- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kezünkben a Xiaomi 17 sorozat telefonjai
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Íme az új Android Auto!
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
-
Mobilarena
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kiskutya
veterán
válasz
Bjoe007 #2312 üzenetére
Ha a 65c715-re gondolsz szerintem nincs jobb de ez az én véleményem. Én 250-be vettem. Az LG inkább ips panellel szereli én va panelest akartam meg ha benézel az LG fórumokban rengetegen küldik vissza panel hibával. Samsung 7-8 széria valószínű fényerőben jobb viszont nincs dolby vision és dts dekóder. Philipset nem akartam valahogy nem jön be. Sony jóval drágább ebben a méretben hasonló tudással. Androidról sok rosszat olvastam de én ezt nem értem miért félnek tőle nekem gyorsabb mint az LG web os amit mindenki a legjobb rendszernek tart. Ha van 400ezred egy tv-re akkor van más választási lehetőség ha 300 alatt szeretnél 65 colos méretben akkor szerintem nem fogod megbánni.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Pro Max Gold Dynamic Island, 120 Hz ProMotion, 48 MP kamera-128 GB-100%
- Csere-Beszámítás! Xbox Series X 1TB Játékkonzol! Ajándék Akkumulátoros töltőállomással!
- Apple iPhone 16 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, Pro kamera 5 zoommal,120 Hz ProMotion,100%
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő