Hirdetés
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Mobil flották
- Redmi Note 15 4G? Van képünk hozzá!
- iPhone topik
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Brandynew
őstag
válasz
Redneck
üzenetére
Én már csak streaming szolgáltatóban gondolkodom, mert ott azt és akkor nézem, amit és amikor szeretnék. Mindenkinek más streaming szolgáltató felel meg, én végül a Netflix mellett döntöttem, mert ott vannak meg leginkább azok a tartalmak, amik érdekelnek. Egy darabig volt HBO GO és Amazon Prime előfizetésem is, illetve egy időben az RTL Most+-ra is előfizettem. Már csak Netflix van, szoktam én is ismeretterjesztő műsorokat nézni rajta, de főleg sorozatok nézésére használom. Na meg ott a YouTube, sok youtuber sokkal minőségibb tartalmakat gyárt, mint amit a tévécsatornákon sugároznak.
Hagyományos tévé szolgáltatásra már sajnálok kiadni pénzt, mert egyrészt ritkán adnak olyan minőségi tartalmakat, amelyek egy streaming szolgáltatónál megvannak, másrészt nem szeretem, ha korlátozva vagyok, hogy mikor, mit nézhetek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung kuponkunyeráló
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Videó stream letöltése
- Mobil flották
- AliExpress tapasztalatok
- Pánik a memóriapiacon
- Kuponkunyeráló
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Melyik tápegységet vegyem?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- LG 50UM7450 4K WEBOS Magic Remote + ajándék!
- LG 55SM9010PLA 4k Nanocell TV! 55"/Nano IPS/Dolby Vision/Atmos/4k-120hz/Freesync/HDR10/"Gaming TV"
- LG 55QNED80T3A 4K UHD Smart AI TV MAGIC MOTION TÁVIRÁNYÍTÓVAL!
- orion 4k tv Android
- ÚJ Samsung 65" Neo QLED 4K QN90F Vision AI Smart TV (2025) QN70F QN80F QN85F 3év Gar
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3395, 100% Akkumulátor
- PlayStation 5 SLIM DIGITAL 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Thermaltake VersaH17 ADATA 650W
- Apple iPhone X Space Gray Ikonikus dizájn, Face ID, OLED kijelző 64 GB Használt, megkímélt ,100%
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Vhiktor