- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- 200 MP-es főkamerával és dupla periszkóppal jön az Oppo Find X9 Ultra
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
supercharley
tag
Sziasztok!
Rátaláltam én is erre a csodás kis appra, mivel nem nagy pénzt kérnek érte, meg is vásároltam. Sok dologra tudnám hasznosítani, vannak terveim.
Elsősorban egy Motorola Defy telefonon fogom használni WIUI 2.5.27 főzött rommal, valamint egy Motorola Xoom tableten, amin egy főzött JB rom van.
Egy-két kisebb, próbálgatás jellegű dolgon túl vagyok, de még semmi hasznos. Gondoltam utána kellene nézni a kezelésének, akkor találtam ezt a fórumot.
Nagyon örülök hogy Teasüti jóvoltából
működő példákat is le lehet tölteni, gondoltam ezeket áttanulmányoznám, illetve átalakítanám a saját elvárásaimnak megfelelően. Egyébként hihetetlen hogy milyen funkciókra próbáljátok használni, a Teasüti karambolos-vészhívós projektje az életben eszembe sem jutott volna. 
Na, a Teasüti projektjeinek importálásakor máris adódott egy kis gondom, nevezetesen az hogy a WAKE.PRJ-t nem importálja a Tasker, mert azt mondja hogy egy az abban szereplő Scene(nevezetesen a POPUP) már szerepel egy másik projektben. Ez valóban így is van, a TELEFON.PRJ-ben is van. Valami beállítást meg kell még tennem hogy elfogadjon különböző projekteken belül azonos neveket? Vagy mit kell tennem?
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- Apple iPhone 13 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- AKCIÓ! MSI ThinA15 B7VF-449XHU Gamer notebook - R7 7735HS 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 4060 8GB
- Panasonic TOUGHBOOK FZ-55 MK2
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 17 Pro 256GB Deep Blue Újszerű állapot 100% akku (51 ciklus)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
működő példákat is le lehet tölteni, gondoltam ezeket áttanulmányoznám, illetve átalakítanám a saját elvárásaimnak megfelelően. Egyébként hihetetlen hogy milyen funkciókra próbáljátok használni, a Teasüti karambolos-vészhívós projektje az életben eszembe sem jutott volna.