- Poco F7
- Lassan teljes a Xiaomi 16 tudáslistája
- Képeken a Huawei új Watch GT 6 órái
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Ovális kamera és Exynos az S26 Ultra pletykakosarában
- Honor 20 - jobb későn, mint soha!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Megéri lecserélni a Nothing Phone (1) és (2) készülékeket
- Apple Watch
Új hozzászólás Aktív témák
-
kokokka
addikt
válasz
BlueSteel #34411 üzenetére
Megnéztem újra mindegyiket, többször is. Nem akad egyik sem, csak amit írtam.
Egyébként tovább teszteltem e miatt a TV-t. Hajnali négyig toltam, meg ma egész délelőtt. Ami biztosnak látszik:Saját appok:
Netflix: Kuka. Minél többet tesztelem annál biztosabb. Nekem használhatatlan az akadások miatt.
Max, Disney, Sky: Hibátlanok.
Prime: Nagyon ritkán látok rajta egy-egy megtorpanást, még a nézhető szintet adja. Nem ilyennek kéne lennie, de bármennyire is zavar, azt mondom használható.
Youtube: Nem tudom mi történt, de tegnap este óta vadásznom kellett a hibákat rajta. Egyszerűen alig találtam olyan videót, amin megröccen a kép. Azok is jók voltak, amik eleinte nem.
Z9X-rőll továbbra is hibatlan az összes filmmel.amit csak próbáltam, akárcsak a Fire TV-ről.
Amit csináltam:
1. Frisítettem a firmware-t.
2. Találtam egy másoknál bevált próbálkozást. Kikapcsoltam az USB hibakeresést a fejlesztői beállításoknál. Aztán teszteltem, szerintem nálam nem jelentett változást.
3. Még egy NET-es, Youtube-os megoldás aminek a hozzá szólási alapján sokaknak működött. DV lejátszása alatt, IQ beállításnál állítólag nem lehet véglegesen kikapcsolni a mozgás javítást, mert a következő ilyen filmnél visszaáll. Ilyenkor DV lejátszása alatt kell kelnilőni, majd át kell lépni világos vagy sötét módba, és úgy is kikapcsolni teljesen. Így már megjegyzi az IQ módban is, és ez megoldja a Netflix akadást. Nálam ez sem működött, de ott sokan istennek tekintik a feltöltőt, merj jó let a TV-jük.Most 3 nap pihi mert utazunk, de utána folytatom, amíg csak el nem érem a 14 napot. De ha ez így marad, akkor azt hiszem elmondhatom, hogy a hibája ellenére is vettem egy nagyon nagyon jó TV-t, kategóriájában egész jó áron.
85C765
Új hozzászólás Aktív témák
- Egérpad topik
- Poco F7
- Bloodborne (PS4)
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Majdnem 20 évvel később befejezték a rajongók a PC-s Grand Theft Auto IV-et
- Doky586: Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500 SSD
- DELL Thunderbolt TB16 dokkoló
- Apple iPhone 16 128GB,Adatkabel,12 hónap garanciával
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB be quiet! Pure Base 500 FX 750W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest