Hirdetés
- Eddigi legjobb DxOMark helyezésével zárta 2025-öt a Vivo
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Az év utolsó napján előbújt pár Galaxy S26 dummy
- Google Pixel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
Új hozzászólás Aktív témák
-
szabof1
őstag
Köszönöm az infót!
És hogyan lehet ezzel az AutoRemote programmal megoldani a bejövő SMS e-mailben való továbbítását? Nézegettem a leírását (a Marketen és a fejlesztő honlapján), de sehol sem láttam leírva az én problémám megoldását.Az én általam használt Python alapú megoldás megfeküdt az eredeti scripttel, mert az ékezetes betűket nem szerette, de pár nap alatt sikerült megtalálnom a megoldást és már működik. Ha valakit érdekel, akkor közzé teszem a friss scriptet.
Más:
Amúgy nem veszek észre semmilyen erőforrás hiányt mióta telepítettem az SL4A (Android Scripting) környezetet és rá a Pythont - mondjuk a Defym azért nincs rosszul eleresztve belső memóriával, legalábbis nálam nem okoz a SL4A - Python páros semmilyen problémát.
Ami még jó ebben a megoldásban, hogy gyakorlatilag csak a fantáziánk korlátozza be a lehetőségeinket.
Idő híján még csak a 175-ös hsz-ig jutottam a fórum olvasásban és keresem azokat a problémákat, amelyekre a Python scriptek megoldást adhatnak.
Eddig egy esélyes van: lehetne írni egy olyan Python scriptet, amely bemenő paraméternek tetszőleges számú Tasker változót kapna és egy logikai kifejezést (a bemenő változókat felhasználva, szintén egy Tasker változóban) és visszaadná a kifejezés értékét egy másik Tasker változóba. Ezzel komplex ÉS-VAGY feltételeket is meg lehetne csinálni.
Bármilyen ötletet szívesen látok és ráérő időmben megpróbálom megcsinálni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Eddigi legjobb DxOMark helyezésével zárta 2025-öt a Vivo
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Trollok komolyan
- Melyik tápegységet vegyem?
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Sweet.tv - internetes TV
- TCL LCD és LED TV-k
- RAM topik
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5300 13,3" FHD IPS touch, i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- AKCIÓ! Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Új FULL HD webkamera + Számla
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest