- iPhone topik
- 3 milliós villanyautó, AI tamagocsi és kamerás napszemüveg - megjött az AstraUX
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Nem lesz Xiaomi 16
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Vivo X200 FE amire vágytam
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Motorola Moto G72 - a titkos favorit
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gino20
őstag
válasz
wallace 234 #1446 üzenetére
A színhasználat szerintem igen szubjektív, így a gyártók között is sokszor nagy az eltérés, de nekem pl kimondottan a samu színei tetszenek, igaz tlc qled-et még nem láttam. Q70-en amúgy rthings alapján csináltam 5 perc alatt egy képernyő/szín beállítást és még kellemesebb lett a képernyő. Ha már valami hardveres (nem csak interpoláció varázslás) és 60Hz helyett 120Hz-es a panel, akkor ott szerintem biztos van különbség, de egy biztos, a TCL és a Hisense egy komoly gyártó, aki pl az USA-ban már bizonyított, így ideje lenne, hogy hazánkban is ugyan azok a termékek legyenek elérhetőek, de lehet ez az X815 már az
A puding próbája az evésHa nem tetszik, akkor ezek szerint T-nél is mehet vissza a termék meg akkor így lenne összehasonlítási alap, még ha nem is egymás mellett.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- iPhone topik
- 3 milliós villanyautó, AI tamagocsi és kamerás napszemüveg - megjött az AstraUX
- Milyen okostelefont vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Androidos tablet topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Elektromos autók - motorok
- Robotporszívók
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- Ha országosan a legmagasabb áron szeretnéd eladni a laptopodat, akkor az ELITRO a Te partnered
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gombászkönyvek egyben
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD 1TB HDD RX 5700 XT 8GB ZALMAN S3 TG Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest