:
https://www.emag.hu/sony-5-1-csatornas-hangprojektor-400w-bluetooth-hdmi-arc-hts20r-cel/pd/D44RJMMBM/?X-Search-Id=fb2b768be938da88fa27&X-Product-Id=57700776&X-Search-Page=1&X-Search-Position=12&X-Section=search&X-MB=0&X-Search-Action=view -
darius09
tag
Sziasztok optikán jól működik a hang?? vagy bluetoothon?
-
darius09
tag
Ma kicsit összetudtam a c715-öt hasonlítani egy philipsel ami VA paneles rokonomnak van hát eddig azért voltam oda de most hogy láttam mekkora a különbség
hát van és az is sávosodik sőt felhős is szóval jobb tv-t sikerült választani mint amit szerettem volna .. az is android de lasabb a rendszer rajta hangzásban is jobb a tcl a képről nem is beszélek . nekem a kicsi felhösödés is eltünt.... aminek örülök
szerintem ez egy jó tv még ha nem is tökéletes de így hogy láttam rokonomét már az apróságok sem zavarnak úgy am se zavart .
-
darius09
tag
Van itt olyan aki hangprojektorral használja a tv? Érdemes egy ilyenre beruházni? Kicsit szeretnek minőségibb hangzást.
-
darius09
tag
válasz
Kiskutya #3607 üzenetére
A Samsung is edge ledes volt nekem felhosodott az elsőnél durva be világítás a szeleken... A tcl nel a felső sarokban látok minimális felhosodest de ez ahoz kepest kiváló... A panel sokkal jobb nekem meg mindig tetszik nem bántam meg sőt bánom hogy nem hamarabb rendeltem mert ak olcsóbb volt valamiért felment az ára itt a telekomnal..
-
darius09
tag
válasz
Kiskutya #3481 üzenetére
Csak sorozatot nézünk azok 30 percesek asszem...
Egyébként csak nálam csinálja azt hogy dolby vision filmet nézek netflixen aztán vissza kapcsolok pc-re és a dinamikus kontraszt magas beállításon marad... nekem az a pc beállításoknál kivan kapcsolva de valahogy az bekapcsolja persze azt írja hogy ki van kapcsolva. de utána ha állítgatom ki kapcsolom ak megint jó, vagyis kivan kapcsolva ténylegesen -
-
darius09
tag
válasz
Kiskutya #3406 üzenetére
Megjött a tv eddig tetszik sima hd youtube videóknál a színek kicsit tolakvóak a sárga piros a piros az arcokon feltűnő.... de csak mert tudtam hogy ezt kel figyelni. a hangzása gyengébb mint pl a samsungnak volt de jobb mint az előző de am is szeretnék hangprojektort... pc vel összekötve a pc mód nekem nem jött be az élesség sok így a szabványt állítgattam be magamnak így már okés kicsit vissza vettem a színt is. A FEKETE szerintem teljesen rendben van eddig tetszik a készülék..
-
darius09
tag
Van valakinek valami tapasztalata a philips 65pus8505-el kapcsolatosan? Egyik ismerősöm most vett egy eggyel regebbit elvileg az is ips de ahogy neztem a fekete nem olyan rossz sőt én rosszabbra számítottam, igaz napközben láttam de nekem tetszett.
-
darius09
tag
válasz
Kiskutya #2913 üzenetére
Rendelném én de a telekom egy hónapja törli az elöző rendelésemet... hívogatom őket írok nekik és annyi a válasz hogy folyamatban van... elérhetőség nincs akik ezzel foglalkoznak valami háttér csoport csinálja ezt... vagyis a törlést.. kérik a türelmemet minden válaszban
-
darius09
tag
válasz
ricshard444 #2821 üzenetére
Monitorként ak felejtős szerinted? Én használnám úgyis de szerintem zavarna ha úgy baj lenne a képpel....esetleg képen megtudnád mutatni miről is van szó?
-
darius09
tag
Sziasztok valakinek van tapasztalata a samsung ue65tu8502 -el kapcsolatosan?
-
darius09
tag
válasz
Bobby G. #2678 üzenetére
Arról sajnos semmi infóm nincs... Jelzem azért hogy a felhosodest csak fekete hatternel érzékeltem sima kep vagy videonal nem. A be világítás szerintem szerelési problema volt. Az zavaró volt filmeknel ami alul felül fekete sávos. De a masodik készülékkel ilyen baj nem volt de felhosodott.
-
darius09
tag
válasz
Bobby G. #2664 üzenetére
Gondold meg azt a TU8002-őt.... Nálam volt 2 is a 65"-osbol első készülék felhosodes es szeleknel zavaró be világítás. Másodiknál már nem volt be világítás de felhosodes igen... A feketeje szép nekem az tetszett a hang is okés a tavkapcs szerintem kiraly . Kinézetre szerintem szép készülék. Ha nem felgosodne nem küldtem volna vissza. A rendszere egész jól pörög.
-
darius09
tag
válasz
Kiskutya #2631 üzenetére
Azt én is bánom kicsit. De egy a kép az fontosabb. Jelenleg egy thomsonom van tcl kijelzővel . Nem rossz csak kicsi a hangzás borzasztó mondjuk ez nem is az az ár kategória. Hát kíváncsi vagyok a Telekom meddig szórakozik még főleg ha megint nem lesz a tcl raktáron.....
-
darius09
tag
válasz
Kiskutya #2628 üzenetére
Már én is hívtam meg irtam nekik... De annyi a válasz folyamatban van nem tudják hol akadt el..
Egy Samsung UE65TU8002KXXH-et küldtem vissza. Felhosodott es a szeleknel durva be világítás volt több helyen. A feketeje szép a színek kicsit túl szaturaltak a tavkapcs szerintem kiraly a hangzás tetszett volt benne mély is nem sok de egy tvhez képest jó. Jah és mivel keret nélküli az edge led miatt atszurodott a ledek fénye ez full sötétben fekete háttérrel közelről látszott de igazából nem zavaró de nekem nem tetszett. Nem rossz de engem zavartat ezek a dolgok. -
-
darius09
tag
Sziasztok!
Egy ideje már szemezgetek a TCL 65C715-el.
A kérdésem az lenne hogy felhösödés jellemző e ennél a készüléknél?
Milyenek benne a feketék?
Olvastam hogy hdr-módnál a bőrszín elég "piros"
Valaki tudna róla véleményt írni?
megéri e vagy sem?..
A hang milyen?
A felhösödés számomra zavaró volt nálam samsung készülék aminél bevíllágítási promlémák voltak a széleknél na az nagyon zavaró volt.
Más készülékek is szóba jöhetnek pl:
PHILIPS 65PUS7304
LG 65SM8050PLC
SAMSUNG UE65TU8502UXXH
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ Samsung 65" Neo QLED 4K QN90F Vision AI Smart TV (2025) QN70F QN80F QN85F 3év
- SAMSUNG (QE65QN90FAT) 165CM NEO QLED SMART 2025-26 MODELL! AKCIÓ
- LG (86UT81006) 218CM 4K SMART UJ MODELL! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE65QN85DBTXXN) 165CM 4K NEO-QLED PRÉMIUM ! UJ MODELL! AKCIÓ
- SAMSUNG (QE65QN800CTXXN) 165CM 8K NEO -QLED 100HZ AKCIÓ!!
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Samsung Galaxy S24+ / GyáriFüggyetlen / 12/256GB / 12Hó Garancia
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad Gaming L340-17IRH i7-9750H I 16GB I 256SSD I GTX1650 I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Xbox Series X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest