Hirdetés
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- MIUI / HyperOS topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Megint Samsung-gyártott Snapdragonról pletykálnak
- iPhone topik
- Két új Poco C-széria mobil érkezett
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
Új hozzászólás Aktív témák
-
amadeus11
senior tag
Mi ez a KOMBI-DUÓ ALAP 20M+ csomag? Ugyanannyiba kerül, mint a 10M alap kábel tv csomag.
-
Daniel911
csendes tag
Hali!
Ez a 'még jó' kategória, de ha lassúnak érzed, vagy szakadozik, jelentsd be, ránéznek bennt a grafikonokra, amik többet mondanak, és ha kell kimennek javítani!
Én még csomagvesztést szoktam nézni, mondjuk a bix.hu-t pingelve 6550-el (vagy 65500-al feltéve hogy bérja a router-ha van) -
Daniel911
csendes tag
Hali!
http://digi.hu/ajanlat/internet/modem. KÁBRLMODEMES CSOMAG VAN A TARR KFT-NÉL IS!!
https://www.upc.hu/29-es-korzet/internet/adsl-internet/
Nem csak a szépet kellene látni másnál, és szídni a Tarr kft-t. Az meg hogy mindenhova optika megy, azt annyiban szépíteném, hogy minden településre, illetve egy nagyobb település el van osztva több optikai körzetre. Meg amit a Digi/Upc/Telekom csinál az jó marketing. A f*st nem reklámozom, a weblapon fennt van, ha érdekel keresd meg. Csak a szépet, a jó nagy számokat!
-
Bozek
nagyúr
válasz
farkas63
üzenetére
Te írtad korábban: "Kicsit nagyon még a Telekom-nál is 50Mb/s-es a legkisebb". Az meg erős csúsztatás, hogy optika megy mindenhová a Tarr-nál. A UPC-nél meg a Digi-nél még talán, de az meg az ország nagy részében nem elérhető. Tök jó, hogy van 1000 Mbps-es net ezeknél, de hozzánk nem ért még el egyik szolgáltató sem. Jó, nálam a vonal tudja a 100 Mbps-t a Telekom-nál, de csak azért, mert közel vagyok a DSLAM-hoz.
Egyébként az, hogy milyen netre lehet előfizetni, nem azt jelenti, hogy az a max. elérhető sebesség az adott helyen.
-
farkas63
aktív tag
De most kit érdekel a Telekom szar régi hálozata? meg amúgy is egy tarr-os topicban minek is a telekom-ról beszélsz / beszélünk? mellesleg már elég sok helyen van optika a telekomnál is. UPC-nél és Digi-nél ahol ahogy a tarr-nál is optika megy mindenhova mégis náluk 100-sal kezdődik a net skála.

-
Bozek
nagyúr
válasz
farkas63
üzenetére
Értelmes hozzászólás... Az látom nem jutott el a tudatodig, hogy az emberek nagy százalékánál még az 30 Mbps-es net se elérhető. Nem csak a Tarr-nál, a Telekom-nál sem. Látom az, hogy ők hogyan verik át az embereket, az nem érdekel. Fizetnek azért, hogy szidd a Tarr-t?
-
-
Bozek
nagyúr
válasz
meke11
üzenetére
"Nem ennek kellene lenni a legalacsonyabbnak?"
Ezt már leírtam egyszer. Attól, hogy kihoznak egy csomagot, aminek a nevében 30 Mbps van, de sok helyen még 10-et se bír, nem vagyunk előrébb. A Telekom ezt csinálta, így most az, akinek elég lenne a 10-es csomag, fizeti a 30-ast, mert nincs kisebb.
-
ftamas0201
Topikgazda
Kérlek Titeket, hogy ezt az eszmecserét folytassátok az erre alkalmas topicok egyikében.
Ez nem ide tartozik! -
Bozek
nagyúr
válasz
Daniel911
üzenetére
A probléma csak annyi a felvetéseddel, hogy nem 100/1000-ként emlegetik, hanem 10/100/1000 Mbps-ként. Nézd meg bármelyik router specifikációját, pl. itt vannak a WDR3600-as TP-Link adatai.
Úgy meg egyáltalán nem szokás írni, hogy 100/10 vagy 1000/100. Ez egy tévedés.
-
Daniel911
csendes tag
válasz
korcsi
üzenetére
Hali!
Könnyen meglehet, hogy igazad van, nem vagyok otthon a LAN hálózatokban.
Ezt a feltevésemet, hogy 100Mbps le és 10 Mbps feltöltést tud a 10/100-as kártya, azt egy olyan ember tudná tesztelni, hogy igaz-e, aki rendelkezik 10Mbps+-os feltöltésű nettel, meg 10/100-as kártyával.De akkor javítom magam:
100/10Mbps-> 100Mbps-ig kommunikálni képes eszköz.
1000/100Mbps-> 1000Mbps-ig kommunikálni képes eszköz.Elnézést a félreinformálásért!
-
-
Daniel911
csendes tag
válasz
korcsi
üzenetére
Hali!
100/10Mbps alatt a régi hálózati eszközöket értem, melyek 100Mb/s sebességet tudtak lefelé, 10 Mb/s sebességet tudtak felfelé. Az 1000/100Mbps meg ugye a "gigabites port" 1000Mb/s-t tud lefelé, 100Mb/s- tud lefelé. Szokás fordítva is írni, hogy pl. 10/100-as hk.
Mbps=Megabits per second
-
Daniel911
csendes tag
válasz
ZsoltG60
üzenetére
Hali!
Link LED színei portsebesség szerint:
Motorola 6120 narancs =100/10Mbps kék=1000/100Mbps
CBN 6181 zöld= 100/10Mbps kék=1000/100Mbps
Cisco 3212+3925+3928 narancs=100/10Mbps zöld=1000/100Mbps.A teljesség igénye nélkül ezek a leggyakoribb modemek. Ugyanezen színkombinációk érvényesek az egy/többsávos kommunikáció esetén is a le és visszirányt jelző LED-eken (Egysáv=100/10 többsáv=1000/100).
-
ZsoltG60
aktív tag
válasz
Gubek-Einste
üzenetére
Igen egy régebbi típus volt, TP-LINK TL-WR741ND .
Rendben akkor nem kell ezzel foglalkoznom, már azt hittem valami hiba

-
-
ZsoltG60
aktív tag
Üdv. Tegnap bekötöttem egy új D-Link DIR-842 AC1200 routert, azóta a modemen az ötödik led is átváltott kékre. Eddig csak a kettes/hármas lednek volt ilyen színe .
Kerestem leírást a színek jelentésére, de nem nagyon találtam.

Cbn cv6181e

-
Daniel911
csendes tag
válasz
Tutu7030
üzenetére
Hali!
Ha jól tudom Zalaegerszegen van közös terület.
A sávszélességes dolog meg olyan, hogy a nagy szolgáltatók a kiemelt területeiket reklámozzák, ahol már fejlesztett rendszer van (Lakossági optika/Deep Fiber), a Telekom se reklámozza, hogy mondjuk Tolnán mit tud szolgáltatni. A rendszer a régi f*s postafonos 50+ éves kábelrendszer, ADSL modem, papíron 30Mb/s a max, ebből 3 a garantált...
A Tarr is megcsinálhatná, hogy 120/10-es net lenne a legkisebb, abból garantálna 12/1-et, ha Neked meg 15/1,1-el jönne, széttenné a kezét, hogy a garantált megvan, ennyit bír a rendszer.
Nézzétek meg, hogy a DIGI-nél is van, ahol csak ADSL-en van nete, UPC-nél meg a 29-es körzet... -
Bozek
nagyúr
válasz
farkas63
üzenetére
Jól eldugták, de létezik: Otthoni Internet Start. Itt egy belsős ír róla. Egyébként itt le is van írva (az ÁSZF 4. oldaláról másolva), hogy miért nem látod. Csak azok vehetik igénybe, ahol nagyobb csomag nincs. Én beírtam a szomszéd faluból egy címet, az összes csomagra kiírta, hogy nem elérhető, mégis tudtam volna 4600 Ft-ért csak netet rendelni. Gondolom az lett volna a 30-as.
-
farkas63
aktív tag
Amúgy de még írni se tudnak a Telekom-nál.
(Kínált letöltési sávszélessÁg)
-
farkas63
aktív tag
Nem tudom itt nem látok 30-ast.
(ha meg van fel kell tüntetni, de itt nincs)
Telekom net -
Tutu7030
veterán
válasz
Gubek-Einste
üzenetére
Szvsz a upc-vel nem foglalkozik a tarr (ha jól tudom, nincs közös területük).
-
farkas63
aktív tag
Kicsit nagyon még a Telekom-nál is 50Mb/s-es a legkisebb, Tarr-nál meg még mindig van 10?!!!!! Mb/s-es 2017 végén. xD LOL (ja és brutális áron)
-
-
meke11
aktív tag
A TARR egy kicsit lemaradt a versenyben! UPC-nél 120Mb/s-os a net a legkisebb csomagban!!!
-
emre33
addikt
Esti karbantartás után csak 8/1 freki van.
Modem restart után is.
Paks környékén 120 vagy magasabb internettel rendelkezőknél mi a helyzet?
Egyedi hibám van, vagy Paks környékén valami nem OK esti karbantartás után
-
korfa
aktív tag
http://index.hu/tech/2017/09/06/gond_van_a_upc_szolgaltatasaval/
-
Daniel911
csendes tag
Hali!
Rendben van, leszámítva a correctables/uncorrectables táblár. Mondjuk attól függ ez is, hogy mióta méri, mert 2 hónap alatt ez rendben van, 4 óra alatt meg nincs. A helyedben megnézném, nincs-e valahol laza csatlakozás a koaxon.
Lehet területi hiba is, ha gyakran tapasztalod a hibát, jelezd a 1223-ra. -
Bozek
nagyúr
válasz
Daniel911
üzenetére
"Így esett meg, hogy a fél faluban nem volt 15 órán keresztül áram, mert egymásra vártak."
Azért az elég erős, de szerintem más oka volt. Nálunk többen is bejelentettük, aztán mégse volt 40 órán keresztül áram. Igaz, az a múltkori nagy vihar után volt. Érdekességképp hozzáteszem, hogy ez idő alatt a környékünkön 3 házban kb. fél óra kiesés volt...
-
Daniel911
csendes tag
Hali!
Ez így még jó is lenne. Egyébként benntről modem reseten, zavar keresésen, meg jogosultságbeli problémákon kívül nem tudnak mást tenni. Ha vettek fel róla hibajegyet, akkor meg fognak keresni. Lehet reset után vizsgálják a modem működését, beteszik a "megfigyelőbe". Egyébként most a dssnr is javult kb 3-4 dB-t, ami sokat jelent. Sokszor sokan azt hiszik, ha egyből nem ugranak egy hibára, akkor nem is törődnek vele, közben lehet, hogy a hálózaton, vagy szoftverben kell babrálni, hogy jó legyen. De ha gond van, jelenteni kell a központnak.
Az egyik ismerősömnél voltam vendégségben, elment az áram, mondom neki, kérdezze meg a szomszédot, nála mi a helyzet. Nála sem volt. Mondom ismerősnek, szóljon be az EON-nak, azt jönnek. Erre Ő:
" Áhh, már biztos szólt más.". Így esett meg, hogy a fél faluban nem volt 15 órán keresztül áram, mert egymásra vártak.
Ha gond van, jelezni kell, így javul a hálózat is, és stabilabb lesz a szolgáltatás.
Egyébként a netes hibánál könnyű összefüggést találni, hogy területi-e a hiba, vagy csak egy modemet érint (oda-vissza kommunikáció miatt látszik bennt, hogy mit csinál a modem), de egy digitális hibát nehezebb megtalálni a szerelőknek is, ha pl egy 600m-es utcát érint, és csak az utca végéből jelenti 1 ember. -
HIJ
őstag
válasz
Daniel911
üzenetére
Bejelentettem... A csaj resetelt egy modemet. Kb 10 perc után ez a helyzet:

A néni szerint a kollégák megvizsgálják bentről, de van egy olyan érzésem, h ezzel a modem resettel végeztek is... Persze a duma a szokasos, h biztos az én eszközeim lassúak, tehát nálam van a hiba. Az ember mondjon erre valamit, mikor ilyet hall. Na mindegy, remélem azért csinálnak is valamit, mert a helyzet továbbra is az, h modem újraindul, remek minden, aztán kb fél nap és megint csak 4-5 freki él...
-
Bozek
nagyúr
A Paramount Channel és Cartoon Network csatornák 2017. szeptember 30-ig kódolatlanul foghatók. Előbbi a MINI csomagban, utóbbi az ALAP és az EXTRA csomagban.
-
mankabeka
csendes tag
Sziasztok érdeklődnék valaki Tapolcaitól hogy milyen az internet? Mer nekem eléggé akadozik nehezen tölti be
az oldalakat, elég idegesítő. 70Mb-es lenne elméletileg de sokszor csak csak 5-10-20 jön. De az oldalakat is nagyon lassan tölti. -
Daniel911
csendes tag
válasz
kabelmania27
üzenetére
Az erősítők leirányban általában 105-862 MHz-ig vannak állítva. Ha a jelszinttel lenne a baj, akkor nem az lenne, hogy 130 MHz-n betalál, 138-on meg nem. Ott a jel minőségével, vagy a modem tunerével lesz a baj.
@HIJ:
Nézd meg, hogy újraindítás után mit mond a Correctable/Uncorrectable tábla, ha nem törlődik, akkor reseteld ki a modemet, aztán figyeld az értékeket! Ha továbbra is akadozik, jelentsd be a hibát. -
HIJ
őstag
válasz
kabelmania27
üzenetére
De, újraindulás után általában jó. Aztán egy idő után megint észreveszem, h nem az igazi...
-
HIJ
őstag
válasz
kabelmania27
üzenetére
És az is rendben, hogy nincs meg az összes downstream csatorna? Mert alaphelyzetben nincs gond, de ha pl elkezdek letölteni (ami egyébkén ilyenkor max 85% -a a szokásosnak), akkor belassul a böngészés... Eddig ilyet nem tapasztaltam. Gondolom a csatornák hiányának köszönhető!? Ez azóta van, hogy kicsit emeltek a jelszinten (legalábbis gondolom, h ez történt, mert a TV -n a vége frekin lévő csatornáknál a nagy melegben 0 -ra esett a jelerősség. Ezt javították 30-35% -ra.)
-
Daniel911
csendes tag
Hali!
A modem felé menő ágon ellenőrizd a csatlakozókat, nincs-e köztük laza, vagy ne adj' Isten zárlatos vagy olyan, amit nem préseltek rá. Továbbá az is lényeges milyen kábel megy a modemig -a bejövőtől- . Ha mindez megvan, modem restart. Ha akkor is ez van, jelentsd be, mert elég sok a javítható codeword 3 leiránynál. Lehet valami szerelési/hálózati elem hiba, vagy egyszerűen a CBN modem haldoklik. Egyik havernál is teljesen új bekötés volt, új CBN modemet kapott, 2 évig semmi hiba, aztán akadozott a net. Kimentek, osztásokat kicserélték, továbbra sem volt jó. Aztán a következő bejelentésnél már úgy kezdték, hogy cserélték a CBN-t Cisco 3212-re, azóta sincs gond vele. Ez nem jelenti azt, hogy Nálad is hibás a modem.
-
ChuckyCheese
tag
válasz
CsodaPOK
üzenetére
És most akkor miért esel nekem? Csak megjegyeztem, hogy eddig nem volt rá szükség, ezért nem tudtam hogy nem tudja. Nem hibáztatok senkit, talán csak magamat. Bár amikor vettem, még 20 megás netem volt. Nem tudtam, hogy pár év múlva ilyen lesz, ezért valszeg nem ez volt a priorítás!
De ha jól esik, mondogasd csak! -
CsodaPOK
senior tag
válasz
ChuckyCheese
üzenetére
Ez most költői kérdés vagy a Tarr a hibás vagy mi itt a PH-n vagy....?
Te fizettél elő 150-es netre, ahhoz nyilván a 100-at tudó router nem az igazi. Gondolom a router se most pottyant le az égből, tehát egy google kereséssel elég nagy biztonsággal be lehetett volna határolni előre, hogy kell-e másik vagy nem.
(Illetve általában a modemek is eltérő színű leddel jelzik, hogy az UTP portjuk 100-as vagy gigás sebességgel jött fel.) -
ChuckyCheese
tag
válasz
ChuckyCheese
üzenetére
Berosálok.. Rájöttem.. Tényleg nem tudja a gigabitet a routerem.. Hát ez k.jó.. Most még akkor akasszak le olcsón egy jót, amit tudja is? Frankó...
-
Daniel911
csendes tag
válasz
ChuckyCheese
üzenetére
Heló!
Igen, 320M-re jó.
A visszirányos megjegyzésről meg annyit, hogy lehetnek tökéletesek a modem le/visszirányértékei, ha zavar van a visszirányon (nem szakszerűen kiépített tv/rádió vh, régi hibás tuneres tv, hálózati elem hiba stb) azt Te nem látod a modem adataiból, csak bennt látszik a központban. Ha a Tarros szerelők egyszer szakszerűen beállítják a modemértékeket, akkor nem kell azokat babrálni, "Cseréld kettes osztóra azt jó lesz! (Nem számít, hogy más az elválasztási csillapítás, meg romlik a visszirány zajtűrése stb...)" Nekem bő 4 éve 64dB-t kap a modem, 104dB a visszirány. Ha nincs net/lassú akkor is ennyi, kivéve ha távolról zavarmentesítenek, akkor felmegy 111dB-re a visszirány, de stabilizálódik a net, meg persze télen nyáron ingadozik a jelszint, de nem vészesen. Ha meg sűrűn gond van, 1223 és 72 órán belül jönnek, ha sikerül egyeztetni. -
CsodaPOK
senior tag
Hogy ne csak mindig a rossz legyen leírva:
Tegnap felhívtam az ügyfélszolgálatot (mindegy is, hogy miért). Automata bemondta, hogy hívást rögzítik, majd egy csörrenés se telt el és már az ÜSZI-s hölggyel beszéltem. Elmondtam a bánatom, megnézte a rendszerükben, elmondta, hogy ma lesz beállítva, amit kértem, ma délután be is állították. Két perc és 42 másodperc volt összesen a hívás, Ennyi idő alatt más szolgáltatónál még az IVR második almenüjéig se jut el az ember.
Másik eset, ez pár hete volt: MobilTV egyik csatornáján csúszott a hang. Este 7 körül ügyfélszolgálatra telefon, szintén max 1-2 csörrenés és már kapcsoltak. Bejelentés után 10 perccel javították és olyan fél 8 környékén csörgött a telefonom, hogy tájékoztassanak, hogy a problémát elhárították.
Lehet a Tarr-t sokmindenért szídni, de az ügyfélszolgálat munkája példás, 10/10.

-
Zozzant
addikt
Nem megy a levelezés.
" 2017.08.30., 07:14:55: FETCH - Connecting to POP3 server mail.tolna.net on port 110
!2017.08.30., 07:15:16: FETCH - Could not connect to the server. Nem hozható létre kapcsolat, mert a célszámítógép már visszautasította a kapcsolatot" -
ChuckyCheese
tag
válasz
Daniel911
üzenetére
Cisco EPC3212 EuroDocsis 3.0 2-PORT EMTA
Ez van kiírva.
Ez jó lehet akkor?
Egyébként érdekes, ami legutóbb kiderült, ez a bios nem mutatja a felfele csatornák adatait. Csak a 8 lefele irányút. Pedig másnak meg igen.. Persze nem létfontosságú, csak múltkor jól jött volna amikor nem volt rendesen netem..
-
Daniel911
csendes tag
válasz
ChuckyCheese
üzenetére
Heló!
Szerintem nem cserélnek, feltéve, hogy D3.0-s modemed van ami 8le-/4visszirányon kommunikál. Pl a Cisco EPC3212 kb 400 megát tud lefelé, igaz akkor már telíti azt a 8 csatornát. 500 megára nem tudom mi a használatos, de a Technicolor WIFI-s kábelrouter 24 leirányt tud, szóval kb 1,2 gigás netre képes lehet.
Amúgy a D2.0-s modemek is tudnak 50 megát lefelé, 2,5 megát felfelé, de akkor elhasználják az egész sávot, ezért cserélik a 2.0-s modemeket 3.0-sra, mert így eloszlik a terhelés.. -
farkas63
aktív tag
válasz
ChuckyCheese
üzenetére
Igen cserélni fognak modemet mindenképp és igen gyakorlatban is annyival jön le és fel amennyi oda van írva.
-
ChuckyCheese
tag
Hali!
Lenne egy olyan kérdésem, hogy mi történik akkor, ha a 60 megás netemet, 150-esre vagy 320-asra cserélem? Tehát fognak cserélni modemet valamelyik esetben? Ha olyan modemem van, ami a 60-ast viszi, akkor vajon bírni fogja a nagyobb sebességet?
És az érdekelne még, hogy van-e valaki itt dombóvár környékéről, aki meg tudja mondani, hogy ezek a sebességek meglesznek-e vajon a gyakorlatban is, és nem csak papíron?Köszönöm!
-
bigyo108
aktív tag
Iregszemcse, itt eddig ok minden.
-
Dr. Gonzο
senior tag
Pécsváradon se tv, se internet. Nem csak nálunk.
-
driver35
csendes tag
Üdv!
Hátha tud valaki segíteni. Az érdekelne, melyik Oldies radio fut a Tarr kft.-nél? Ilyen nevű van pár ezer és vannak számok, amiket letöltenék, ha tudnám az előadót. -
cfcfan30
tag
Ftp-n sajnos nem lehet elerni az eszkozon levo felveteleket, en erre palyaztam a legjobban, es kiderult nem fog osszejonni.
-
HIJ
őstag
válasz
kabelmania27
üzenetére
-
HIJ
őstag
válasz
kabelmania27
üzenetére
Meglett a hiba! Egy f csati meglazult. Most minden mesés

-
HIJ
őstag
válasz
kabelmania27
üzenetére
Tegnap mikor elmentek, újraindítottam, mert éppen akkor sem akart magára találni. Este ugyan nem voltunk itthon,de ma délelőtt már 4x megszakadt. Szerintem hiába indítgatom újra a modemet, max ideiglenes megoldás lehet. Nem hiszem hogy véletlen lenne, hogy mióta belenyúltak, azóta szakadozik...
-
HIJ
őstag
válasz
Gubek-Einste
üzenetére
Köszi. Akkor csak egy véletlen kimaradás lehetett...
-
-
bigyo108
aktív tag
Sziasztok,
Az elektronikus műsor újságot a tarr szolgáltatja?
Csak mert nálunk hetek óta nyista.
Lg42ld420Köszönöm
-
ZsoltG60
aktív tag
Üdv. A DVB-C médiakonverter és a DVB-C vevő az ugyan az ? konkréten ezzel a készülékkel a képcsöves tvn is lehet digitális adást nézni ?
HUMAX DVB-C MÉDIAKONVERTER
Sok helyen olvastam erről a készülékről véleményeket, van ahol az írják hogy csak pár adás jön be neki, igaz nem a Tarr a szolgáltatója.
Elvileg ezzel az extra csomag összes digitális adását lehet fogni ?
-
Bozek
nagyúr
Dehogy néznek. Csak az 50+ felettiek nézik a TV-t. Ezt Dluinet leírta a Vodafone topikban.

-
-
orange26
csendes tag
Hogyhogy eddig nem vettem észre, hogy van ismét Eurosport?
-
orange26
csendes tag
1500 Ft-ra emlékeztem, akkor nem drága. Viszont fogja a gépemet, egy idő után szakadozik, stb. Tudom, erősebb pc. kell.:-)
A boxok be vannak kötve, de mégis többnyire analógként használják, mert hol a hang állítódik el, hol más baj van.
Egy pl., van aki még mindig VHS-t használ, mert nem akar DVD-re átállni, vagy a Box felvevős, de az túl bonyolult, marad a VHS.:-) -
Bozek
nagyúr
válasz
Turbobacsi
üzenetére
Ha TimeShift-et nyomok a PC-n, akkor visszatekerhető a DVB-C adás is.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni szigorúan TILOS!
Olvasd el az összefoglalót!
Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
Jelszinteket ide írhatsz!
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Óvodások homokozója
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Crimson Desert
- MIUI / HyperOS topik
- PLC programozás
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol Starfield extrákkal garanciával
- HP omen 17-w131ng bontva
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Gaming OC RTX 4080 Super 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 512GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

ftamas0201