- iPhone topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
- Magisk
- Beszélgetős beállításkezelést és valós idejű webes keresést kap a Bixby
Aktív témák
-
azzio
aktív tag
szerintem már így is elég necces a 300W
bár még nem számoltam össze, hogy összesen mennyit fogyasztanak az alkatrészeim (külön-külön se tudom, csak annyit hallomásból, hogy a proci kb. 50-60W), de pl. a mistralban azt mondták, hogy ehhez már min. 400-as táp kell, a bluefishben meg nyugodt szívvel mondták a 300-ast. Én nekik hittem, és működik is, de ha te veszel egy erősebb kártyát (gondolom min. fx5600-ra vagy radír9600-ra gondoltál...) ahhoz ,ár lehet, hogy ez kevés lesz. próba cseresznye. egyébként túlterhelésnél, ha csak nem valami nagyon noname szarság, lekapcsolnak a tápok. max. a vindóz szitkozódik utána, hogy ez meg mi volt...
ja, összehasonlítási alapnak, nekem ez van:
IS7-E, P4 2.4C (tehát mint neked, csak nincs húzva), 2x256MB RAM, 40GB Quantum (hangos mint egy repülő :) ), Sony DVD olvasó, LG CD-irtó, radír9200, LifeView TV-tuner. más nem megy róla. szóval erre mondták a mistralban, hogy min. 400W, a bluefish szerint pedig 300W bőven jó...
hát én csak azt tudom mondani, hogy procit, lapot, ramot, videokareszt leszámítva ugyanez ment eddig 235W-os táppal...
Aktív témák
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 Dock (akár 2x4K felbontás)
- DELL Latitude 5285 (Tablet)FHD, 2 az 1 ben, 12.3",i7-7600U,16GB DDR4, 256GB SSD, WIN11
- Asus 15 TUF Gamer FHD IPS 144Hz G-Sync Ryzen7 7735HS 16GB 1TB SSD Nvidia RTX4060 140W Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest