Hirdetés
- Az év utolsó napján előbújt pár Galaxy S26 dummy
- Eddigi legjobb DxOMark helyezésével zárta 2025-öt a Vivo
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android szakmai topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teasüti
nagyúr
válasz
borbas666
üzenetére
Addig eljutottam, hogy ha belépek navi-ba akkor bekapcsolja a GPS-t, ha pedig bezárom akkor kikapcsolja.
Ehhez kelleni fog egy Exit task is, vagy esetleg egy settings restore. Ha a topikban rákeresel ezekre a kifejezésekre, biztos találsz vmi hasznosat.Viszont azt sehogy nem tudtam megcsinálni, hogy csatlakozzon wifire, vagyis csatlakozik, de ha elmegyek itthonról akkor nem kapcsolja ki.
Ugyanaz a szituáció, mint az elején. Ez külön parancs.Cellainfó alapján állítottam be, viszont valamiért csak 1et talált itt.
Olvastad a Tasker Userguide-ot? Hagyd a keresőt futni egy ideig (5-15 perc vagy akár több is), közben járd körbe a házat, telket, stb! Csak előtérben fut a kereső, nem tudod háttérbe rakni, vagy kikapcsolni a képernyőt addig.A mobilnetet wifi kapcsolat szakadása után bekapcsol, viszont bekapcsolva is marad.
Ezt nem értem, némi magyar nyelvtannal fűszerezve írd le újra!(#1068) oszy
Röviden? Nincs.
Ezért is hoztam létre ezt a fórumot.
Vki nem is olyan rég azt állította, h elkezdte lefordítani a kézikönyvet, talán kérdezz rá hogy halad vele!
Nekem csak pár alap dolog kellene. Jól jönne egy step by step vezetés.
Nos a fórum elején - meg úgy egyáltalán - elég sokszor foglalkoztunk ilyen feladatokkal, érdemes lenne mazsolázgatnod, a magam részéről igyekeztem mindig jól átláthatóan írni és vezetni a fórumot, talán nem okoz nehézséget leszámítva az egyre hízó terjedelmét.
De amennyire én tudom a magyar nyelven elérhető tudásanyag kvázi csak ebben a fórumban van felhalmozva.
Amúgy meg nem harapunk ám, ha felteszed a kérdéseidet!
Ritkán fordul csak elő, h vki nem kap semmilyen választ, néha én is szoktam segíteni, ha épp úgy tartja kedvem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3962, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen , 1 Év Garanciával
- Macbook Pro M3 Max 16" - 64 GB/4TB/ AJÁNDÉK MAGIC KEYBOARD 3/ 27% ÁFÁS!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest