Hirdetés
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Note10 és Note10+ duplateszt
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Élő Fordítást hoz a Mikulás az európai AirPods tulajoknak
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mandras81
senior tag
Bocsi, tényleg mindig utána szoktam nézni, ha kérdezek...
Közben rájövögettem pár dologra magamtól is, csak a munkahelyemen vagyok, és nem volt időm megnyitni a kézikönyvet, viszont rá vagyok gerjedve az appra...

Azt jól gondolom, hogy arra két profilt kell létrehoznom, hogyha azt akarom, hogy a böngésző bekapcsolásakor 3G-t indítson, ha nem vagyok otthon (olyan helyen, ahol wifi van), és ne indítson semmit, ha otthon vagyok (vagy olyan, helyen, ahol wifi van)?
Illetve, a location context-hez folyamatos netkapcsolat (3G vagy WIFI) kell, ha azt akarom, ha ez a beállítás: Location > Net=On, GPS=Off, Radius 300m? Ez nagyon hülye kérdésnek tűnhet, de a biztonság kedvéért megkérdezem. Csak azért fontos, mert minimalizálni akarom a 3G kapcsolatomat, és csak akkor bekapcsolni, mikor feltétlen muszáj. Viszont, ezzel akkor valószínű le kellene mondanom a hazatérésnél wifi-re átállásról.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Eladó Oppo A78 5G 4/128GB / 12 hó jótállás
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12600K / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 512 SSD!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3854, 100% Akkumulátor
- Honor X7b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő