Hirdetés
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Az 5 legnagyobb bénázás a mobilpiacon idén
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Redmi Note 13 4G
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr Dini
addikt
válasz
B@ldrick
üzenetére
Szia!
Én már rég nem használok Zoopert, de abban a verzióban, amit én használtam, nem volt erre lehetőség. Akkor gondolom mét most sincsen...

Viszont, ha a Zooper támogat custom betűtípusokat, akkor csinálhatod azt, mint @slice' annó (igen leleményes megoldás
), hogy az ikonokat betűnként felveszed és a JS taskban csinálsz egy switch-et, amibe deklarálod, h ha pl stormy az idő, akkor az 'a' betűt tegye a változóba. A zooperes betűtípus pedig a helyett egy stormy icon-t fog behozni. 
Ui.: mint mondtam, nem tudom, h ez működőképes workaround (nah, magyarul nem jut eszembe) e...

Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- magyar billentyűzet - 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év gar
- MacBook Pro 16" M1 Max 64GB / 2TB / magyar / 27%-os ÁFÁS
- Lian Li SP850 SFX tápegység /850W Gold/Full moduláris/Fekete/Fehér/Újszerű/Garancia/Számla/
- Dobozos! Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

), hogy az ikonokat betűnként felveszed és a JS taskban csinálsz egy switch-et, amibe deklarálod, h ha pl stormy az idő, akkor az 'a' betűt tegye a változóba. A zooperes betűtípus pedig a helyett egy stormy icon-t fog behozni.