Hirdetés
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android szakmai topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 12T - egytucat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teasüti
nagyúr
válasz
S_xperia_S #136 üzenetére
Jah. Lásd feljebb atillaahun eseténél a nav programmal.
-
Teasüti
nagyúr
válasz
S_xperia_S #134 üzenetére
Csak úgy, ha te indítod el és előtérben van az alkalmazás.
-
Teasüti
nagyúr
válasz
S_xperia_S #106 üzenetére
Ha Event/Battery full context-et adtál meg, akkor a profil beálíltásaiban (hosszú klikk a profilon) adj meg neki "cooltime"-ot, mondjuk egy órát! Így ha aktiválódott, egy óráig nem fog újra.
Ha viszont State/battery context-et használsz, annak elvileg nem szabadna többször aktiválódnia (mondjuk 99-100% között).
Azt nem értem, h az esemény miért történik meg többször egymás után, biztos vmi Android fícsör.
(#107) S_xperia_S
Én értem rosszul, vagy az Enter és Exit task ugyanaz?Ergó nem áll vissza az eredeti beállítás, nem jön ki repülőből.
MÁS
Megcsináltam azokat a dolgokat, amik korábban nem működtek. Most már változó időben jön ki az éjszakai módból, a wifi is müxik. Ha kell vkinek, felrakom. -
Teasüti
nagyúr
válasz
S_xperia_S #52 üzenetére
Egyébként nem egyszerűbb megnyomni a "hangerő le" gombot, mint forgatni a telefont?
Amúgy így utólag: csörgés közben is működik a Ringer volume átállítása a Task-ban, de amint megszűnik a Context: orientation/face down, úgy újra csörögni fog.
-
Teasüti
nagyúr
válasz
S_xperia_S #52 üzenetére
Ezen már én is túlestem.
Ha jól tévedek, akkor az "in-call volume" egy rendszer beállítás. Vagyis az éppen folyamatban lévő hívást nem befolyásolja. Neked a "silence ringer" kéne, csak hát Google nagytesó azt megtíltotta.
Nekem is hiányzik ez a funkció. De mióta Taskert használok, már legalább értem, h az android-os kütyük miért nem tudják ezt a fícsőrt Gingerbread óta.szerk: ha csengőhangot szerettél volna némítani, akkor amúgy se "in-call volume" (mivel ez a beszéd hangerő), hanem "ringer volume". De a lényegen nem változtat.
Vagyis annyiban, h az in-call hangerőt menet közben is lehet módosítani gondolom - hisz az OS is ezt csinálhatja, amikor nyomogatod a hangerő gombot.
(#51) bohoc71
És mi is az, amit szeretnél? Tasker backup és import/export fájlok az SD kártyán vannak, ha ezt keresed. -
CoolBoy323
nagyúr
válasz
S_xperia_S #22 üzenetére
mariska egy idő után lejár, és nem lehet visszavarázsolni, csak ha megveszed...
tetszik a topikÍ/progi, próbálom is ki
(én a quick profiles pro-t használom, de az nem ilyen "durva", az inkább hangra való, de azért tud sok mindent, pl repcsi módot kapcsol, ébrenlét állítás, képernyő fényerősség stbstb)
-
S_xperia_S
aktív tag
válasz
S_xperia_S #21 üzenetére
tévedtem, még hülye vagyok
odáig megvan, h battery full...
utána hogyan és hol állítom be?Svox trial (letöltötte ami kellett neki), Mariska telepítve
-
Teasüti
nagyúr
válasz
S_xperia_S #10 üzenetére
Az a kézikönyvben pont egész érthetően le van írva, ezért inkább konkrét kérdést tegyél fel, mert amúgy mást nem tudok mondani, max papagáj módszerrel ami abban benne van.
Ilyen feltételről nem tudok, ami azt észlelné, h vmi igényli-e a wifi kapcsolatot.
Én ezt Context-ekkel oldanám meg:
1. App context -> wifi on,
2. félóránként kapcsoljon be a wifi (Time context), Task-nak pedig mondjuk várjon pár percet, majd ha a %WIFII értéke nem "connected", akkor kapcsolja ki a wifi-t.Esetleg a fenti két módszer kombinációi.
Én is így vagyok vele, sosem importáltam Tasker Wiki-ről, inkább sajátot csináltam a saját szájízemre.
(#12) Melack
Az autosync-et globálisan tudja kapcsolgatni, ez érvényes az összes fiókra. -
TOZ
addikt
válasz
S_xperia_S #10 üzenetére
Csak, h visszatalaljak. (Igaz en Localet hasznalok, de elegge nagy azt atfedes)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Amazon Fire TV stick/box
- sziku69: Szólánc.
- Ukrajnai háború
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Videó stream letöltése
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Eladó Asus ROG Ally Z1 Extreme (1TB SSD) újszerű állapot, garanciával!
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB, Király világosszürke
- LG Ultragear 27GP850-B Gamer monitor!27"/2560x1440/Nano IPS/180hz/1ms/Freesync-Gsync/HDR/Garancia
- Használt laptopok kedvező áron itt ( Személyesen és csomagküldéssel is országosan )
- ASUS Phoenix RTX 3060 12GB
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2018 i7 32GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Samsung Odysseg G5! 32COL / 2560X1440P Monitor.
- ÚJ Dell Latitude 15 5550 - 15.6"FullHD IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest