Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ACE-
addikt
Azért ha van egy kis eszük, ha egy vevő ugyanazt a terméket hozza vissza, akkor a programjukban ha újra rendel az illető, ugyanazt a terméket párosítja hozzá. Ez csak programozás. És ha végiggondolod ez jogos is, a saját üzleti érdeküknek megfelelő. Viszont ha én kapnék olyan terméket, ami látszik hogy már bontott, beszerelt, stb., tuti hogy elállnék a vásárlástól, és kérném hogy cseréljék újra, ha nem teszik meg, akkor pedig rendelnék máshonnan...
-
eldarin
tag
Én a az új terméket szombat reggel 7:44-kor rendeltem a régit pedig szombat délután 17:00-kor vittem nekik vissza. Hétfőn délelőtt pedig csomagolták és átadták a futárnak. Nem tudom, hogy vasárnap mennyire dolgoznak a nagykerekben, de elég gyorsan sikerült elintézniük akkor hétfőn az egészet. De mivel előbb rendeltem az újat mint hogy vissza vittem a már meglévőt, reménykedtem, hogy egy új kártyát kaphatok, úgy látszik ismételten én tévedtem.
-
CsonkaImo
addikt
Megrendeléskor sajnos nem volt feltűntetve, 290/290X topicjában kérdezte meg valaki az ipontól, hogy jár e és neki azt válaszolták hogy igen. Mai napig nincs feltűntetve. Két Sapphire R9 290X Tri-X kártya van a kínálatukban. Én csak a felárból gondoltam, hogy jár hozzá a bf4, és kéne is.
D@ve89: Így van!
-
törölt tag
Koszi!
Ma valaszoltak, kertem futart.
Igazabol nem szeretnek elallni, mert akkor laptop nelkul maradok ki tudja meddig. Igy elvileg lehet csere, vagy nekem az is jo lenne, ha megkapom ezt a laptopot a gyari felszereltseggel, bar ezek utan mar ketseges az eredete (refubrished-re tippelnek esetleg, de gondolom ezt kotelezo lenne jelezni).
De jo tudni, hogy van ilyen lehetoseg is.Ha most elviszik es kozbe lejar a 8 nap, majd ne adj' ugyan igy kapom vissza akkor erre van meg lehetoseg?
-
-
Egon
nagyúr
Nos, azért ha veszed a fáradtságot, és végiggondolod a történetet, lehet hogy más következtetésre jutsz...
Számtech kiskereskedelemben dolgozó ismerősöm szerint, nem túl életszerű a szervizes által előadott sztori: inkább arra gyanakodna, hogy nemes egyszerűséggel elírták a garanciaidőt a garancialevélen (amire már volt példa korábban is, legalábbis olvastam már ilyet a fórumon), és mivel nem hagytam annyiban a dolgot, ahelyett hogy beismernék a tévedést, így próbálnak jó fejnek tűnni... Mivel gyári számot néznek mindenhol, valószínűteln, hogy egy újabb megrendelés "terhére" próbálják a nagykernél érvényesíteni a garanciát (az még alternatíva lehet, hogy a nagyker - mivel nagy megrendelőről van szó - bevállalta a cserét annak ellenére, hogy nem feltétlenül tudja továbbérvényesíteni a garanciát a gyártó felé, azaz "benyelte" a routert - ebben az esetben az Ipon nem veszít semmit).
Mint mondottam, ezt a routert most is 3 év garanciával árulják, és minimum 2 év garanciával láttam eddig az Iponban, akárhányszor néztem...
Ettől függetlenül persze elhajthattak volna, így nem vethetek a szemükre semmit, de azért a fentieket is érdemes figyelembe venni... -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo LOQ 15IRX9, 15,6" FHD gamer laptop , i7-13650HX, RTX 4050,Windows 11
- DJI MINI 4K Fly More Combo 1 órát repült teljesen új és hibátlan DJI CARE CSEREGARANCIA!
- Dell Latitude 7410 karbon i7 10610U, 16GB RAM, SSD, jó akku, szép állapot, számla, 6 hó gar
- Dell Latitude 7400 i7 8665U, 16GB RAM, SSD, jó akku, szép állapot, számla, 6 hó gar
- Eladó szinte új Amazon Echo Buds 2 aktív zajszűrős TWS
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Xiaomi Redmi Note 10s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Apple Watch 10 - Slate Titanium - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest