Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Ismét elérhető a One UI 7 a Galaxy S24-re
- Yettel topik
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jani_007
csendes tag
válasz
DNReNTi #6930 üzenetére
Most én is hasonló cipőben járok, még 05.27.- én hozta a futár az összeszerelt konfigurációt, átvettem a csomagokat, az külön csomagba a dobozok külön a sz számítógép kivettem a sz. házat nem találtam sérülést, átnéztem a tartozékokat a számla alapján renden volt minden a futárnak mennie kellet.
Beüzemelni készültem, előtte levettem az oldalát akkor láttam, hogy ferdén áll a vga.be sem üzemeltem telefonáltam a futárnak, Ő már úton van, mondta hívjam a boltot.
Lefényképeztem, elküldtem e-mail- be, jött a válasz küldjem vissza garanciafutárral.
05.28.- án jött a futár elvitte (alig tudtam valami átvételi papírt kérni tőle, azért mégse úgy vigye már el a 2db. csomagot hogy nem tudom igazolni hogy elvitte), majd vártam a visszaigazoló levelet, hogy megérkezett átvették. Addig eltelt 4 munkanap mire a második levelemre kaptam a választ, hogy megérkezett.
A lényeg azóta a szokásos Crtl+C Ctrl+V e-mail, de a héten hétfőn már kaptam a levelet, hogy választhatok másik kártyát, nem érkezett ebből a modellből. Kiválasztottam, már kedden ot volt a szervizben, azóta várom, hogy a teszteléssel elkészüljenek.
Ha már ezen a héten nem is, remélem már legkésőbb hétfőn-kedden megkapom végre. -
h1mpi
félisten
válasz
DNReNTi #6930 üzenetére
Pontosan nekem szinte minden esetben így van. Ezért LED TV-t és monitort se szabad rendelni kiszállítással, mert hatványozottabban sokkal nagyobb az esély egy repedésre. Én személyesen halottam és láttam, amikor a MM-ban vissza vittek egy 600K-s Samsung 3D LED tv-t, hogy otthon kibontva keresztbe volt repedve a képernyő. Nagyjából a válasz az volt, hogy így jártál itt kellett volna ellenőrizned...
A PIKK-PAKK pontos kézbesítéssel meg az a gond, hogy nem hozzáértő emberek kezelik a csomagot (cipőbolt...). Arrébb dobja leesik, rápakol. Láttam már nálunk is az újságosnál, aki szintúgy pikk-pakk pont, hogy 5-6 doboz egymásra pakolva eldőlt...
-
ACE-
addikt
válasz
DNReNTi #6826 üzenetére
Mint ahogy korábban párszor én is leírtam, volt nekem is pozitív tapasztalatom, és ha volt, azt is leírtam.
Nem került bele az árlistába hogy jár hozzá játék... de miért nem, ha egyszer a gyártó adja hozzá? Számomra ez az érdekes. És ugye később levélben is elismerik hogy jár hozzá, de mi van a másik pl. 10 emberrel, akik megveszik így és nem reklamálnak? Tudom, ők nem észlelik, mert nem foglalkoznak vele, de attól még úgymond át lesznek verve, mert nem kapták hozzá, ami járt volna... de mind1, fölösleges szócséplés, legalább levélben elismerték hogy jár hozzá, és nem arra hivatkoztak hogy nem volt az árlistában... ez meg POZITÍV, ha úgy vesszük...
Sajnos a korábban említett garis ügyintézés miatt még lesz bennem egy szálka egy ideig, amíg egy ellenkező tapasztalatom nem lesz gari téren. Szerencsére nem sűrűn van gond a cuccaimmal.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Beszámítás! Lenovo Legion 5 gamer notebook - R7 4800H 16GB RAM 256GB SSD 1TB HDD GTX 1650Ti 4GB W10
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest