Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Netfone
- Fotók, videók mobillal
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
supercharley
tag
Sziasztok!
Rátaláltam én is erre a csodás kis appra, mivel nem nagy pénzt kérnek érte, meg is vásároltam. Sok dologra tudnám hasznosítani, vannak terveim.
Elsősorban egy Motorola Defy telefonon fogom használni WIUI 2.5.27 főzött rommal, valamint egy Motorola Xoom tableten, amin egy főzött JB rom van.
Egy-két kisebb, próbálgatás jellegű dolgon túl vagyok, de még semmi hasznos. Gondoltam utána kellene nézni a kezelésének, akkor találtam ezt a fórumot.
Nagyon örülök hogy Teasüti jóvoltából
működő példákat is le lehet tölteni, gondoltam ezeket áttanulmányoznám, illetve átalakítanám a saját elvárásaimnak megfelelően. Egyébként hihetetlen hogy milyen funkciókra próbáljátok használni, a Teasüti karambolos-vészhívós projektje az életben eszembe sem jutott volna. 
Na, a Teasüti projektjeinek importálásakor máris adódott egy kis gondom, nevezetesen az hogy a WAKE.PRJ-t nem importálja a Tasker, mert azt mondja hogy egy az abban szereplő Scene(nevezetesen a POPUP) már szerepel egy másik projektben. Ez valóban így is van, a TELEFON.PRJ-ben is van. Valami beállítást meg kell még tennem hogy elfogadjon különböző projekteken belül azonos neveket? Vagy mit kell tennem?
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Xbox tulajok OFF topicja
- Háztartási gépek
- Cyberpunk 2077
- Milyen TV-t vegyek?
- Parfüm topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Gaming notebook topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- További aktív témák...
- Inno3D GeForce RTX 4070 Ti X3 12G - Karácsonyi akcióban!
- Redragon Kumara K552 RGB Brown Switch magyar billentyűzet
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- OP AudioCodes C450HD Ip Phones - Szines kijelzős - Teams/ Zoom telefon - Új dobozos
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 77C4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- iPhone 15 Pro Max 256GB 90% (1év Garancia) Akár új akksival is kérhető!
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A4000 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
működő példákat is le lehet tölteni, gondoltam ezeket áttanulmányoznám, illetve átalakítanám a saját elvárásaimnak megfelelően. Egyébként hihetetlen hogy milyen funkciókra próbáljátok használni, a Teasüti karambolos-vészhívós projektje az életben eszembe sem jutott volna.