- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- OnePlus 15R - régen minden jobb volt
- MIUI / HyperOS topik
- Hamarosan lesz a Nothingnak mondani valója
- Húszmillió mobilara adta ki a Honor a tízparancsot
- iPhone topik
- Nothing Phone (3)-szerű csavart kaphat az Infinix Note 60 Pro kamerablokkja
- Reklámok kikapcsolása Xiaomi, Redmi és Poco telefonokon
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
ERPY
őstag
Hozzád fordulnék, de bárkihez szól aki tud segíteni.
Már lassan ott tartok hogy megy a kukába a Tasker is, na nem mintha az alkalmazással lenne hiba, hanem egyszerűen nem tudom megoldani amit szeretnék.
Wifi ki-be kapcsolásról lenne szó. Próbáltam megcsinálni amit ajánlottál, de vagy nem jó, vagy én voltam béna. Valszeg az utóbbi.
Na szal leírom mi van nekem, csak ami ide tartozik, és egy hülyegyerek szintjén (ez lennék én) kérlek írd le hogy mit állítsak vagy javítsak.Otthoni profil:
Ha wifi connected bármihez, akkor Auto Brightness OFF, Display Brightness 0Utcai profil:
Ha wifi not connected semmihez, akkor Auto Brightness ON, Wifi OFFWifi ellenőrzése profil:
Minden 10 percben, Wifi set ON, if %WIFI ~ OFFVan még egy rakat beállításom, de az már nem ehhez tartozik, és mindegyik tökéletesen működik.
A fent leírtakban biztosan nem okés valami (logikus mert akkor működne), de amit nem értek, hogy maguk a műveletek szuperül lefutnak, az Otthoni és az Utcai értelemszerűen okés.
A wifi ellenőrzésekor szépen bekapcsol a wifi, kapcsolódik is a routerhez, át is vált 1-2 másodpercre Otthoni profilra az Utcai profilból ki is írja hogy kapcsolódva, majd kikapcsolja a wifi-t és visszavált Utcaira.
Nemrég kezdtem a Taskerrel ismerkedést, szal nem vagyok profi, ezért is kérnék egy számomra lépésenkénti megoldást, hogy megtudjam oldani.Igazából ez azért lenne fontos, ha nem vagyok itthon ne zabálja le a wifikeresés az akksit, ellenben 10 percenként ha ránéz az csak olcsóbb energiából.

A mobilnetem mindig aktív, azt sose kapcsolom ki, ha kell ottvan, ha wifi-n lóg a tella akkor meg úgysincs használva.
Thx a segítséget előre is.
-
mandras81
senior tag
Az a baj, hogy még nagyon új a telefonom, így gyakorlatilag pár napig használtam, mielőtt elkezdtem a Tasker-t beállítani, és abban a pár napban is halálra buzeráltam (új telefon lévén ez nem csoda).
Azért mások akkus tapasztalataiból próbálom lemérni a különbséget. Mondjuk, tekintve hogy az embereknél otthon általában állandóan csatlakoztatva van a WIFI - és az pedig zabálja az akksit -, elvileg eléggé javulnia kéne az akkuidőnek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- ASUS notebook topic
- Milyen autót vegyek?
- OLED monitor topic
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Spórolós topik
- OnePlus 15R - régen minden jobb volt
- Vezetékes FÜLhallgatók
- MIUI / HyperOS topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Noctua NH-U12S Chromax Black
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- AKCIÓ! Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- 2db CipherLab RK25 Ipari Adatgyűjtő (Android 9) + Profi Dokkoló + Tokok - Azonnal munkára fogható!
- Kingston Fury Renegade 2 x (2x8) 32 GB
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4401
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 munkaállomás - i7 10850H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T1000 4GB W
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Samsung Galaxy S23 Ultra Green 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, 200 MP kamera, beépített S Pen - 512GB
- Új MSI Modern 15 FHD IPS Ryzen5 7530U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 Graphics Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest