Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- iPhone topik
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
- Fotók, videók mobillal
- Ismét elérhető a One UI 7 a Galaxy S24-re
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
fazerzje
csendes tag
Fogalmam sincs, az "Új"-ra mentem ..
-
fazerzje
csendes tag
Én is annak örülök, hogy az i7-ben van IGP... állítólag a gyártó javította a terméket... csak nem tudom tényleg mi a büdös franc miatt kell várni ennyit.. anno a vinyó cserém is durván 1 hónap volt náluk .. de ugye a vinyó az mégis csak helyettesíthetőbb... na most egy VGA.. mindegy szerintem nem kell ecseteljem.. de azt se értem mért nem volt egyszerűbb odaadni az árát vagy egy 7970-et felajánlani .. nyugaton persze mást tapasztaltam.. (gondolok itt Ausztriára..)
-
fazerzje
csendes tag
Lassan 20 napja várok arra, hogy végre visszakapjam a videokártyám... még jó hogy a mai napra ígérték ..
-
fazerzje
csendes tag
Répa.. tudsz bővebbet mondani ha leírok pontos adatot videokártyáról..? Lassan vége a 15 napnak ...
-
fazerzje
csendes tag
Lehet tudni már valamit mi újság a garanciáztatásokkal ?
Esetleg ha nézek azonosítót az átvételi lapon tudtok mondani bővebb infót ?
-
fazerzje
csendes tag
Répa!
Hogyan zajlik egy videokártya garanciáztatása? Esetemben egy GIGABYTE HD6970-ről van szó.
-
fazerzje
csendes tag
Na tegnap leadtam én is a HD6970-et... hibaleírás : DVI, Nem ad képet..
Még jó hogy a ventik és semmi más nem pörög, hulla a kártya no sebaj..
A héten ezért fenn maradok pesten, kíváncsi leszek mi lesz ..
-
fazerzje
csendes tag
válasz
PhoenixSzG #4614 üzenetére
Szerintem van rá esély..
-
fazerzje
csendes tag
Sziasztok!
A múlthéten durván 1 év után bedöglött a HD6970-em .. egyszer csak használat közben mintha elment volna egy pillanatra az áram, majd visszajött és utána nem kaptam a képet a videokártya megpusztult.. Azt hittem az alaplap kakilt be, de kiderült, hogy nem.. beleraktunk még ott rögtön egy HD5770-et azzal képet is kaptam és minden okés volt..
Hétfőn megyek és viszem vissza az én kis drágaságom.. remélem még ott esetleg max 1 hét múlva kapok rá választ és rendeződik az egész mert meg mondom őszintén eléggé nélkülözhetetlen számomra, kell hiszen 3D-ben textúrázom és modellezek is .. arra leszek kíváncsi, hogy ott mit mondanak.. 6970-ről van szó, tavaly 11. hó óta nem gyártják és nem is kapható .. ha jól tudom, és infóim helyesek egy ilyen vagy ennél jobb kártyát kell majd kapjak.. szerintetek számíthatok arra (amire nagyon örülnék.. hogy esetleg egy 7970-et kaphassak) köszi előre is a választ
Azt hozzáteszem, hogy nagyon bízom az iPonban.. anno meghalt egy vinyóm azt viszont nagyon gyorsan kicserélték és minden perfektül megy azóta is.. kopp kopp
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kedvező ár! HP Elite X2 laptop-tablet (12,5 3K/i5-G7/8GB/256SSD/MagyarVilágítós)
- Kedvező ár! HP Elitebook 830 G5 laptop (13,3FHD/i5-G8/8GB/256SSD/MagyarVilágítós)
- Eladó kitűnő állapotban lévő HP Pavilion notebook
- Stranger Things 3: The Game (Switch, Limited Run) használt
- iPhone 13 Pro Max 128 GB Sierra Blue, Független! Karcmentes kijelző!
- BESZÁMÍTÁS! 6TB WD RED 3,5 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U759 - i3-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest