Hirdetés
- Nagyot léphet előre az Oppo Find X10 kameraképességek tekintetében
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- OnePlus 15 - van plusz energia
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Azonnali mobilos kérdések órája
Aktív témák
-
azzio
aktív tag
szerintem már így is elég necces a 300W
bár még nem számoltam össze, hogy összesen mennyit fogyasztanak az alkatrészeim (külön-külön se tudom, csak annyit hallomásból, hogy a proci kb. 50-60W), de pl. a mistralban azt mondták, hogy ehhez már min. 400-as táp kell, a bluefishben meg nyugodt szívvel mondták a 300-ast. Én nekik hittem, és működik is, de ha te veszel egy erősebb kártyát (gondolom min. fx5600-ra vagy radír9600-ra gondoltál...) ahhoz ,ár lehet, hogy ez kevés lesz. próba cseresznye. egyébként túlterhelésnél, ha csak nem valami nagyon noname szarság, lekapcsolnak a tápok. max. a vindóz szitkozódik utána, hogy ez meg mi volt...
ja, összehasonlítási alapnak, nekem ez van:
IS7-E, P4 2.4C (tehát mint neked, csak nincs húzva), 2x256MB RAM, 40GB Quantum (hangos mint egy repülő :) ), Sony DVD olvasó, LG CD-irtó, radír9200, LifeView TV-tuner. más nem megy róla. szóval erre mondták a mistralban, hogy min. 400W, a bluefish szerint pedig 300W bőven jó...
hát én csak azt tudom mondani, hogy procit, lapot, ramot, videokareszt leszámítva ugyanez ment eddig 235W-os táppal...
Aktív témák
- HP ProDesk 600 G5 i3-9100 8GB 256GB 1 év garancia
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Újszerű Apple MacBook Air M1 13.3 - 8GB/256GB - Asztroszürke - 150 Ciklus - 92% akku - 1 év gari -
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs