Hirdetés
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 13 4G
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr Dini
addikt
válasz
kanocpapa
üzenetére
Üdv!
Milyen célból szeretnél rebootot automatizálni? Mert jó dolog a secure settings, de némely környezetben nem működik megfelelően. És hacsak nem kifejezetten hw rebootot szeretnél, akkor ez a megoldás is jó Neked:
1. Létrehehozol egy TIME profilt, kezdő időnek kiválasztod, amit szeretnél majd a To-hoz kiválasztod a kezdőidő+1 perc-et
2. Ehhez hozzárendelsz egy taskot
3. A taskhoz hozzáadsz egy Wait-et 1 minute várakozási idővel
4. A wait után hozzáadsz egy Code>Javascriptlet-et, ezzel a tartalommal:/*MrDini reboot taskja
#Taskerre készítve (android)
#Have fun!*/
if (global('ROOT') == 'yes') {
shell('killall zygote',true,2)
}
else {
flashLong('Sajnálom, a szkript futtatásához root szükséges!');
}És elmented.
--------------------------
Amikor annó android appok fejlesztésével próbálgattam a szárnyaim, akkor fedeztem fel, h így nem kér reboot után pin-t a droid. A hátrány viszont az, h csak roottal működik a killall... De azóta találtam root nélküli megoldást is...
Viszont az már egy külön alkalmazást igényelne...Ui.: a negyedik lépést akár egy shellparanccsal is meg lehetne oldani, de így elegánsabb!

Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- BESZÁMÍTÁS! MSI X99S i7 5820K 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB GAMDIAS TALOS E2 Elite ADATA 600W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 i7 13700K 32GB DDR4 2TB SSD RTX 4080 16GB be quiet! 500DX Seasonic 750W
- Apple iPad 11Pro Wifi+Cell 256GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760M i7 14700K 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB Lian Li Lancool 207 Digital 750W
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B760M i7 12700 32GB DDR4 1TB SSD RX 7800 XT 16GB ASUS A31 PLUS ARGB 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Viszont az már egy külön alkalmazást igényelne...