Keresés

Aktív témák

• azzio

aktív tag

szerintem már így is elég necces a 300W
    bár még nem számoltam össze, hogy összesen mennyit fogyasztanak az alkatrészeim (külön-külön se tudom, csak annyit hallomásból, hogy a proci kb. 50-60W), de pl. a mistralban azt mondták, hogy ehhez már min. 400-as táp kell, a bluefishben meg nyugodt szívvel mondták a 300-ast. Én nekik hittem, és működik is, de ha te veszel egy erősebb kártyát (gondolom min. fx5600-ra vagy radír9600-ra gondoltál...) ahhoz ,ár lehet, hogy ez kevés lesz. próba cseresznye. egyébként túlterhelésnél, ha csak nem valami nagyon noname szarság, lekapcsolnak a tápok. max. a vindóz szitkozódik utána, hogy ez meg mi volt...
    ja, összehasonlítási alapnak, nekem ez van:
    IS7-E, P4 2.4C (tehát mint neked, csak nincs húzva), 2x256MB RAM, 40GB Quantum (hangos mint egy repülő :) ), Sony DVD olvasó, LG CD-irtó, radír9200, LifeView TV-tuner. más nem megy róla. szóval erre mondták a mistralban, hogy min. 400W, a bluefish szerint pedig 300W bőven jó...
    hát én csak azt tudom mondani, hogy procit, lapot, ramot, videokareszt leszámítva ugyanez ment eddig 235W-os táppal...

Aktív témák