- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- MIUI / HyperOS topik
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
kabelmania27
Topikgazda
válasz
szabogabor10 #6457 üzenetére
Csillapítót nem kell beszerezni, ha berakod csökkented a vételit, növeled az adásit és máris nem lesz neted.
Ha gond lesz, egy kettes és egy hármas splittert kell venned ígykell majd bekötni. -
Tutu7030
veterán
válasz
wifis router?
-
válasz
Pont, hogy azzal lenne gond ha lenne.
-
ftamas0201
Topikgazda
válasz
szabogabor10 #6454 üzenetére
Szintúgy ilyen modemre cserélték nekem is egy hete és így van ahogy mondod, csak akkor kell villogjon ha van forgalom, nézelődsz a neten stb.. Amúgy néha nekem is elkezd villogni csak úgy, lehet ilyenkor a gépen háttérben frissítések mehetnek vagy valami hasonlók, ezeket megnézted? Amúgy ha nagyon zavar nálam a gép újraindítás ezen segít, de engem annyira nem érdekel hogy néha villog
-
kabelmania27
Topikgazda
válasz
szabogabor10 #6454 üzenetére
Lehet azért működik másképpen, mert nem ugyan az a firmware van a Tarros modemen mint a UPC-s modemen, ez egy nagyon jófajta modem, nem lesz vele gondod. Húzd meg a modemnél és az osztónál, toldásnál az F csatlakozókat. Nincs ilyen csillapító az osztónál vagy a modemnél?
ftamas0201: UPC-s webstar modemnél előfordul hogy ha nincs forgalom akkor is villog a link led. -
kabelmania27
Topikgazda
válasz
szabogabor10 #6452 üzenetére
Jó minőségűeket szoktak használni, azért érdemes odafigyelni az adásira, mert a d3 modem, nem tud mind a négy frekivel 55-el adni, amíg nincs gond maradhat így, ha észre veszel problémát pl lassulás, egy us freki 55ös adásival, akkor a négyest ki kell cserélni kettes+hármas splitterre.
100Megabites hálózati eszköz csatlakozik a modemhez, zölden világít gigabites eszköz esetén. -
kabelmania27
Topikgazda
válasz
szabogabor10 #6450 üzenetére
Nézd meg hogy vannak bekötve az osztók, ha 50felett lesz nyáron az adási szakadhat a net.
-
ftamas0201
Topikgazda
válasz
szabogabor10 #6405 üzenetére
Engem vasárnap hívtak hogy ma fél4-kor jönnek. hozzáteszem elég pontosak voltak. Amúgy nekem nincs telefon előfizetésem náluk, de nem baj, engem nem zavar a telefon led rajta
-
ftamas0201
Topikgazda
válasz
szabogabor10 #6400 üzenetére
Nem beszélve arról, hogy augusztus 31-ig megkapja még pluszba a hd csomagot meg még az éden és útitárs csomagot is. (És ha még van az akció amibe én is belefutottam, akkor a platina mix és a hd csomag rendelése esetén 2200ft egy éves hűséggel).
-
Grande Ale
őstag
válasz
szabogabor10 #6385 üzenetére
Mit is mondtak, június végéig emelik meg mindenhol?
-
Grande Ale
őstag
válasz
szabogabor10 #6383 üzenetére
Hol?
-
1egaly
aktív tag
válasz
szabogabor10 #6356 üzenetére
pardon
látsz vmi újítást?
-
1egaly
aktív tag
válasz
szabogabor10 #6331 üzenetére
A tvn a ci modulon meg pontos,akkor hogy is van?,
Esetleg más settopboxokon hogy jár,pontos -é??
-
adamas007
csendes tag
válasz
szabogabor10 #6319 üzenetére
Megvan, bekapcsolva....semmi...milyen gombra aktiválódik? Gondolom play/pause.
sztorno, most meg megy...eddig is ugyanezt csináltam...fura -
adamas007
csendes tag
válasz
szabogabor10 #6312 üzenetére
Köszi a választ!
Akkor végül is semmi értelme, mert éppen ezért akarok felvenni 1 műsort, mert 2 dolog megy egyszerre amit nézni akarnék és akkor megnézhetném a másikat, míg megy a felvétel, de így nem tehetem...frankó megoldás...
Semmi más lehetőség ezzel kapcsolatban akkor gondolom...
-
emre33
addikt
válasz
szabogabor10 #6308 üzenetére
Melyik BOX-ról beszéltek?
Felvevős? -
willparker
csendes tag
válasz
szabogabor10 #6251 üzenetére
rápillantottam, tényleg kódolatlan
nálam is lehet 5.1-es magyar hangsávot választani -
korfa
aktív tag
válasz
szabogabor10 #6251 üzenetére
Nálam most is 5.1. Mi tünt el?
-
Tutu7030
veterán
válasz
szabogabor10 #6249 üzenetére
Már csak normális film kellene rá.
-
Rosep
senior tag
válasz
szabogabor10 #6233 üzenetére
Ezt írja a módosulások PDF:
Digitális HD csomag tartalma bővült, és csatornakiosztások érvényessége változott.Én nem látok új HD csatornát...
-
1egaly
aktív tag
válasz
szabogabor10 #6210 üzenetére
-
willparker
csendes tag
válasz
szabogabor10 #6162 üzenetére
lefrissült közben nálam is.
most próbáltam, működik a "page" gombokkal -
willparker
csendes tag
válasz
szabogabor10 #6154 üzenetére
https://tarr.hu/hirek
elbújt
(a főoldalon valóban nincs ott) -
1egaly
aktív tag
válasz
szabogabor10 #6154 üzenetére
-
green_army78
tag
válasz
szabogabor10 #6109 üzenetére
semmit. szerintem novemberig, (vagy dec.31-ig) marad ugyanez.
-
HIJ
őstag
válasz
szabogabor10 #6055 üzenetére
Akkor most írtam nekik....
-
willparker
csendes tag
válasz
szabogabor10 #6043 üzenetére
Szia, nálam van, most néztem.
-
Rosep
senior tag
válasz
szabogabor10 #6043 üzenetére
Valamelyik nap néztem, nem volt.
-
válasz
szabogabor10 #5997 üzenetére
Mostmár nálam se jön be. Valamit nagyon elcseszhettek.
-
válasz
szabogabor10 #5995 üzenetére
Nekem IE10 alatt minden működik.
-
RockCNC
őstag
válasz
szabogabor10 #5995 üzenetére
Mi a tököm van ezzel az új honlappal?
Nem lehet megnézni a csomagokat?
Se Explorer se Chrome böngészővel!
SZÁNALMAS! -
Rosep
senior tag
válasz
szabogabor10 #5993 üzenetére
Az a bizonyos pár adó, mikor odakapcsolok kockás, de max. 1 mp-ig, utána jók.
-
ftamas0201
Topikgazda
válasz
szabogabor10 #5990 üzenetére
Köszönöm a segítséged, akkor így marad és nézem analogon egyelőre aztán lehet előfizetek valamire ha emelnek a fizun (ami szinte lehetetlen)
-
ftamas0201
Topikgazda
válasz
szabogabor10 #5988 üzenetére
Rendben van akkor, megcsináltam a keresést 142 digitális csatorna, 20 rádió és 54 analog adót talált. De gondolom akkor a mindig tv részlegét nem lehet ide programoztatni hogy meglegyen az rtl és a tv2 igaz?
-
ftamas0201
Topikgazda
válasz
szabogabor10 #5986 üzenetére
Áhhá értem. szoval akkor a mindig tv. No nem baj, viszont úgy tudom hogy a mindig tv-s m1 az gyengébb minőségű mint a tarr féle, ez igaz? (majd a forma 1 miatt lesz ez érdekesség inkább, amúgy nem nézem).
-
ftamas0201
Topikgazda
válasz
szabogabor10 #5984 üzenetére
Ezt keresem már reggel óta hogy a tarrnál melyik csatornák lettek kódolatlanok de eddig még nem leltem meg. még az euronews van meg egy info csatorna ami kódolatlan azokon kívül amiket felsoroltam szoval így akkor meg is van ha jól számolom. Még haverkodom a tv-vel, a hétköznap nem igen volt rá időm rá. Az UHF CH 58-on talált 15 digitálist az 59-en pedig 4-et + a 3 rádiót.
De örülök ennek a mindig tv-s rtl klubnak is mert tényleg szebb mint az analog még akkor is ha a felbontás szinte megegyezik.
-
ftamas0201
Topikgazda
válasz
szabogabor10 #5982 üzenetére
Nincs nekem semmi digitális előfizetésem a tarrnál csakis az analog extra, biztosan kell találnia így is tarros csatornákat a kódolatlanokon kívül?
-
ftamas0201
Topikgazda
válasz
szabogabor10 #5980 üzenetére
Megmondom az őszintét, hogy semmit nem állítottam be, a tv-t szerdán vettem (LG 42lm620s) akkor ugye a kezdeti lépéseken végigmentem és beállította az analog, digitális és a rádió csatornákat. 20 digitális csatornát állított be (amiből ugye a nagyja kódolt csak az említettek nem), 3 rádiót és azt az 54 analogot amire elő vagyok fizetve.
-
1egaly
aktív tag
válasz
szabogabor10 #5959 üzenetére
Az új weblapon egyáltalán elérhető lesz???
-
norbert999
aktív tag
válasz
szabogabor10 #5946 üzenetére
Emberek!
Nem értem, hogy immáron negyedik hónapja ostorozzátok (tisztelet a kivételnek) a Tarr Kft-t azzal, hogy miért nincs Digisport. Nincs és kész!
Én is érdeklődtem anno, de pozitív választ ezzel kapcsolatban nem kaptam.
Mit lehet tenni, ha szeretnéd HD minőségben, tv készüléken látni a Digisport csatornáit?
Hát előfizetsz az ország 100%-án elérhető Digitv szolgáltatására!
Én is ezt tettem, nem bántam meg. Annak ellenére sem, hogy hűségszerződés kötött a Tarr Kft-hez.
A hűségszerződés felmondása miatti „büntetést” kifizettem, de ezzel együtt is sok-sok forintot spóroltam.Mindenkinek azt javaslom, hogy nézzen körül a piacon és ne sanyargassa szegény ügyfélszolgálatosok életét.
Megítélésem szerint, ha a Tarr Kft. illetékese észreveszi a hirtelen ügyfélszám csökkenést, akkor meghozza a felelős döntést.
Nagyon kikívánkozott ez belőlem, de én kérek elnézést, ha valakit megbántottam a véleményem közzétételével.
Ui.: Internetre és vezetékes telefonra is van (kompromisszumos) alternatíva.
-
emre33
addikt
válasz
szabogabor10 #5943 üzenetére
Invitelen kívül van még máshol Digisport?
-
emre33
addikt
válasz
szabogabor10 #5846 üzenetére
Úgy mint az UPC és a T-HOME
Mind két vezető magyarországi TV szolgáltató is elköveti ezt a hibát.Dolog sajnos ennél bonyolultabb.
-
XeeN
senior tag
válasz
szabogabor10 #5844 üzenetére
Nagyon sokan mondták fel miatta a szerződésüket, sőt, aláírást is gyűjtöttek eddig mindhiába. Kizárólag a Tarron múlik a dolog, másnak nem igen van beleszólása.
-
emre33
addikt
válasz
szabogabor10 #5707 üzenetére
Nem hiszem el, már megint ez a a szar 1440x1088
Pont mikor kezdődik az F1.
-
seria
tag
válasz
szabogabor10 #5706 üzenetére
kb: 2 napja vettem észre
-
Tutu7030
veterán
válasz
szabogabor10 #5698 üzenetére
Hurrá! De csak akkor töltődik be az összes csatorna információja, ha valamelyik 370MHz-en lévő csatornára kapcsolsz.
-
vacs
veterán
válasz
szabogabor10 #5695 üzenetére
Az EPG műsorújság csak nálam nem működik ??
Az összes csatornánál "nincs információ" üzenet jelenik meg.
Zalaegerszegi régió. -
Grande Ale
őstag
válasz
szabogabor10 #5693 üzenetére
Platina mix és hd. De sima RTL klub meg ilyenek sincsenek.
-
meke11
aktív tag
válasz
szabogabor10 #5690 üzenetére
Valószínű, holnap be is jelentem.
-
meke11
aktív tag
válasz
szabogabor10 #5688 üzenetére
igen!
-
meke11
aktív tag
válasz
szabogabor10 #5686 üzenetére
Félreértettél, kettő TV-m van, az 1 alatt box, a másik modulos.
Globaltek a box, képcsöves TV-re van kötve, itt jön minden SD csatorna. A CI nem nyitja az említett csatikat a másik TV-n..A Globalteket ki akarom cseréltetni a Tarr-ral valami modernebb USB-s boxra. A PVR funkció miatt.
-
meke11
aktív tag
válasz
szabogabor10 #5684 üzenetére
Nálam az említett csatornáknál kódolt adást ír ki a CI modulos TV, a boxon simán jönnek.
Neotion CI modul van a Pana L32U10-es TV-ben. - egyik sem mai darab -
sch_a
addikt
válasz
szabogabor10 #5680 üzenetére
Hát annak marhára örülnék ha pont az F1 kezdetére lekódolnák az M1HD-t...
-
válasz
szabogabor10 #5678 üzenetére
És mostmár néhány magyar is...valszeg most zajlik a teljes kódolás.
M1 HD, M2 HD, Duna World HD is kódolt...... -
HIJ
őstag
válasz
szabogabor10 #5673 üzenetére
Nálam csak az HBO HD és a cinemaxok kódoltak, a többi jön.
-
korfa
aktív tag
válasz
szabogabor10 #5652 üzenetére
szerinted mennyien mentek el ez miatt? Félek meglepödnénk...
-
emre33
addikt
válasz
szabogabor10 #5647 üzenetére
Aki akar digispotot nézni, az kérjen új boxot
-
korfa
aktív tag
válasz
szabogabor10 #5645 üzenetére
akkor 2 szám nem elég
Lehet mégse annak van fenntartva a hely?
-
Rosep
senior tag
válasz
szabogabor10 #5633 üzenetére
Amilyek bejön az nem.
-
Rosep
senior tag
válasz
szabogabor10 #5630 üzenetére
Mire gondolsz?
Új a TV, tegnap jött. Még nem volt időm a képi beállításokra.
Mindjárt felhívom őket. -
Rosep
senior tag
válasz
szabogabor10 #5626 üzenetére
Ugyanezen a frekin az RTL Klub HD:
Jelerősség: 46%
Jelminőség: 100% -
Rosep
senior tag
válasz
szabogabor10 #5621 üzenetére
Rányomtam hogy csak a 746-on keressem, de nem hozza be. Azt mondja talált csatorna: 3.
-
HIJ
őstag
válasz
szabogabor10 #5621 üzenetére
Nem különbözik...
-
gzoli0415
csendes tag
válasz
szabogabor10 #5599 üzenetére
Oké köszi a gyors választ és bocs a hülye kérdésért
-
komoramazsi
tag
válasz
szabogabor10 #5543 üzenetére
ill. "kódolatlan" !? Gondolod csak pár napig?
-
Tutu7030
veterán
válasz
szabogabor10 #5526 üzenetére
Ha az nem is, de egy jó kis átrendezés remélem, hogy lesz.
-
válasz
szabogabor10 #5510 üzenetére
Közben rájöttem, hogy 2235-1910=325, tehát a teljes kötbér. Szerencse, hogy csak 1 hónapja vállaltam rá hűséget.
-
Mike88
senior tag
válasz
szabogabor10 #5503 üzenetére
Ja, hogy jaaaaa! =)))
Én nem vagyok előfizető, csak szét van ágaztatva egy splitterrel a kábel, az egyik megy a modembe (net előfizum van), a másik a TV-be. Ez kezdetben azért volt, mert a VHF sávon volt a helyi TV s azt tudtam így nézni, volt egy VHF-UHF közösítő is még melléiktatva, az UHF-be ment a földi antenna, amin ment a DVB-T, a VHF-en meg jött ugyebár a helyi TV, így nem zavarták egymást, a csatornarendezgetésnek hála átkerült UHF-be a helyi TV, így már nem tudom nézni, de itt olvastam, hogy a közszolgák ingyen jönnek majd, így ráálltam a dologra kb. 1 hete. Erre ma jövök haza melóból, s megy az HBO HD, a többi frekvencián nulla a jelszint, csak a 176 és a 184 jön, valszeg az elosztódobozban lévő szűrő nem engedi a többi frekvenciát, ha egyáltalán használnak még ilyet, kábel témában sosem voltam otthon.
A 176-on és a 184-en is csak össz-vissz 8 adó (m1, m2, duna, duna world, m1HD, m2HD, Duna world HD, HBO HD). Perpil. nincs is több adó ezen a két frekvencián vagy már meg sem találja a kódoltakat? -
Tutu7030
veterán
válasz
szabogabor10 #5495 üzenetére
-
Tutu7030
veterán
válasz
szabogabor10 #5487 üzenetére
Duna HD?? Hol? Nálam csak Duna World HD van.
-
korcsi
veterán
válasz
szabogabor10 #5449 üzenetére
Az elöfizetöi hurok eléggé bekorlátozza a lehetöségeket, de azt nagyon stabilan hozza, nincs a kábeles elérésre jellemzö túlterhelödés, az iptv olyan ami 2,5mbitbe belefér de amúgy nincs gond vele, és nem láttam reklámot 3 éve, nem maradtam le sorozatról, ezt igazándiból meg kell tapasztalni (offline tv), onnantól nincs meg nélküle az ember, persze csak ha tv-zni akar
.
Jó lenne Tarra váltani, de rossz személyes tapasztalatom van amit ismerösöknél tapasztaltam meg, a mostani sávszélesség emelés sem a rendelkezésre állás minöségét fogja javítani. -
korcsi
veterán
válasz
szabogabor10 #5447 üzenetére
Nem tudom, T-s vagyok
Én csak álmodok olyan net sebességröl mint ami nektek van, cserébe ott az IPTV aminek kiváltása mind anyagilag mind beleölt energiába igen sokba kerülne.
-
korfa
aktív tag
válasz
szabogabor10 #5383 üzenetére
akkor nemtudom...
-
korfa
aktív tag
válasz
szabogabor10 #5380 üzenetére
valóban nem azonnali. kb 12 óra. Illetve max 3 nap mert annyira válalják a supermaxpak bekötést.
-
korfa
aktív tag
válasz
szabogabor10 #5377 üzenetére
Nem. Hanem azonnali sebesség növelés... De ezt már irta valaki...
-
Televan74
nagyúr
válasz
szabogabor10 #5372 üzenetére
Vagy esetleg csak egy drága "berendezésről" van szó. Talán nem lehet minden sarki műszaki boltban kapni.
-
emre33
addikt
válasz
szabogabor10 #5359 üzenetére
Nincs teleweb szolgáltatás.
Ezt akar írja ki a TV-m, ha azon ahol eddig jött semmilyen jel nem jön át.
Nem értem, hogy pl:
1: Minden reggel egy TARR-os alkalmazott miért nem nézi végig a csatornákat?
2: Ha hiba van írják ki, tegyék közzé felesleges bejelentéseket/bosszúságot el lehetne kerülni.
3: ATV HD helyére irjanak már ki egy szöveget: Műszaki hiba.Pár hét alatt nagy minőségbeli ugrást lehetne ennél a cégnél elérni. Ha engednék, én nagy reformokat hajtanék végre.
-
ThuG4LifE
senior tag
válasz
szabogabor10 #5350 üzenetére
Ha az nfl szezon kezdetere visszatennek hdban az jo lenne.
na meg ha vegre nbat is adnanak az espnen ... Tul sokat kerek?
-
korcsi
veterán
válasz
szabogabor10 #5352 üzenetére
És mennyibe kerülne?
-
ThuG4LifE
senior tag
válasz
szabogabor10 #5346 üzenetére
ESPN jó volna, de kicsi rá az esély szerintem, a sima is ki lett véve anno a digitálisból, akkor le is mondtam az egész digitális előfizetést.
-
seria
tag
válasz
szabogabor10 #5315 üzenetére
"lassan elérik a UPC kábeltv árszínvonalát."
Hát nagyon, de nagyon lassan. Látogass el a UPC oldalára és akkor képbe leszel a csomagokkal kapcsolatban. Jobban mondva abszolút nem egy árszínvonal a Upc és a tarr.
(#5313) ThuG4LifE
Kik azok az emberek akik még a sz@rt is nagy felbontásban akarják nézni?
Más országokban nyomják ezerrel a Hd sport és természet csatornákat, nálunk meg etetik a népet az ilyen hülye adásokkal amik ezeken a szenny csatornákon folyik. -
devast
addikt
válasz
szabogabor10 #5308 üzenetére
Szerintem tarrnál nagyon sok ügyfél használ még analóg tv-t. Mondjuk úgy, hogy sok elmaradott területen is szolgáltatnak, és nagyon sok box-ot kéne kiszórniuk a felhasználóknak, hogy ez működjön.
Saját szemszögemből támogatom az ötletet, én nem "használok" már sehol itthon analóg adást.
emre: oké, hogy meg kell szüntetni. De mit csinálsz több ezer emberrel, akinek szerződése van. Hátrányosan nem igazán módosíthatod.... -
emre33
addikt
válasz
szabogabor10 #5308 üzenetére
Egyetértek. Sok analóg csatorna nagy hiba. Extra csomagot meg kell szüntetni.
-
kabelmania27
Topikgazda
válasz
szabogabor10 #5303 üzenetére
Sajnos sokan azt hiszik hogy húúú olcsóbb pár ezerrel akkor az tök jó lesz, a mostani drága ezért nem jó (UPC-DIGI) aztán a váltás után döbben rá az illető hogy hiába fizet kevesebbet, de a kapcsolat rosszabb lett.
T-s topikba gyakran előfordult hogy 15ös ADSL csomagot módósította az illető 20asra de a sebesség változatlan maradt, sajnos 120/10es csomagnál is túlterheltség van, kevés a freki, elkapkodta a sebesség emelést a T. -
kabelmania27
Topikgazda
válasz
szabogabor10 #5300 üzenetére
Én is (rajtunk kívül sokan) így gondoljuk, megvan a le és a feltöltési max sebesség.
ADSL elég gyenge volt nekem is a feltöltés. 512kilóbit helyett 125volt a feltöltési sebesség, kábelnetnél pedigóa max. -
1egaly
aktív tag
válasz
szabogabor10 #5284 üzenetére
havidíj már bruttó 1 220Ft-tól,
HD - 1 éves hűséges havidíja már bruttó 1 000Ft-tól Platina csomagunk mellé.Az hogy 1220Ft-TÓL,1000 Ft-TŐL mit jelenthet???
-
emre33
addikt
válasz
szabogabor10 #5206 üzenetére
Persze, régi modemmel 20Mbit letöltésig nincs gond.
DOCSIS 3 ott van nagy szerepe, hogy ha a fel vagy letöltési ágad (az az egy adott freki) túlterhelt, akkor szopás van.
DOCSIS 3 ez nem fordul elő, mert 4 frekit használsz, egyformán elosztva. -
1egaly
aktív tag
válasz
szabogabor10 #5202 üzenetére
Melyik a régebbi ?, A soklyukas???
-
HIJ
őstag
válasz
szabogabor10 #5202 üzenetére
Ezek már tavaly tudtak valamit, mert én egy éve fizettem elő 10 -ről 15 -re és már akkor mondták, hogy cserélni kell a modemet, holott az előző bőven tudta a 15 -öt mert előtte egy ideig 15 megám volt....
-
atys70
csendes tag
válasz
szabogabor10 #5186 üzenetére
Sajna már nem- Szd
-
emre33
addikt
válasz
szabogabor10 #5193 üzenetére
Most HD
Nézd a logot -
Joke21
aktív tag
válasz
szabogabor10 #5191 üzenetére
Te komolyan azt gondoltad, hogy hd-ban fog menni ez a film? Hidd el, a régebbi filmek mennek majd szépen sd-ben. Én már annak is örülök, ha ezeket nem 4:3-ban adják.
-
emre33
addikt
válasz
szabogabor10 #5185 üzenetére
És RTL KLUB HD esetén mi a korrekt? Lógóba a HD feliar teli, akkor natív HD, ha üres, akkor felkonvertált.
Igen, RTL KLUB HD lehet később indult, de már most sokkal több a natív HD tartalom.
-
1egaly
aktív tag
válasz
szabogabor10 #5181 üzenetére
Megéri??!
Mert plussz 2200a HD ,az már öt,összesen már a húsz felé jár,szóval sok...... -
emre33
addikt
válasz
szabogabor10 #5181 üzenetére
Én se, mert képmiőség fontos nekem!
Plussz nem akarok box-t használni. Conax modul -
emre33
addikt
válasz
szabogabor10 #5172 üzenetére
Hát nem tudom, még tippelni is nehéz.
Régebben a nézettség és a reklám volt a fontos, most már inkább az előfizető és az ezért járó pénz.Valószínűleg a fiatal ügyfeleket akrja elrabolni a konkurens szolgáltatoktól.
És ha nekik már most nyereséges a Digisport, akkor miért engedjen?
Rosszabb nem lehet neki, csak jobb. -
emre33
addikt
válasz
szabogabor10 #5167 üzenetére
Valóságot könnyen kiderítheted, ha végiggondolod, hogy a Digisportot egyik magyar szolgáltató se továbbítja.
Se T-HOME, SE UPC Direct, se UPC KÁBEL, se Invitel és így tovább.Mondhatod, hogy a Tarr, T-HOME,UPC,Invitel a hibás, de be kell látni, hogy itt a Digi hibázott.
-
HIJ
őstag
válasz
szabogabor10 #5167 üzenetére
De ezzel nem fogják a népet kielégíteni. A legtöbb előfizető még analógot néz és ott szeretné látni a DigiSportot. Sztem ha bekerülne csak egy külön digi csomag a digitálisok közé az tökéletesen fair lenne, de a legtöbben akkor is anyáznának, hogy az analógba miért nincs bent. Én pedig személy szerint nem akarok többet fizetni a tv -ért, hogy benne legyen a digisport....
-
gmv
csendes tag
válasz
szabogabor10 #5154 üzenetére
Sajnos nem is kérdezte a kollégám.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni szigorúan TILOS!
Olvasd el az összefoglalót!
Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
Jelszinteket ide írhatsz!
- Óvodások homokozója
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen videókártyát?
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Napelem
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 200 , 8/256GB , Kártyafüggetlen
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- Csere-Beszámítás! Lenovo Legion 5 White ! R5 5600H / RTX 3050Ti / 16GB / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest