- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen GPS-t vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
bleach89
csendes tag
Sziasztok!
Kinél nincs még internet nálam 11:21-kor újraindult a modem és azóta próbálja végigtölteni magát de semmi hívtam a tarr-t de szokás szerinte azt mondták hogy nincs központi hiba és azóta nem hívtak hogy most mi van.
Sárbogárdi vagyok és nem volt tervezet karbantartás ezen a területen. Egyre rosszabb lesz a szolgáltató minden héten kell valami miatt őket hívnom :S -
ftamas0201
Topikgazda
Sziasztok.
Ma beszóltam a 1223-on hogy az internet napjában egyszer megszakad legalább és az m1 csatornám is hangyás mint a nyavaja. Leráztak annyival hogy a kollégájuk majd visszahív. Ez természetesen nem történt meg.. Mikor óhajtanak majd visszahívni ha esetleg valakinek már volt ilyen? Vagy menjek személyesen is irodába ha arra járok? Ez aztán a rugalmasság.. -
-
Nem tőled kérdeztem, csak nem akartam külön hsz-be írni.
És egyébként elégedett vagy az IPTV-vel? Rengetegen panaszkodnak ADSL (de sokszor még optikai területen is) területen a szűk sávszél miatti folyamatos akadozásra és pocsék képminőségre. A HD teljes hiányáról már ne is beszéljünk.
-
-
-
emre33
addikt
Letöltési sebesség emelése lényegtelen, 4 Frekit használnak jelenleg is, Pl: 15M csomag esetén akinél nem, ott modemet fognak cserélni!
Szerintem ezért van ez a hosszú intervallum.Egyetlen egy veszély van: Ha a feltöltésnél nem fognak egyszerre 4 frekit használni, akkor lesz lassulás a feltöltési sebesség körül, és nem is kicsi!
-
mlinus
őstag
ha mondjuk streamelsz, torrentezel privát trackeren, nagyobb fájlokat mozgatsz rendszeresen(pl youtube feltöltés)...
persze, mindez müködne kevesebb feltöltéssel, minden csak türelem kérdése - ez letöltésre is vonatkozik, a 40mbit is "elég" mindenre, de azért a 80-as sokkal kényelmesebb ha az ember sokat töltöget.
-
ftamas0201
Topikgazda
-
kabelmania27
Topikgazda
Padlásra fog kerülni egy kettes osztó, egyik kábel egyik szobába másik pedig a másikba.
Amelyik ág abba a szobába vezet, ahol csak tévé van, az elé fognak betenni visszirányszűrő.
Ahol a modem lesz ott vagy két kettes splittert fognak betenni, ez esetben egy szűrő kell, vagy egy hármas splittert tesznek be, ez esetben pedig kettő szűrő kell.
Ha a modem előtt két kettes osztó lesz 2x3,5=7decibel lesz a csillapítás mindkét irányban, ha egy kettes és egy hármas 3,5+6=9,5
Haveromnál társasházba utóbbi módon van megoldva, tökéletesen működik a 50/5 UPC net.
12-13as a powerlevel.
Havernál négyes osztó van a padláson, szobába egy kettes, tökéletesen működik a net. -
m_laj
csendes tag
nálunk bogyiszlón az "össztarros" kimaradásokon kívül többnyire stabil szokott lenni a net. és hozzánk tolna felől van kiépítve. szal ha itt jó akkor sztem ott is az kéne legyen. a szokásos év végi sávszélesség emelést követő pár hétben szoktak gondok lenni. de akkor is "csak" a pinggel. nekem meg igazából pont ez szokott gond lenni. de miután lezajlik a környéken mindenhol az emelés, és 4-5 hibabejelentő telefon és e-mailt is eleresztettem, rendbe szokott jönni. de azért voltak pillanatok amikor én is szidtam a jó édes anyjukat. pár hete telefonáltak a t-home-tól h ki akarják nálunk is építeni a gerinchálózatot a közeljövőben. és ha támogatjuk, akkor küldenek majd árajánlatot. kiváncsian várom.
-
Grande Ale
őstag
Ha minden működik, akkor nem nagy törés, bár az iptv-t nem ismerem. Van itt még egy két hiba, pl. pont ha be van állítva, hogy minden hétköznap induljon el a felvétel, akkor nem indul el...Vagy ha elindítasz egy felvételt, akkor nem áll le. Ezek szoftveres problémák szerintem, hamarosan biztos javítva lesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni szigorúan TILOS!
Olvasd el az összefoglalót!
Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
Jelszinteket ide írhatsz!
- ASUS ROG Strix GeForce RTX 4070 Ti OC 12GB GDDR6X 192bit Videokártya
- RX570-es, RX580-as és RX5500XT eladó videó-kártyák - Garancia
- Canon EOS 1300D gép szettek, objektívekkel, kiegészítőkkel (1400 - 7900 expos gépek, újszerűek! )
- Macbook Air M2 8/256 100% akku
- Iphone 14 Pro fehér-ezüst 128GB nagyon szép
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X Processzor!
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged