- Megjött Magyarországra a legnagyobb akkuval szerelt Redmi
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Sony WF-1000XM6 – ez évi etalon?
- Elődje legnagyobb hibáját javítja az iPhone 17e
- One mobilszolgáltatások
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
supercharley
tag
Sziasztok!
Rátaláltam én is erre a csodás kis appra, mivel nem nagy pénzt kérnek érte, meg is vásároltam. Sok dologra tudnám hasznosítani, vannak terveim.
Elsősorban egy Motorola Defy telefonon fogom használni WIUI 2.5.27 főzött rommal, valamint egy Motorola Xoom tableten, amin egy főzött JB rom van.
Egy-két kisebb, próbálgatás jellegű dolgon túl vagyok, de még semmi hasznos. Gondoltam utána kellene nézni a kezelésének, akkor találtam ezt a fórumot.
Nagyon örülök hogy Teasüti jóvoltából
működő példákat is le lehet tölteni, gondoltam ezeket áttanulmányoznám, illetve átalakítanám a saját elvárásaimnak megfelelően. Egyébként hihetetlen hogy milyen funkciókra próbáljátok használni, a Teasüti karambolos-vészhívós projektje az életben eszembe sem jutott volna. 
Na, a Teasüti projektjeinek importálásakor máris adódott egy kis gondom, nevezetesen az hogy a WAKE.PRJ-t nem importálja a Tasker, mert azt mondja hogy egy az abban szereplő Scene(nevezetesen a POPUP) már szerepel egy másik projektben. Ez valóban így is van, a TELEFON.PRJ-ben is van. Valami beállítást meg kell még tennem hogy elfogadjon különböző projekteken belül azonos neveket? Vagy mit kell tennem?
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Megjött Magyarországra a legnagyobb akkuval szerelt Redmi
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen TV-t vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Star Trek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- További aktív témák...
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (Te nevedre kiállítva)!
- Eladó 6 darab DDR4 16 Gb Sodimm, illetve 2 darab DDR5 16 GB Sodimm
- Eladó három darab SSD. 2 x 1 TB illetve 1 x 2 TB
- több db DELL P2419 vékony kávás full HD 1920x1080 IPS monitor HDMI - gari + számla
- iPhone 17 256 GB Párakék - Bontatlan - 1 év gyári Apple garancia, Hivatalos Apple Resellertől!
- Kingston DDR3 ramok 4GB
- Samsung Galaxy A05 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10875H 32GB DDR4 512GB SSD Quadro T2000 W11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4398, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4231
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
működő példákat is le lehet tölteni, gondoltam ezeket áttanulmányoznám, illetve átalakítanám a saját elvárásaimnak megfelelően. Egyébként hihetetlen hogy milyen funkciókra próbáljátok használni, a Teasüti karambolos-vészhívós projektje az életben eszembe sem jutott volna.