Hirdetés
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- OnePlus Nord 3 - kapcsoljuk északot
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomacko
őstag
válasz
Piftuka #1665 üzenetére
Lehet én voltam a figyelmetlen, de ezidáig csak wallace 234 volt az akinél nem működik, meghibásodott az ARC funkció. Ez is simán lehet a frissítés hibája. Legalábbis én úgy veszem észre, hogy ez a funkció nála a frissítést követően lett rossz. Ezen felül a hibás soundbar, nos ezt is ha jól olvasom a fórumot egyetlen fórumtársunk írta, hogy az övén rossz volt.....Hozták a csere TV-t és vitték a rosszat, tehát nem volt egy percig sem tv nélkül. Így én azért nem tennék általánosítást ahogy te máris ráhúznád az újabb sorozatokra. Én is x815 felhasználó vagyok. Az ARC funkciót nem tudom tesztelni, nincs ilyen eszközöm. De ezen felül minden tökéletesen működik rajta.
Csak azért írtam le ezt, mert nagyon sok helyen látni, hogy van 1-1 kiugró hiba és máris elkezdődik az általánosítás, hogy az xy termék gyengébb összeszerelésű, rosszabb minőségű, sok a meghibásodásuk..... Ne tegyük már ezt itt is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- BestBuy topik
- Bloodborne (PS4)
- Kedvenc zene a mai napra
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Autós topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- PlayStation 5
- Automata kávégépek
- További aktív témák...
- Samsung 55" QLED 4K Q60D Smart Quantum HDR TV
- LG 50QNED87T3B 50 colos LG AI QNED87 4K Smart 120hz Gaming TV
- ÁRZUHANÁS! LG 55QNED87T 139 cm-es 4K QNED Gaming Erőmű, 120Hz-el és 3ms válaszidővel!
- LG 50QNED85T3A 4K UHD Smart 120Hz TV Kiemelkedő Képminőség, Professzionális Gaming!
- LG 65QNED87T 165 cm-es 4K QNED Gaming Erőmű, 120Hz-el és 3ms válaszidővel!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3357
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3325
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest