-
Mobilarena
Ismert ventilátor gyártók termékeinek adatlapjai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
vjozsi
csendes tag
Hello!
Ha esetleg még ventilátor cserére kerülne a sor, akkor még ajánlani tudom neked ezt a ventilátort:Scythe Slip Stream.
Azt írja webshop hogy nincs raktáron, de nekem sem volt, de 2 nap alatt beszerezték.
Nekem egy 500W FSP Blue Storm II ventije ment szét és ez a ventilátor megegyezik a gyárival légszállítás szempontjából miközben halkabb, mint az eredeti Yate Loon venti.
Ez egy jó opció Swif2 helyett, hanem jobb. -
vjozsi
csendes tag
Hello!
Van egy 500W-os FSP Blue Storm II tápegységem és ventilátor cserére szorul már szegény.
Eredeti gyári ventilátora: 120x120x25 Yate Loon D12SH-12.
1. Ha ugyan ilyenre cserélném, de nem tudom honnan lehetne ezt beszerezni esetleg drága.
2. Néztem egy Noctua NF-P12-es 92,3 m³/h ventit [Ipon]. Ezt esetleg úgy tenném be, hogy a csatit az alaplapra kötném és fix rpm-en forgatnám. Vagy ezt be lehet-e kötni a tápba mivel 3 vezetékes szóval csak a pirosat és a feketét. A táp tudja majd magának szabályozni, hogy mennyire pörögjön a sárga vezeték nélkül is?
3. Ha hülyeség az egész amit írtam, akkor ajánlatok egy ventit ami jó és csendes,majd azt fogom beszerezni.Választ előre is köszönöm!
Üdv,
vjozsi
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest